• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

En iyi banka kartı hangisi?

butterflyblue
butterflyblue Takip Et
Xper 2 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor

Hafta sonu çalışmaya başlıyorum, parayı hesaba gönderecekler. En iyi banka kartı hangisi? En iyi öğrenci banka kartı hangisidir ve neden?

En iyi banka kartı
En iyi banka kartı
Banka Soruları En İyi Soruları Kredi Kartı Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Coolio
    Coolio Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 78%
    +1 yıl

Öğrenci hesap kartı, öğrencilerden çoğu işlemlerde ücret almayan ve gençlerin kullandığı birçok alanda indirim sağlayan kartlardır. Önerebileceğim 2-3 banka kartı var.

1- Akbank Axess Kampüs Modu Kredi Kartı

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank, Axess Kampüs Modu kartı gençler için büyük bir avantaj sağlıyor. 18 - 26 yaş arasındaysan ve üniversite öğrencisiysen birçok ayrıcalık Kampüs Modu'nda.
    Axess'inle yaptığın alışverişlerden chip-para kazanabilir, kazandığın chip-para'ları üye işyerlerinde kullanarak bedava alışveriş yapabilirsin. Üstelik ilk yıl kart ücreti yok.

Axess ve Akbank bu iş birliğiyle gençlere büyük bir avantaj sunuyor. Bu konuda Akbank gerçekten çok iyi bir banka.

2- İş Bankası Maximum Genç Kredi Kartı

18-25 yaş arası öğrenciler başvurabiliyor. Ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri için hazırlanmış bir kart. Sadece çalışan bir insansan gene başvurabiliyorsun.

Ben de kullanıyorum ve avantajlarından çok memnunum. Her yerde atmsi bulunuyor ve birçok mekanda kullanabiliyorum. Kartın limiti 2 bin TL olabiliyor. Ayrıca kart limitinin %50'sine kadar taksit avans yaptırabiliyorsun. Bu özelliğini çok kullandım şahsen.

En sevdiğim özelliği ise yıllık kart ücreti ödemiyor olmamız. Ayrıca alışveriş sigortası yapıyorlar. Kitap kurdu bir insansanız eğer İş Bankası Kültür Yayınları'ndan çok daha uyguna yararlanabiliyorsun.

Peşin ödeme konusunda da çok yardımcı oluyorlar sağ olsunlar. Peşin ödemeleri taksitlendirebiliyor veya erteleyebiliyoruz. Maximum kartını tavsiye ederim. Şahsi düşüncem Maximum Genç Kredi Kartı, en iyi banka kartıdır. :)

en iyi öğrenci kartı
    en iyi öğrenci kartı

3- QNB Finansbank Enpara

Aslında bu bir öğrenci banka kartı değil ama kesinlikle kullanabileceğin bir kart. İşlem ücreti, havale gibi işlemlerden ücret kesmiyor. Bu kart sadece öğrenciler için değil herkes için ama mutlaka göz atmanı tavsiye ederim.

en iyi banka kartı
    en iyi banka kartı

4- Ziraat Bankası Bankkart Genç

Ziraat bankasının gençler için olan kartı. Zaten KYK'dan burs veya kredi alan kişilerin kullandığı bir kart. İçerisinde hem kredi kartı hem banka kartı özelliği mevcut. Kartın içinde bulunan nakiti bitirsen bile "Harçlık Avans" özelliğini açtırıp oradan harcama yapabiliyorsun.

öğrenci banka kartı
    öğrenci banka kartı

5- Garanti BBVA Bonus Genç Kredi Kartı

Bonus Genç kartı banka kartı değil fakat öğrencilere güzel avantajlar sağlayan bir kredi kartı. Birçok kafede ve restoranda öğrencilere özel harcadıkça bonus kazanma fırsatı var. Steam gibi oyun platformlarında da bazı avantajları mevcut, incelemeni tavsiye ederim.

öğrenci kredi kartı
    öğrenci kredi kartı
    8
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• MERMEEN
    MERMEEN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Öncelikle yeni okul hayatında başarılar dilerim. Umarım istediğiniz noktalara gelmen de okulun çok yararı olur.

Normal koşullarda kredi kartı almak istediğinde birçok belge istenebilmektedir. Ancak durum öğrenciyken olduğunda bir öğrenci belgesi yeterli olmaktadır.

Yapıkredi, Ziraat, Enpara, TEB gibi birçok banka şirketinin öğrencilere özel kampanyaları bulunmaktadır. Hepsinin avantajlarını websiteleri üzerinden bulabilirsin. :)

Benim görüşümü sorarsan Enpara'yı öneririm. Hem öğrenciler için hem de normal bir banka müşterisi olarak birçok kampanyası bulunuyor. En can alıcı kampanyalarından birisi de Spotify, Youtube, Udemy gibi siteler üzerinden yapılan harcamaların %50'sini geri iade ediyor. Oyun merakın varsa Steam üzerinden yapılan harcamalarında 25 TL'sını iade ediyor. Aynı zamanda aynı anda TEB, Finansbak ve Denizbank bankamatiklerinin hepsini herhangi bir ücret ödemeden kullanabiliyorsun.

Tercihinde başarılar dilerim. Görüşmek üzere :)

1
    0 Yorumla
  • ryclee93
    ryclee93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 43%
    +1 yıl

garanti ve finansbankın öğrenci kartları güzel.. garanti fazladan taksit ve düşük faiz avantajı sunuyo ve ekstradan 100 tl ye kadar faizsiz nakit avans veriyor. ayrıca asgari ücreti %19, finans bank ise asgari ödenmesi %30 fakat limitin ne ise o kadar nakit avans faizsiz kredi sunuyor örneğin 500 tl çeker isen 510 tl ödemesi geliyor.. ayrıyeten ödemedin takdirde 3 ay a kadar tolerans süresi tanıyor yine ödemez isen borcunu taksitlendiriyor.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İyi reklam olur aslında böyle, Garanti Kanka Kart!

6 senedir TEB kullanıyorum. İş Bankası'nın ATM'leri sakin ve daha iyi. Enpara'yı arkadaşlarım çok övüyor. Benim TEB'de eksikliğini hissettiğim bir şey olmadı yine de. Ziraat Bankası gibi bazı konularda tekel olan bankalara sakın bulaşma.

0
    1 Yorumla
    • İloslifee
      İloslifee
      +1 yıl

Hangisini tercih etmeliyim anlamadım😂

Yorumla
  • weyes
    weyes Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

öğrenci kartı yerine normal kredi kartı almanı tavsiye ederim.

artık her banka 1 adet ÜCRETSİZ kredi kartı cıkartmak zorunda.ve bunun calısmaları basladı.en son HSBC cıkardı - garanti - finans - akbank ın zaten vardı. bankasya nınkı zaten ücretsiz.

onlardan birini secebilirsin.

1
    0 Yorumla
  • birnick
    birnick Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Valla bacım benim iş bankası kartım var. 2008 de almıştım. öğrenciyken aldığım için çok şeylerinden yararlandım. asla gereksiz yere kesinti yapmadılar şimdiye dek. kart aidatı bile amadılar bende. Üstelik kendi hesabıma başka yerlerden para yatırsam bile kesinti olmuyor. :)

4
    5 Yorumla
    • butterflyblue
      butterflyblue
      +1 yıl

en iyisi benimde kafam karışık

Yorumla
    • birnick
      birnick
      +1 yıl

şimdilerde ziraat diye düşünüyorum ama...

Yorumla
    • butterflyblue
      butterflyblue
      +1 yıl

bende bilmiyorum peki para yatırdıklarında kesinti felan olcak mı

Yorumla
    • birnick
      birnick
      +1 yıl

sanmıyorum. benim olmadı.

Yorumla
    • butterflyblue
      butterflyblue
      +1 yıl

teşekkürler :)

Yorumla
  • iansomerhaldersever
    iansomerhaldersever Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Enpara 😍 kart ücreti yok havale eft hepsi ücretsiz ayda birkez farklı bankadan ücretsiz para çekip yatırabiliyorsun
    Spotify ve netflix harcamalarında yarısını geri ödüyor ve en önemlisi o sana para ödüyor

2
    0 Yorumla
  • maydonoz
    maydonoz Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 301 cevap paylaştı.

İş bankası derim. Yıllık ücret ödemiyorsun Maximum Genç'te, İş Kültür Yayınları'ndan indirim oluyor ben çok seviyorum bu özelliğini.

3
    0 Yorumla
  • esesfsvs
    esesfsvs Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

iş bankası öğrenci hesabı aç kesinti yapmaz , ziraatte kesinti yapmıyor...

4
    0 Yorumla
  • moriçe
    moriçe Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

iş bankası

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

59

Cevap

170

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı.

World al gadası

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 17,5b cevap paylaştı.

İş bankası

0
    0 Yorumla
  • Hediyemen
    Hediyemen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 51 , eic 85%
    +1 yıl

Günümüzde banka kartları, finansal işlemleri kolaylaştırmak ve günlük harcamaları yönetmek için vazgeçilmez araçlardır. Ancak, piyasadaki birçok seçenek arasında en iyi banka kartını seçmek zor olabilir. Bu makalede, 2024 yılında öne çıkan en iyi banka kartlarını inceleyeceğiz ve seçim yaparken dikkate almanız gereken kriterlere odaklanacağız.

1. Akıllı Harcama Yönetimi

Günümüzde birçok banka kartı, harcamalarınızı daha iyi yönetmenize yardımcı olmak için akıllı teknolojilerle donatılmıştır. Örneğin, bazı kartlar mobil uygulamalar aracılığıyla harcamalarınızı kategorilere ayırabilir, bütçe hedefleri belirleyebilir ve size mali tavsiyelerde bulunabilir. Bu özellikleri değerlendirerek, kişisel finans yönetimini daha etkili bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

2. Ödüller ve Nakit Geri Dönüş

Bazı banka kartları, harcamalarınıza bağlı olarak size özel ödüller sunar. Bu ödüller genellikle nakit geri dönüş, seyahat puanları, veya alışveriş indirimleri olabilir. Kart seçerken, günlük harcamalarınıza uygun ödül programlarını ve avantajları sunan bir kartı tercih etmek, uzun vadede size ek kazanç sağlayabilir.

3. Düşük Ücretler ve Faiz Oranları: Kartın sunduğu ücretler ve faiz oranları da önemli bir faktördür. Düşük yıllık ücretler, yabancı para birimi işleme ücretlerinin olmaması ve düşük faiz oranları, kartın maliyetini düşürür. Ayrıca, gecikmiş ödemeler ve bakiye transferleri gibi durumlar için uygulanan cezai ücretlere dikkat etmek de önemlidir.

4. Güvenlik ve Koruma

Kartın sunduğu güvenlik özellikleri, çevrimiçi alışverişlerde ve fiziksel harcamalarda rahat bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilir. Güncel şifreleme teknolojileri, sahte kart kullanımını engelleyen özellikler ve hızlı bir şekilde kaybolan veya çalınan kartları engelleyen güvenlik politikaları, kart seçerken göz önünde bulundurmanız gereken önemli unsurlardır.

5. Yerel ve Uluslararası Kabul

Banka kartınızın dünya genelinde geniş bir şekilde kabul edilmesi, seyahat edenler veya uluslararası alışveriş yapanlar için önemlidir. Kartın bağlı olduğu ödeme sistemleri ve işbirliği yapılan bankaların dünya genelindeki yaygınlığı, kartınızın kullanılabilirliğini etkileyebilir.

En iyi banka kartını seçerken kişisel finans hedeflerinizi, harcama alışkanlıklarınızı ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Kartı seçerken, sunduğu avantajlar, ücretler, güvenlik ve genel maliyet gibi faktörleri değerlendirmek, size en uygun kartı bulmanıza yardımcı olacaktır. 2024'ün en iyi banka kartı sizin finansal hedeflerinize en uygun olanıdır, bu nedenle seçiminizi dikkatlice yapmalısınız.

0
    0 Yorumla
  • Özlem Kiracı
    Özlem Kiracı Takip Et
    Finans ve Ekonomi
    +1 yıl

Sorununuzu ilk defa kredi kartı alacaklar için nelere dikkat etmeli olarak cevaplayacağım.

Kredi kartı , bankaların ve finans kuruluşlarının müşterilerine belli bir kredi limiti tanımlanarak verilen, anlaşmalı banka ATM'lerinden nakit, anlaşmalı alışveriş merkezlerindeki POS'larda ödeme imkanı veren, aylık olarak peşin ve taksitli olarak geri ödeme imkanı veren, nakite alternatif bir finansal üründür.

Kredi kartlarının çeşitleri vardır. Standart ve bonuslu kredi kartları olarak ayırırsak. Standartlarda kart ücreti yoktur. Bonuslu kredi kartları size bonus ve taksit imkanı verdiği için yıllık kart ücreti vardır.

Kredi kartı, aylık düzenli geliri olan nakit taşımayı sevmeyen, borcunu sadık kişiler tarafından kullanılması tavsiye edilir. Çünkü aylık ödemeleri yapamadığınızda, düzensiz ödeyen müşteri kategorisine girip kredi notunuzu düşürürsünüz, 3 ay dan fazla ödemediğinizde ise icra takibine alınırsınız.

Öğrencilerin bu tür kararları verirken, öncelikle hangi şehirde ve kurumda eğitim hayatlarına devam edeceklerinin belirlenmesi önemlidir. Ayrıca bu eğitimleri süresince kendilerine destek olacak kişinin kullandığı banka en önemli kriterdir.

Öğrencilerin gelirleri olmadığı için büyük ihtimalle ek kredi kartı alabileceklerdir.

Ödemeleri de asıl kart sahipleri ekstresinde takip edilir, bazı bankalarda ayrı olarak ekstre olarak gelmektedir.

Benim öğrencilere tavsiyem, yıllık kart ücreti olmayan ailenizin en çok kullanmayı tercih ettiği kredi kartının ek kartı olacaktır. Yoksa tüm bankaların kredi kartları aşağı yukarı aynı özelliklere ve kullanım alanlarına sahiptir.

4
    0 Yorumla
  • Deniz Tören
    Deniz Tören Takip Et
    Finans ve Ekonomi
    +1 yıl

Hangi kredi kartının senin için en iyi olduğu sorunsalının cevabı, ilgili kredi kartını ağırlıklı olarak nerede kullanacağına bağlıdır.

Örneğin okula kendi aracınla gidip gelmek için yakıt alımın fazla olacaksa 1 aylık ücretsiz harcama erteleme özelliği ile Yapı Kredi World Card senin için idealdir.

Ağırlıklı harcamaların tiyatro, sinema üzerine olacaksa başka bir kart, sadece fatura ödeme ve bazı market alışverişleri için kullanacaksan daha başka bir kredi kartı senin için faydalı olacaktır.

Ancak yıllık aidatının olmaması senin için önemli bir kriterse, her ay 3 farklı harcamayı toplam 3.000 TL’ye kadar taksitlendirme özelliği ile Enpara Card iyi bir tercih olacaktır.

Son olarak benim önerim ise ücretsiz olması sebebiyle Enpara Kredi Kartı’na ilave olarak ilk sene kullanımı ücretsiz olan kredi kartlarını alarak kullanman ve 11. ayda ilgili kredi kartını iptal ederek ilk yıl kullanımı ücretsiz olan başka bir kredi kartına geçmen olacaktır.

2
    0 Yorumla
  • Empathetic
    Empathetic Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Hatta işlem ücreti hiç almayan olsun olmuşken mesela CepteTeb almaz.
    Yine benzer şekillerde almayan kartlar da var.
    Her kartın kendine özel bazı özellikleri de oluyor ayrıca.
    O yüzden kendi ihtiyaçlarına ve tercihlerine uygun olması için diğerlerini de incelemelisin.

3
    0 Yorumla
  • Mühendissadayı
    Mühendissadayı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Yapı Kredi Play kart en iyisi bence, ziraat hayatımda gördüğüm en iğrenç banka, kyk olmasa adım atmam, yapı kredi en iyisi iş bankası kredi kartım da var fakat sırf öğrenci diye nakit çekim falan kapalı ve 300 tl limit verdiler, iş bankası hesap açısından on numara ama kredi kartında sınıfta kalmış bence.

1
    0 Yorumla
  • enessimsk
    enessimsk Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Ben HSBC kullanıyorum oldukça memnunum hiç sorun çıkarmadılar bana , kredi kartından uzak dur.

1
    3 Yorumla
    • butterflyblue
      butterflyblue
      +1 yıl

yok sadece para yatırım amaçlı :)

Yorumla
    • enessimsk
      enessimsk
      +1 yıl

Tamam HSBC banka kartı da var.

Yorumla
    • butterflyblue
      butterflyblue
      +1 yıl

Tamam bakicam :)

Yorumla
  • tr12346
    tr12346 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

bence halk bank ya da ziraat derim çünkü diğer çoğu bankalar hesaba para yatırma ücreti yok bu ücreti ama devlet bankaları almıyor

1
    1 Yorumla
    • butterflyblue
      butterflyblue
      +1 yıl

anlamadım

Yorumla
  • itugali
    itugali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Ben isbankasi kullandim, halada kullanmaya devam ediyorum, odemeni geciktirmedigin surece problem yasamazsin, imkani, kampanyasi cok, garanti, teb, finans tan uzak dur, devlet bankalaribida kullanabilirsin ama taksit filan bazen sorun olabiliyor

1
    0 Yorumla
  • Fink_Ployd
    Fink_Ployd Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

İş Bankası Maximum ve Garanti Bankası Bonus kullanıyorum. İkisi olduğu sürece farklı hiçbir banka kartına ihtiyaç duymadım. Hemen hemen her alışveriş yaptığım yerde ikisinden biri için ekstra bir kolaylık sağlanmış oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Banka kartı dediğinin kapsamlısı olmaz. Vadesiz hesabındaki parayla ödeme yapman için vardır.

Kredi kartı da senin kredibilitene göre oluşur, Niye farklı farklı bankalarla iş yapıyorsun onu sorgula evvela

0
    28 Yorumla
    • Tomrishatun69
      Tomrishatun69
      +1 yıl

off mesele o mu cidden? kapsamlı dan ne anladın acaba? bak öncelikle sanırım sen çok fazla kart kullanmıyorsun bu şekide bir elektrik aldım. bazı bankalar gümüş satıyor bazıları satmıyor , bazıları gümüşte makası iyice açıyor bazıları makası dar tutuyor ,

Akbank özellikle otomatik kar zarar hesaplıyor yüzde olarak bu güzel bir özelliği ama diğer bankalara göre de geceleri makas çok geniş oluyor.
      ama iş bankası falan bakacak olursan özellikle fon kısmı çok kkarışık renklendirmesi berbat. hisse kısmı iyi ama on da da Akbank daha iyi

fiba bank gümüş almak için ideal bi banka .

burganbank faiz içn uygun bir banka % 20 falan sanırım o civarda olması lazım.

Ayrıca Akbank - hesaba geçmenize izin verirken koşusuz sekilde iş bank izin vermiyor illaki sigorta olmak zorunda.

kredi kartı olarak da enparanın ki biraz iyi gibi 2000 tl ye kadar 6 tl yapabiliyorsun aldıklarını.

yani her banka her banka kartı her krredi kartı çok çok farklı :)

Yorumla
    • Tomrishatun69
      Tomrishatun69
      +1 yıl

t 9 da yazdım karısık olabilir

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Bana da sen grizekalısın gibi bir elektriklenme oldu. Bankaların gümüş satmasıyla ne alakası var bunun? Banka kartı=nakit yerine kullanılan ödeme aracı.

Akbank otomatik kar zarar hesaplıyormuş, PNL konusunda o kadar da tutarlı değil, farklı dönemdeki hesaplamaları o ortalamaya indirgeyebiliyor.

Sen önce garibanlığı bırak, üç kuruş makas farkından bile kaçmak için banka banka geziyorsun.

Yorumla
    • Tomrishatun69
      Tomrishatun69
      +1 yıl

1. sen buraya cevap yazmaya değil hakaret etmeye gelmişsin çok istemiyorsan cevap verme uza. 2- hiç bankadan banka kartı alıp , mobil hesap açıp işlem yapmadın mı ki böyle bir cümle kullanıyorsun yazık bide gelmiş açıklama yapıyor :D :D sen sadece konuşmak için konuşan sonuç odaklı değil haklı çıkma amaçlı bir insansın zaten cümlelerinle ve kullandığın hakaret dili ile bu ap açık ortada.

3- 3 kuruş makas farkı diyorsun ama o kadar o makas aralığından haberin yok , o makas farkı 5 bin gümüşde kaç para yapıyor bir hesapla istersen aksam akbanka gir küçük bir çarpma toplama yap :D gariban mış ulan böyle garibana can kurban :D :D

şimdi i k i l e

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Çingeneler de bankalarda hesap açabilir tabii, bunun önünde yasal bir engel yok.

Yorumla
    • Tomrishatun69
      Tomrishatun69
      +1 yıl

yapma ben senin hesap açmandan rahatsız değilim , seni hor görmüyorum yani çingeneler de insan hayatım kendini küçük görme , sakın bak .

Yorumla
    • Balamirkağan
      Balamirkağan
      +1 yıl

@tomrishatun69 oha o ne biçim laf sokmak 😬😬 erkek adama yapılmaz bu 🤣

Yorumla
    • Balamirkağan
      Balamirkağan
      +1 yıl

@timrishatun etme cahille muhabbet . Mesaj kutun açıksa ben sana yazayim bankaları. Arkadaş pek anlamıyor bu işlerden belli canım canım muhabbetlere girmiş. Takılma

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@Balamirkağan Lan ne laf sokması, banka kartının tanımının ne olduğunu bilmediği için çingenelik ediyor.

Alım-Satım arasındaki kar payının peşine düşmüş ki onun var diye on farklı bankayla çalışıp sonunda hiçbir kurumla doğru dürüst ilişki kuramadığı için finansal danışmanlık da bulamayacak, tipik anadolulu sümsük tüccar kafasında kendisi

Yüzüne vurulunca da mahalle karısına bağlıyor

Yorumla
    • Tomrishatun69
      Tomrishatun69
      +1 yıl

@Balamirkağan haklsın yapacak irşey yok cevaba gelecekleri bilemiyosun ki adam yerine koyup cevap veriyoruz iste.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Ayrıca hala çok kapsamlı banka kartından ne anladığını anlatmadı, bugün yarın Aralıkta imzasını attığı makine satışı için 33 bin euroluk taksit ödemesi bekleyen adama bankacılık öğretmeye uğraşıyor işte mk fakiri

Yorumla
    • Balamirkağan
      Balamirkağan
      +1 yıl

@ragnar_lordbrok ya bı hadi ordan git kız insan gibi yazmış ya , bı sikten anladığın yok , kıza karşı altta kalmamak için geveliyosun , git araştır. Ben neredeyse tüm bankalarla çalıştim , kız doğru diyor. Ne diye uzatiyororsun. Git araştır.

Yorumla
    • Tomrishatun69
      Tomrishatun69
      +1 yıl

@Balamirkağan anlamaz uğraşma çenene yazık hı de geç

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@Balamirkağan Bu ülke insanının okuduğunu anlamamasına hastayım. Bir kere de ''Araştır'' diyip de grizekalı olmayan insan görmedim

Ben sanki söylediği şey yanlış diyorum, dediğim şey bankanın kar payını hesap etmenin gereksiz oluşu, bankayla öyle ticaret yapılmaz, kar maksimizasyonu en son 19. yüzyıl kapitalistlerinin önceliğiydi

O kadar fazla bankayla çalışmanın bir anlamı yok dediğimde Akbank şöyle, bunun uygulaması kötü, bunun kar payı düşük makas fazla değil diye geveliyor.

Geçenlerde bir tane müşterinin avukatı usülsüz icra beyannamesi hazırlatıp banka hesaplarımıza bloke koydurmak istemişti, Akbank bu saçmalığı kabul etmemiş, Finansbank ise muhtemelen dikkatsizlikten ötürü gidip şirket hesabından 1000 dolar çektirmişti hala uğraşıyoruz bununla

Bir banka ile çalışmanın tek olayı ''Ay kaç para koparacaklar'' olmaz.

Kafanız ticarete basmıyor

Yorumla
    • sexsibody
      sexsibody
      +1 yıl

@ragnar_lodbrok senin kafan mı iyi? deminden beri konuşmaları izliyorum baya komedi yerine dönmüş , oğlum sen hayatın da hiç mi gümüş , altın borsa işlemi yapmadın? oğlum bigin yoksa fikrinde olmasın , sen bu bankaları hiç araştırdın mı?

hangi banka da ne iyi falan bir de kalkmış kıza laf atma peşindesin , rahatsız mısıın sen?

git araştır nedir , ne değildir sonra konuş , elle tutulur bir cümlen yok. sen burgan bank giripp mevduat faizine baktın mı? fiba bank ve Akbank da hiç işlem yaptın mı?

kızın tek hatası hisse senetlerinde özel kurum ile çalısmaması , diğer dediği herşeyde haklı. allahım ya KS ye de herkesi alıyorlar.

Yorumla
    • sexsibody
      sexsibody
      +1 yıl

@tomrishatun69 merhaba iyi akşamlar bankalar da iyisiniz fakat hisse senetlerini özel kurumlar da yapmanızı taviye ederim , info yatırım ya da integral iyidir. takip isteği attım kabul ederseniz de sevinirim :D isterseniz gerisini mesaj kutunuz dan devam edelim

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@sexsibody Bir tane daha ne okuduğunu anlamayan arkadaş.

Bir ülke nasıl bu kadar mal olabilir mk ya?

Bankaların birbirinden farklı makası, faizi falan varmış, yok ya?

Ulan siz nereden duyuyorsunuz böyle hususi, müstesna şeyleri yeminle aydınlandım valla

Yorumla
    • sexsibody
      sexsibody
      +1 yıl

@ragnar_lodbrok senin kafan cidden çok çok iyi maksat zaten para kazanmak kapiş :D kalkmış ticaret diyor

Yorumla
    • Balamirkağan
      Balamirkağan
      +1 yıl

@sexsibody boş ver uğraşma anlamıyor hala amacı anlamamış örnekler verme peşinde , ben zaten daha az para vermeyi hedefliyorum bunun kafa başka yerde

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@sexsibody İşte senin kafanın farklı bir versiyonu var, şu kripto borsaları vurguları vardı ya, hah işte onlar da düşük komisyon, düşük fark ile işlem yapmak isteyen tiplerdi

Bankalar tabii o firmalar kadar denetimsiz değiller, ama bir kişi banka ile çalışırken, bunun bir bedel karşılığı olduğunu bilip ona göre çalışılır.

Ben kızın dediklerine"böyle bir şey yok" demiyorum

Bu öncelik olmamalı diyorum.

Bunu dahi anlamadan üç kişi mal mal konuşmaktan geri durmuyorsunuz

Dipnot: bankalar devlet baskısı yüzünden zorda. Kamu bankaları ile çalışmayın

Yorumla
    • sexsibody
      sexsibody
      +1 yıl

@ragnar_lodbrok
      1 - google banka mevudad faizleri yaz çıkar.

2 - Akbank ve fiba gümüş al sat kısmına gir bak , daha ne diyeyim anlamadım ki bak yorum yok gir ve bak hadi

Yorumla
    • Balamirkağan
      Balamirkağan
      +1 yıl

@sexsibody 👌👌👌

Yorumla
    • Balamirkağan
      Balamirkağan
      +1 yıl

@sexsibody bunu buraya yazdın da bu mal bu işlemleri yazabilecek kapasite de mi? senin dediklerini yapsa zaten hatasından dönecek

@tomrishatun69 @sexsibody bakın bu canım da akıl yok 3 akıllı 1 aptalla uğrasıyoruz ne gerek vavr?

boşuna yazmayın zamanınıza yazık o yokmus gibi davranıyoruz D: :D :D

Yorumla
    • Balamirkağan
      Balamirkağan
      +1 yıl

@balamirkağan @seksibody 👌👌🤣🤣

Yorumla
    • Balamirkağan
      Balamirkağan
      +1 yıl

@tomrishatun69 @sexsibody hadi mesaja gelin konuşalım borsa ile alakalı ya da döviz

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@sexsibody Adam hala mevduat faizlerine bak diyor cildiracam ya. Ki aslında bu tartışma da gereksiz benim en bastan laf ettiğim sey borsa işlemi de değildi

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

@sexsibody Takas markasından bahsettim ben, faiz diye siz geveliyorsunuz kendi kendinize mk embesilleri

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Bir banka kartından özele :)))))

Yorumla
  • beyfendibiri
    beyfendibiri Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 32%
    +1 yıl

hesap işletim ücreti ödemek istemiyorsan iki adet otomatik ödeme talimatı ver. çoğu banka bu şekilde hesap işletim ücreti almıyor.
    T. iş bankası na hesap açtırabilirsin.
    Not : bankacı değilim yanlış anlmayın. Ama finansçıyım.:)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Özelden mesaj atsam yardımcı olabilir misiniz

Yorumla
    • beyfendibiri
      beyfendibiri
      +1 yıl

tabiki

Yorumla
  • efendikaptan
    efendikaptan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

aslına bakarsan okudugun bçlüme göre değişkenlik gösterir ve okuluna göre. mesela ben kaptanlık okuyorum yurtdısında. ilk senemde bonus platinium kart verdiler. uzay bilimleri vs okursan da aynı. kredi limitim 23000

0
    0 Yorumla
  • avicennaa
    avicennaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

iş'te üniversiteli aidatsız :) 2 seçeneği var bankaya araştırma yapmadan gidersen kandırıyorlar arkadaşım benden 1 hafta önce aidatlı aldı garibim eğer iş bankasından alıcaksan mutlaka aidatsız a başvur :)

0
    0 Yorumla
  • serhat34
    serhat34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 57%
    +1 yıl

İş Bankası, öğrencilerden ekstra olarak bir ücret almıyor, diğer bankalar bildiğim kadarıyla belirli bir ücret kesiyorlar yıllık olarak. İş Bankası kullanıcısıyım 5 6 yıldır, şimdiye kadar bir ücret kesintisi olmadı.

0
    0 Yorumla
  • new-anka
    new-anka Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Genelde şirketler hangi banka ile çalışıyorsa

O bankadan hesap açmanı isterler

Ama bana sorarsan en iyisi yapı kredi

yeni işin hayırlı olsun :)

1
    2 Yorumla
    • butterflyblue
      butterflyblue
      +1 yıl

teşekkür ederiim abicim :)

Yorumla
    • new-anka
      new-anka
      +1 yıl

ben teşekkürler :)

Yorumla
  • fitdiyetisyenk
    fitdiyetisyenk Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

İş bankasının kullanıyorum ben. Hatta 14 yaşımdan beri, yani yaklaşık 10 yıl oluyor. Memnunum, bir sorun yaşamadım çok şükür.

2
    0 Yorumla
  • yineyeniyeniden1905
    yineyeniyeniden1905 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Qnb Finansbank'tan En para Harikadır. Hafta içi ya da hafta sonu havale eft istediğin saatte ve istediğin bankaya ücretsiz anında işlemi gerçekleştirir. Kredi kartı olarak kart aidatsız kartları araştırabilirsin örneğin iş bankası kart aidatsız kredi kartı iyidir.

0
    0 Yorumla
  • MrsCoder
    MrsCoder Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

banka hesbını bende ziraatten açtım ama kredi kartını ek kart çıkartmak zorunda kalıyorsun yani gelirin olmadığı için diye biliyorum ben yapıkredi world çıkarttırdım

0
    0 Yorumla
  • Birgaripkadınım
    Birgaripkadınım Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

En iyisi hiç kredi kartı almamaktır ama illede alcam diyosan yıllık kart ücreti ve faiz oranlarını iyi araştır bir çok banka senede 150 faln yıllık kart ücreti alıyo minumumu ödediğinde de deli gibi faiz koyar. En iyisi hiç bulaşmamak ama yinede sen bilirsin

2
    0 Yorumla
  • calpeia
    calpeia Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 69%
    +1 yıl

iş bankası harikadır, geçen sene üniversite önünde bana kart satmaya çalışan 2 kadın sizi hala unutmadım, çok kırdıysam buradan özür diliyorum, ama pişman değilim aklım hala söyleyemediklerimde...

0
    0 Yorumla
  • livaneli
    livaneli Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 49%
    +1 yıl

Ben Enpara kullanıyorum.
    Banka kartından da, kredi kartından da çok memnunum. 😇

Kart aidatı almaması, para transferlerinden para almaması en güzel özellikleri. :)

0
    0 Yorumla
  • BKMVR
    BKMVR Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

iş bankasında ilk imza kartını alabilirsin bana üniversiteye gidenler için en uygunu dedi oradaki amca bey kesit yapmıyormuş

play kartta alabilrisin paran bittiğinde 100 lira borç ateşliyo

0
    0 Yorumla
  • nolans
    nolans Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

iş bankası ya da ziraat çünkü her yerde atm si var atm aramak zorunda kalmazsın. para transferi de kolay. olmadı vakıfbank

1
    0 Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 528 cevap paylaştı.

İş bankası aç bütün bankalarda sıra olurken iş bankasında sıra olmuyordu işimi kolay hallediyordum :D

1
    0 Yorumla
  • iyiyim-tabi
    iyiyim-tabi Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

şekerbank, hiç atmsi olmadığı için çekme ihtimalin az :D

2
    0 Yorumla
  • JrWriter
    JrWriter Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Ben Akbank NEO kullanıyorum ve memnunum :) Banka kartlarının zaten fazla bir özelliği olmadığı için, diğerlerinin de farklı olduğunu düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ogrenci adam ama senin halinden anlamiyor birde mezun cak vay be ne insanlar var. zaten tatil girmio mu. biyerde git is basvurusu yap mc donals tarzi yerler cabuk giri yapar sana direk kart verir banka ogrenci icin belge falan istiolardir belki

0
    0 Yorumla
  • SeviyesizAdamm
    SeviyesizAdamm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Denizbank alma. 400 tl limit istedim adamlar gitti 2.900 tl limit verdi hayır neyime güvendikleri de belli değil. Şimdi okula gitmiyom çalışıyorum :) borç var aga

0
    0 Yorumla
  • RiseofDeath
    RiseofDeath Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Ziraat genç bankkart var 250 liralık extradan harcama limitide veriyor

1
    0 Yorumla
  • MatteoTannerJR
    MatteoTannerJR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Cepteteb enpara vede yapıkredi nuo işlem ücreti yok havale ücreti yok birçok ayrıcalık var ceptetebde yemeksepetinde indirim var enparacardda steam da 50 liralık indirim yapıyor daha ne olsun seç beğen al üçünden başkasınada bakma bile

0
    0 Yorumla
  • Erenengin
    Erenengin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Ben ve bizim aile genelde halkbank vakıfbank kullanıyor bunları dene bakayım.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Garanti vadesiz hesap aç üniversitedeyken açtırmıştım bende mezun oldum hala kullanıyorum hiç bir masrafı yok ve telefon uygulaması çok iyi her işlemi kolayca yapabiliyorsun.

1
    0 Yorumla
  • KitapMeraklısı
    KitapMeraklısı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 76%
    +1 yıl

Enpara en ideal kart olacaktır bir çok rahatlığı var

1
    1 Yorumla
    • ramani
      ramani
      +1 yıl

Bende enpara kullaniyorum super

Yorumla
  • Amoun
    Amoun Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 353 cevap paylaştı.

Kullanmamak en iyisi.. Ama bank asya falan kullanabilirsin, garantiye bulaşma

1
    1 Yorumla
    • blondakrep
      blondakrep
      +1 yıl

Bizim burada yok bu banka

Yorumla
  • Semriyo
    Semriyo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 54%
    +1 yıl

Merhaba kardeş

İş Bankası iyidir. Kaliteli iş yapar

Diğerleri biraz sakat.

1
    0 Yorumla
  • yorumcunuz
    yorumcunuz Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 681 cevap paylaştı.

zirrati tavsiye etmem.. zira emekli maaşları yattiginda emekli amcalarin teyzelerin atm den para çekmesi çok uzun sürüyor.. bekle Allah bekle ondan sonra.. iş bankası al bence.

0
    0 Yorumla
  • irmakdglr
    irmakdglr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

En iyi banka kartı, borcunu senin ödemediğin karttır :)

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 659 cevap paylaştı.

Ben İş Bankası Maximiles Black kullanıyorum, mil ve puan çarpanı iyi

0
    0 Yorumla
  • Kıymazz
    Kıymazz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Hiç bulaşma derim kendini alıştırırsan toplayamazsın

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Of doğrudur

Yorumla
    • Kıymazz
      Kıymazz
      +1 yıl

inan benim işim olduğu halde cesaretim yok hiç bi harcama yapmasan bile en az 70 tl yıllık kart ödemesi yapıyorsun hiç bulaşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Nakit para olmayınca mecbur maalesef

Yorumla
  • Dördüncümuratsrna
    Dördüncümuratsrna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 72%
    +1 yıl

Bende garanti, ziraat , iş bankası var avantajı bilmiyorum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Garanti kulanıyorum Ziraat almadım onu düşünüyorum alam mı almasam mı diye daha önceden alsaydım iyi olurdu tabi İş Bankasını çok diyorlar avantajları kampanyaları varmış galiba ama bilmiyorum elimde 6 tane kart var aslında Enpara kullanıyorum bir tek havale eft ücreti yok Vakıfbank var ondan dolayı Ziraat açtırmıyorum ama kullanamıyorum da kartı onun haricinde Tosla Papara Pep var onlar çok iyi oluyor onların kampanyaları var ama ben kullanmıyorum tabi bunlar haricinde Fastpay var para yatırıp kartlara havale eft yapıyorum daha onu bilemedim QR kod ile ödeme yapılabiliyormuş mesela ama kullanmadım bakmadım da hiç bu her yerde var mı geçerli mi bilmiyorum

Yorumla
  • Kenan_42
    Kenan_42 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 36%
    +1 yıl

En iyi Kredi Kartı Diye Bişey Yok Uzak Durmak En İyisi

0
    0 Yorumla
  • Applefanboy
    Applefanboy Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

öğrenci kredi kartları oluyor faizsiz aidatsız falan onlardan alabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Trouvaille_
    Trouvaille_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

ziraat hesap işletim ücreti alıyor. en uygunu enpara.

0
    0 Yorumla
  • _Expendable
    _Expendable Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 406 cevap paylaştı.

Hiç biri , hepsi aynıdır kredi kartı tuzağına dusme bence. Eroin gibidir kendisi

0
    0 Yorumla
  • elbasantava
    elbasantava Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 74%
    +1 yıl

Akbank tabiki canım 😂 Türkiye’nin en iyi bankası mo ne seçilmişti üstüne tanımam neo kart al geç 😏

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Akbanktami calisiyon

Yorumla
    • elbasantava
      elbasantava
      +1 yıl

Hayır anneannem Akbank’tan emekli o yüzden hep akbank kullanırız biz 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Aidat aliyormu

Yorumla
    • elbasantava
      elbasantava
      +1 yıl

şuanda almıyor diye biliyorum nerdeyse hiçbir banka almıyor zaten 🤔

Yorumla
  • Gscofield
    Gscofield Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 54%
    +1 yıl

Ben İş bankası kullanıyorum. Yapı Kredi , Vısa , çokta memnunum :)

0
    0 Yorumla
  • 06_Aussie
    06_Aussie Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 49%
    +1 yıl

Vakıfbank en iyisi.. Hesap İşletim Ücreti falan yok

0
    3 Yorumla
    • mybat23
      mybat23
      +1 yıl

750 TL üzeri olduğunda işlem ücreti kesmiyorlar diye biliyorum.

Yorumla
    • 06_Aussie
      06_Aussie
      +1 yıl

Eskidendi o. şu an hiç bir şekilde hesap işletim ücreti yok. Hesap açarken de teyit edebilirsin

Yorumla
    • 06_Aussie
      06_Aussie
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • SaykoMann
    SaykoMann Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 63%
    +1 yıl

İş Bankası kullanıyorum. Müşteri memnuniyeti çok iyi

0
    0 Yorumla
  • sewen
    sewen Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 44%
    +1 yıl

Bqnka karti herhangi bir bankadan alabilirsin ama kanka karti i kim veriyo bilmiyorum 😄

0
    1 Yorumla
    • İloslifee
      İloslifee
      +1 yıl

Ahhahah

Yorumla
  • Ikicümleötede
    Ikicümleötede Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 31%
    +1 yıl

Ziraat çıkarma🙄
    Ak bank iyi diyorlar kullanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • SonMuhterem
    SonMuhterem Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl

Hayır bunu yapma
    Hiç bulaşma karta
    Git bir cafede 9'10 gün çalış ve öde

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Bulunduğum şehirde kafelerde calisan ogrencileri saati 1.5 2 tl den calistiriyorlar. Bu bana çok adil gelmiyor

Yorumla
    • SonMuhterem
      SonMuhterem
      +1 yıl

Bunu yapan itler var maalesef
      Kan emicilik bu
      Ama karta bulaşma derim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Elimde olan başka bir şey yok inanın bende karta bulaşma yanlısı değilim

Yorumla
    • SonMuhterem
      SonMuhterem
      +1 yıl

Sen bilirsin boncuk
      Cafe lokanta vb bir yerde çalış derim tekrar ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Gerçekten en azından saati 5 6 lira olsa çalışırdim ama burda 2 ayda anca 600 tl kazanılır

Yorumla
    • SonMuhterem
      SonMuhterem
      +1 yıl

Lcw vb yerler var mı
      Oraya başvuru yapsan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Yaptım donus bekliyorum :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

İş konusunda elimden geldiğince bakiyorum

Yorumla
    • SonMuhterem
      SonMuhterem
      +1 yıl

İyi yapmışsin boncuk
      Dediğim gibi önce iş kısmına bak
      En son son çare karta başvur

Yorumla
  • MartizeD
    MartizeD Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Ing bank çok reklam yapmaya başladı bir bak derim. Pek bilgim yoktur sadece söylüyorum.

0
    0 Yorumla
  • AÇKÖPEK
    AÇKÖPEK Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Ya ben de bir soru sorsam? Genç bankkarttan kredi şeysinden para çekmek istiyorum daha önce çekmiştim yine çekmek istiyorum ama kredi bakiyeniz yetersiz diyo napmam lazım

0
    0 Yorumla
  • dasyatis
    dasyatis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

iş bankası. kredi için de maximum. her yerde bulursun, kredi limitini başta az verirler baktılar rahat ödüyorsun 2 sene sonra falan artırırlar yavaş yavaş.

0
    0 Yorumla
  • Tarık1655
    Tarık1655 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

maaş kartın varsa altın hesabı aç her ay gr altın al derim

0
    0 Yorumla
  • turgay2
    turgay2 Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

ziraat bankası türkiyenin en ücra köşesinde bile şubesi vardır

1
    0 Yorumla
  • TheExodia
    TheExodia Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

okul ıcın kredı kartı gıbı bır ımkanım olmadı hıc evden ne gonderırlerse senınkılerın boyle ımkanı varsa ne dusunuyorsun al bırısını baban odesın

0
    0 Yorumla
  • arjunayım
    arjunayım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Ben bütün kartları kullandım garanti finans bank hcbs bu tür ucuz salak bankalardan uzak dur git iş Bankası Maximum al

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (169)
Devamını Gör(214)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > En iyi banka kartı hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En iyi banka kartı hangisi? 12 cevap verildi
En iyi banka kartı hangisidir? 5 cevap verildi
En iyi banka kartı nedir? 7 cevap verildi
En iyi banka kartı nedir hem mobil hem banka olarak? 14 cevap verildi
En sorunsuz banka kartı hangisi? 20 cevap verildi
En iyi kredi kartı hangi bankanın? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨