Vites: 180 TL amazon dan getirteceğim.

Ve yukarıda ki düzenek de 1200 TL
Toplamda 2.980 TL vereceğim nasıl?

Araba sürmek ile bunun aynı olduğunu düşündüren şey nedir çok merak ediyorum :D:As:Da. SD. Zerre kadar faydası olmaz
park etmeyi direksiyon kabiliyetini kaza sonrası anları öğrencem
ehliyete neden gitmiyorsun, gidiyorsan bunları alıp ne yapacaksın
ehliyet aldım bisiklet sürmeyi öğrenmemden daha kolay oldu. park edemiyorum sorunum bu ve bu oyunlarda gta oynuyorum klavyeden 10 numara park ediyorum arabayı ama direksiyonu ver elime nereye çevircem bilmiyorum klavyeyi ver arabayı on numara park ederim anlıyor musn
anlıyorum ama bir işine yaramaz. Gerçek arabayla deneme yapmalısın, kimse anadan doğma şoför olmuyor
ise yaramiyo ya similator dersi aldim ben ama yine de sen bilirsin pampa
en azından direksiyon kabiliyeti kazandırır park etme tecrubesi flan.
ben kimseden yardım almayı sewmem. teknosa da koymuşlardı böyle stand sürdüm biraz park etmek olayı gerçekle birebir fark yok
Biz bunda ogrenmedik.
teknoloji yoqtu haa
Cevap
25Cevap
3 milyar ona vereceğine üstüne 2 milyar daha koy git şahin al onunla öğren
kaza yaparsan arabanın 2x fiyatını ustaya ödersin.
sadece vites $60 amazon dan alcam. diğerleri buradan. millet iphone 7 ye 3400 lira veriyor çok mu yani
kişiden kişiye değişiyor heves var bende iphone7 ye millet 3.500 lira veriyor da ben bu koca tezcihata mı vermim yani
ne alaqa iphone kullananlar zenginler mi?
kesin bişi söyle lagalkuga yapma
ne alıyım şahin mi
war ehliyet almak bisiklet sürmeyi öğrenmemden daha kolay oldu
eski arac alsam direksiyonları hidrolik değil konfor yoq yeni alsam kaza yaparasam masrafı çok olur off nabıcam
automatic vites alcam ama mesafeleri nasıl ayarlıcam 20 lira veririm çözüm bul
3.000 TL buna vereceğine git kursa caddede, e5 vs. yollarda öğretsinler. Özel arabayla öğretiyorlar zaten hoca kontrollü. Daha ne?
kesin ögrenirsin bunla arabayi sürmeyi. Gercek arabayla Trafige cikacagin zaman haber verde millet yolu bosaltsin. Gidipte milletin canina kastetme enazindan.
o paraya plakasız bis al trafiğe kapalı alanda çarpa çarpa sür öyle öğren :D
O takımla araba kullanmayı öğrenebileceğini zannediyor musun? O fiyata sana ehliyet + araba kullanmayı iyi şekilde öğretecek birçok kurs var.
özel ders mi?
Evet her kurs yapıyor bunu
bizde trafikten düşüş renault var gel sana satım 200 tl ye köyde sür ögren :d
Engellerken dusunemedin mi ikinci bir profili ahmak, o kadar da uzun yazmistim ama siz biseye degmezsiniz, 99 kez bıçaklarlarmış, belli seni cok ellemisler, gotunu verirsen kesin soforsun, sana iyi egolar bencil pislik
Araba kiralasan daha ucuza gelir. Hatta o fiyata araba bile alırsın
2980 lira bana ver türkiyeyi hatta avrupayı gezelım
bunu alacagına 3 binliraya hurda şahin al git köye boş arazıya doya doya sür ögrenirsin
reno ya da tofaş araba alsan bu paraya hem gerçekten sürersin:d
hiç gerek yok bence bir kursla anlaş daha ucuza gelir
Turkiyede yasamiyorsun galiba
why
sadece vites le koltuk yurtdışından gelcek
Ben kisaca soforluk mezunu olarak sana onerim, en iyi ve kolay sekilde simulasyonla ogrenirsin, ama bu oyun makinesi anladığım kadariyla ki oyleyse bu seni uzaktan yakindan sofor yapmaz, en uygunu arkadaslarinda dedigi gibi, koyde yasamiyorsan git bir sürücü kursuna bu kadar basit, at bir yuz lira bir hafta sür, hem hic mi tanıdığınız yok canım
yozgatta yaşamıyorum malesef yollar boş değil ancak gece 2-6 arası boş oda kim gelcek benimle yalnız gitsem dünyanın en tehlikeli şehrinde 99 kez bıçaklıyıp ne yaparlar beni bilmiom
ist. da köy yolu mu var Allah'ın yozgatlısına bak trip yabıor tamam 2le
ya Allahın yozgatlısı sersin lan güzel kardeşim mecliste kaç tane yozgatta kaçtane yozgatlı var ya laf salatası yapacağına devlete hizmet etmek için adam yetiştirilen bu yere saygı duy ya o kadar laf dersiniz götünüzü kurtarmaya yine o adadolu cucuğu gelir sizi gid ya sırf israfcıları
ehliyet kursuna git o parayla 😂😂
Ayy ne güldüm ya arabaya benziyo mu bunlar 😂
büyü de gel
2 daha koy hacı muro all 😂😂
her hafta servise götür.
Kursa gidip gerçek bir arabayla öğrensen? :D
5k tl ver doğan görünümlü şahin al bence :)
o paraya şahin alırsın yaw :)
benzin+servis maliyeti?
yollar boş olsaydı böyle karadenizde flan olsam dediğin mantıklı ama ist. da 17milyon arasında araba süremiosun işte
mahalle arası çift taraflı araçlar park etmiş ortasından geçemem sıkıntı flan filan otomatik vites alcam en iyisi
Hea onla çok iyi öğrenirsin
iyi misin git bunun yerine özel ders al ya
burda özgürce öğreniyorsun ama
park etmeyi öğrenirsin
alma bu fiyata gerçeğini alırsın bence
alırsın kaza yaparsan maliyet bin lira bunda paha biçilemez.
Gerek yok o kadar para vermeye gel öğreteyim
Kursa git daha iyi.
kurs pahalı ben bu direksiyon setini 3 bine alcam ama 1 yıl sonra 2 bine satarım zararım bin lira olcak.
Saatlik 50 tl kurs. :)
iphone7 3400 lira millet peynir ekmek gibi alıyor?
Oyunda içindemi
nayn
gereksiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar