arkadaslar bir tane mavi muhabbet kusu var yaklasik 2 aya yakindir bende ama ele alamiyorum isiriyor fakat son bir haftadir kafesinin kapagi acik kafesinin etrafinda dolaniyor ucuyor kafesin kapisi kapali oluncu kendi acip giriyor falan kafesi kemiriyor gaga tasi aynasi falan var benim gorusum kafasi biraz bozuk hircin bir dişi acaba yanina erkek alsam kafasi duzelirmi kendine gelirmi
Akşam yemini alıcaksın sabah uyanır uyanmaz avucunda yem ile elini kafesin içerisine sokucaksın ve sabır edeceksin oda eline konup yemeye başlayacak böyle böyle alıştırırsın tamamen senin yeteneğine bağlı
Sen kafana göre bir erkek alırsan olmaz. Bence biraz büyüsün sen de rahatsız etme kuşu dişiler çok çabuk rahatsız olurlar herşeyden ondan hırçın davranır. Yanına erkek alacaksan onu petshopa götür kendi yakın hissettiğini al yoksa alır koyarsın yanına anlaşamazlarsa boşu boşuna vebaline girme kuşun.
ya keyfi yerinde onceden hic hareket etmezdi ama bu aralar cok hareketli oyuncaklariyla oynuyo falan ama yanina es almayi dusunuyorum yalnizlktan bunalima girecek hayvan
En İyi Cevaplar