Çay bizde atalardan gelen bir gelenek neredeyse. Onun için çayın her dakika hazırlanabilmesi hızlıca da hazır olması gerekiyor. Bana göre en iyi çay makinesi onu en hızlı ve en lezzetli yapandır. Hız kadar lezzet de önemli tabi.en iyi çay makinesiSizce hangi çay makinesi bu konuda daha kullanışlı?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı.
Çaysız yapamayanlar burada sanırım :) Her vakit içilen ve çay bardaklarının etrafında gerçekleşen muhabbetlerin hastasıyım bu nedenle çayınızı en iyi şekilde demlemeniz için birkaç öneri ile geldi.
Hadi çaylarınız güzel demlensin diye hızlanalım :) En iyi çaycı modelleri hangisi diye bakalım.
En iyi çaycı modelleri hangisi?
Bir çaykolik olarak çayın güzel demlenmesi benim için oldukça önemli :) Tabii çayın en iyi şekilde hazırlanması için kullanışlı bir çay makinesine ihtiyaç var. Ancak, bu alanda o kadar fazla seçenek var ki aralarından en iyisini seçmek çok zor :( Bende sizin için en iyi çay makinesi seçeneklerini araştırdım.
Fakir Temper
Demlik kapasitesi 1,1 Litre bu özellik oldukça iyi. Bu üründe en beğendiğim kısım. çay filtresi malzemesi paslanmaz çelik oluşu.
Korkmaz A369
Şimdi bu yazıda yanlış anlaşılasın diye belirtmeliyim burada size seçenek olarak sunduklarım en iyiden en kötüye doğru sıralanmıyor. Seçenekleri sırayla yazıyorum sadece ona göre :)
Korkmaz'ın çaycısı oldukça kullanışlı. Korkmaz Demtez A369 Çay Makinesi, tek seferde 30 bardaklık çay yapabiliyor. Yani kabalık bir aile yapınız misafir kültürünüz çok varsa bu ürün çok kullanışlı olabilir. Kapasitesinin yanı sıra şık tasarımıyla da göz dolduruyor.
Philips Hd 7301
Philips Hd 7301'ın temel özelliklerini hemen söyleyeyim. Güç (Isıtıcı): 1700 W., Isıtıcı Kapasitesi: 1.9 lt., Demlik Kapasitesi: 0.9 lt., Demlik Malzemesi: Cam.
Bosch TTA5883
Bosch TTA5883 ise gayet kullanışlı bir ürün. Gücü 1800 W. değerinde ve demlik malzemesi çelikten yapılmış. Bir de demlik kapasitesini pas geçmeyelim. 0.8 lt.
Arçelik K 3281 C
1650 W. Demlik Kapasitesi, 0.8 L. Su Isıtıcı Kapasitesi, 1.8 L. Demlik Malzemesi VE 1.87 kg. Yüksekliğe sahip çay makinesi çay ihtiyacını karşılayabilecek güçte.
Şimdi tercihinizi yapıp, çayınızı hemen demleyebilirsiniz.