Alışveriş & Hediyeler Valencia gitar sizce nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Amatör calacagim kalite ve ses olarak nasıldır tavsiye eder misiniz? Güncellemeler+1 yıl Bu arada klasik gitar arkadaşlar Valencia gitar sizce nasıl? Cevapla Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Chuiris Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl Klasik gitardan baslatirlar her türlü 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet klasik düşünüyorum Yorumla Chuiris +1 yıl İyi çalışmalar Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Chuiris +1 yıl Rica ederim Yorumla
BuzzKüpü Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Valencia ve ya barcelona alabilirsin. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Valencia elimde kalmaz değil mi dostum ondan korkuyorum Yorumla BuzzKüpü +1 yıl Kalmaz ya ama barcelona var bende gayet güzel bir sıkıntı yok. Memnun kalırsın. Amatör ve yeni öğreneceğin için ideal. Sonra ibanez veya yamaha alirsin Yorumla Soran +1 yıl 2. El almayi düşünüyorum bir arkadas 200 tlye aldı ama çalamiyorum diyip bıraktı 120 tlye verecek amfi girişi de var ne dersin benim pek bilgim yok Yorumla BuzzKüpü +1 yıl Elektro klasik demek. Fotosu falan var mı Yorumla Soran +1 yıl Fotosu yok. Elektro klasikle normal klasik gitarın ne farkı var? Bide amfiye takmadan çalsam ne olur çok fark eder mi Yorumla BuzzKüpü +1 yıl Fark yok ya sadece amfiye takıyorsun yuksek ses için Yorumla Soran +1 yıl Sağol kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Klasik gitardan baslatirlar her türlü
Evet klasik düşünüyorum
İyi çalışmalar
Teşekkür ederim
Rica ederim
Valencia ve ya barcelona alabilirsin.
Valencia elimde kalmaz değil mi dostum ondan korkuyorum
Kalmaz ya ama barcelona var bende gayet güzel bir sıkıntı yok. Memnun kalırsın. Amatör ve yeni öğreneceğin için ideal. Sonra ibanez veya yamaha alirsin
2. El almayi düşünüyorum bir arkadas 200 tlye aldı ama çalamiyorum diyip bıraktı 120 tlye verecek amfi girişi de var ne dersin benim pek bilgim yok
Elektro klasik demek. Fotosu falan var mı
Fotosu yok. Elektro klasikle normal klasik gitarın ne farkı var? Bide amfiye takmadan çalsam ne olur çok fark eder mi
Fark yok ya sadece amfiye takıyorsun yuksek ses için
Sağol kardeşim