Çay makinalarından hangisini önerirsiniz? Arzum, Tefal, Fakir, Philips, Arçelik? En iyi çay makinesi hangisi?

Çay makinalarından hangisini önerirsiniz? Arzum, Tefal, Fakir, Philips, Arçelik? En iyi çay makinesi hangisi?

Çay kırmızı çizgimiz. :D Hâlâ çayın nasıl demlenmesi gerektiği konularında çokça tartışma varken imdadımıza bu çay makinaları yetişti. Ben sana çay makinesi önerilerimi sıralayayım da keyifli bir çay iç. :)

En iyi çay makinesi önerilerimden ilki Fakir Tea N More Elegance Antrasit. 1600w güç üreten çay makinesinin demlik kapasitesi 1,1 litre, su ısıtıcı kapasitesi 1,7 litre. Böylece kalabalık aileler için ideal bir ürün. Cam demliği sayesinde çayının demlenip demlenmediğini kolayca görebiliyorsun. Çay makinasını sadece su ısıtıcı olarak da kullanabilirsin. Bunun yanında susuz çalıştırmayı önleyen sistemi de var. Çay makinasının 2023 fiyatı 750-850 TL bandında.

Bir diğer en iyi elektrikli çay makinesi önerim Korkmaz A369. 1,1 litre demlik, 1,6 litre su ısıtıcı kapasitesi ile kalabalık ailelerin çay keyfi yapmasını sağlıyor. Paslanmaz çelik gövdesi ve inox siyah görünümü ile mutfağa da şıklık katıyor. Susuz kaldığında otomatik olarak kapanma özelliğiyle de güvenliği sağlıyor. Çay makinasının 2023 fiyatı 1100 TL ile 1250 TL arasında.

Arzum AR3069 çay sefası çay makinesi, en iyi çay makinesi markasından bir diğeri. Paslanmaz çelik gövdesi sayesinde uzun yıllar mutfağında kullanabilirsin. 1,2 litre demliği, 1,8 litre su ısıtıcısı yeterli düzeyde çay ikram etme imkanı veriyor. Susuz çalışmayı önleyen güvenlik sistemi de kafanızı rahatlatıyor. Çay makinası 2023 itibariyle 800-1000 TL aralığında satılıyor.

En iyi otomatik çay makinesi listemde sırada Philips Hd 7301 var. Çayı otomatik olarak sıcak tutma özelliği aralıksız çay keyfi sunuyor. 0,9 litre cam demliği, 1,9 litre su ısıtıcısı kapasitesiyle de yeterli çayı sunuyor. Kireç önleyici filtresiyle çayın keyfini de kaçırmıyor. 2023'te 800-1000 TL aralığında satılıyor.

En iyi çay makinesi hangisi yorumlarıyla öne çıkan Tefal Tea Expert Deluxe çay makinesi, özellikleriyle de bunu destekliyor. 1 litre demlik, 1,8 litre su ısıtıcı haznesine sahip çay makinası, paslanmaz gövdeye sahip. Her an çayı sıcak tutan özelliği ve damlatmayan demliğiyle keyifli bir çay deneyimi sunuyor. 2023 itibariyle, çay makinası 2750-3250 TL aralığında satılıyor.
En iyi çay makinesi önerilerimi sıraladım, şimdiden afiyet olsun. :)
şikayet var sitesine gir hangisi daha az şikayet almışsa onu al. he bir de teşekür oranlarına bak. özünde hepsi su kaynatıcı :D
ugraşamam diyorsan iyi bir demlik al kafan agrımasın.
Olsun araştırmak iyidir
Philips aldim
Fiyatına göre alınabilir. Üstü plastik olmasın. Çay koyduğun özel haznesi olsun. Mümkünse suyu bittiğinde kendini kapatabilsin. Yoksa marka seçmeye gerek yok.
üstü cam aldım otomatik kapama özelliği de var
Philips aldim
Hayırlı olsun üstünün çay için özel yeri varsa tadından yenmez.
Üstü plastik olmasın dedim çünkü plastik çatlıyor kullanımdan dolayı. Cam düşürmediğin sürece sorunsuz.
Su bitince kapatması'da önemli çünkü açık unutursan eve gelene kadar kızmaz ve kaza riski doğurmaz.
Güle güle kullan. :)
evt süzgeçi var üstü cam altı plastik ama içi termos tarzı zaten içinde şu olmadığı zaman otomatik kapanıyor mus
dikkatli kullaninca busey olmaz
Fakir ya da philips philips zaten 1 numara benim gözümde.
Philips aldim
Philips in üstüne tanımam. Çoğu eşyam philips çok memnunum
Benimde Philips epilasyon makina mm vardı 4 senedir kullanıyorum dedim bildiğim marka alım dedim Philips aldim
Cevap
23Cevap
Arzum iyidir diye düşünüyorum tabi kadınlar daha iyi bilir
Philips aldim
Çok iyi etmişsin
memm un um çünkü ben daha önce phililips epilasyon makinası aldım 4 yıl kullandım hala kullanıyorum gerçekten dayanıklı
Çok iyi Allah kaza bela vermesin
amin
tefal tea expert. yanına da coffee experti al derim takım olsun. paslanmaz çelik her zaman daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı plastik vb. dense. Cam da öyle tabiki ama kırılma riski var sonradan pişman olmak da var.
servis ağı bakımından önemsiyorsan Arçelik tavsiye ederim canım :)
senelerce önce arçelik almıştık halada kullanıyoruz bir sıkıntısı çıkmadı rahat 6-7 yıl olmuştur
eve mi ofise mi belirtseydin ya :D www.imzacay.com yerli üretim destek verirsin artık :D
arçeliğin kapağıda metal galiba. plastik olmasını sağlık açısından sakıncalı görüyorum ben cam veya metal olmalı
çay makinası çıktı kozde pişen çayın tadını daha çok Özler oldum ama tefal philips arçelik arzum siralamasi ile karar verebilirsin
beko arçelik aynı parça sorunuda yok 10 yıl kullandım
Ucuza kaçma iyi bir şey alın basınız ağrımaz
Fakir alın evinizi şımartın
guldum
ne mutlu bana
Teşekkürler
Ricalar
ortalama aynılar genelde
Ben fakir alıcam yakında
arcelık cok dayanıklı
Tefalin bütün ürünleri iyi çıkıyor.
Demlik en güzeli 😏