Bayanların yorumlarına bakıyorum da çok saçma sapan yorumlar yapıyorlar... siz kimsiniz diye sorarlar insana? Bu bayanların zaten hiç yalanı günahı yoktur bunlar kusursuzdur... biz erkekler bunları bu hale bizler getirdik... her insan hata yapar hatalar yapar önemli olan sana pişmanlığını ispatlamasıdır... gözlerinden davranışlarından hareketlerinden anlaşılır zaten pişmanlığı... bir ilişkide sadece ama sadece 2. şans veirlebilir...3. şans kesinlikle verilmemelidir... ama 2. şansı bile vermeyen bayanlar yüzünden hayatı kararan onca erkek vardır hatta özünde gerçekten temiz kalpli erkekler vardır... bayanlar sizler sütten çıkmış akkaşık gibi davranmasını iyi bilirler... ama şuna bende kesinlike karşıyım bir bayan neyaparsa yapsın el kalkmaz küfrü edilmez... kesinlikle bir bayana bunlar yapılmaz... aldatma konusuna gelince... bu konuda her erkekten 5-6 i bu haltı yemiştir... buda kabul edilebilir bir durum değildir... ama bunu yaptığı için gerçekten pişmanlığını uzun vadeli bir şekilde ispatlıyorsa sadece 2. şans verilebilir...
haklıyız ama kardeşim bunu bayanlara anlatamazsın :) ... çünkü onlar kusursuz melektir : ) valahi gülmek istiyorum... onlar insan değildir melektir manevi anlamda... komikler
Bunu yapan bir erkek daha sonrası bunun tekrarını yapıcaktır. Nasıl olsa aldığım hediye ile beni afediyor düşüncesi ile. Yapılan jestler güzel ama bunları aldatmadan önce düşünmek lazım. O yüzden kabul etmezdim...
Bunun bir tövbesi olduğunu düşünmüyorum. Bir tabir vardır hani alışmış kudurmuştan beterdir diye. Ve bu erkeklerin yapısında var. Ne kadarda tövbe etseler çoğunlu tekrar yapar.
Bunları kabul edince nasıl olsa hediye alınca ne yaparsam affediyor diye düşünür. Gurur satın alınmaz, aldatsa dövse bunların hiçbiri bir işe yaramaz en iyisi ayrılmak
Herkesin hayatı farklıdır. bu dediğin haltları yapıpta benim gönlümü tekrar kazanması çok zor. olduki bir şans daha veriyorsam sevgimin hatrına ozaman sürekli daha çok ilgi beklerim. en ufak bir ilgisizlikte aklıma gelir
kavgadan girdim diye yalan soyledi meger dolandirmis birilerini 4 ay yattı görüşlerde çeşme gibi ağladı 20 liram varsa 20 liralik yasayacam biri anama kufretse tamam abi diyecegim vs.. kendini dine allaha kitaba namaza verdi ahaa bir cikti basladi ondan bundan geçinmeye basladi alacaklilar kovalamaya... ben bir duydum bu dolandirici bu terk ettim şantaj tehtid şiddet... duydum ki 3 yıl yemiş yani ne olursa olsun huylu huyundan vazgecmiyor herkes kendini baştan belli ediyor en iyisi sana uymadigini dusundugun birinden derhal uzak durmak
Bizim sülalede yok öyle şeyler bendede yok biz nefret ederiz sevdiğim kadını kıskanırım gerekirse ağzına çarpmasını da bilirim bulaşanı yok etmeyi de ama yufka yürekli bundan sonra kötü olacam diyip vicdanı el vermeyenlerdenim
En İyi Cevaplar