En yakın kız arkadaşıma doğum günü için maneviyatı yüksek olan bir hediye almak istiyorum. Sizce ne olabilir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Simdi nasil giris yapsam bilemedim hediye satan yerlerde bir cok biblo tarzi seyler var kalpli kilitli anahtarli zamazingolar var onlardan olabilir saat olbilir iclerinde isminiz yazabilir daha farkli onun isine yarayacak bisey olabilir belki foto albumude olabilir ikinizin fotolari tabi yanimada ufak tefek ekstralar yaparsin sevdigin bir arkadasinsa
Şimdi en yakın kız arkadaşını tanımıyoruz ama.
Genelleme yaparsak bir demet gül alabilirsin. İlla sevgili olmaya gerek yok gül olmak için kızlar çiçekleri sever.
Bir süre sonra solucak onlar. Ama teşekkürler daha yaratıcı bir fikrin varmı?
Ya ben tamamiyle yalniş anlamışım kusura bakma yalniş okumuşum. Özür dilerim.
Şöyle bir şey yapabilirsin. "DOST KUTUSU" hazırlayabilirsin. Video çekebilirsin ona mesela onun sevdiği küpe kolye çikolata yani aklına gelen tüm güzellikleri o kutuya koyabilirsin ama kutuya koyarken şöyle bir şey yapacaksın. Kendini videoya çekeceksin ve o kutyya ne koyacaksan videoda anlatacaksın sana bunu aldım vs diyip videoda anlatacaksın. Sonra ona kutuyu verip videoyu izle sonra kutuyu aç diceksin. Bence çok sevinecek.
Olabilir teşekkürler 😄
Maneviyatı yüksek bir hediye almayı düşünüyorsan onunla vakit geçirdiğiniz süre zarfımca neleri sevdiğini ve nelerden hoşlandığını bilirsin. Beğendiği, istediği ya da hoşuna gidiceğini düşündüğün bir hediye seçmelisin. En basitinden çok sevdiği bir şarkıcının konseri gibi.. Düşün ve kararını vet 🙋
içi açılabilen kolyeler alıp sizin fotoğrafınızı koyabilirsin veya birbirini tamamlayan kolye veya bileklik alabilirsin ama kolye olursa bir tane ona bir tane kendine yaptır ikinizde de olsun
Cevap
13Cevap
bence eğer abur cubur seviyorsanız git markete tüm aburcuburları doldur bir şekilde sürpriz doğum günü tarzı 2 kişi parti yapın.
En yakın kız arkadaşına alabilme imkanın varsa en sevdiğin şeyler neler diye sor yani belli etme ona bir şey almaya.
Dijital fotoğraf çerçevesi. İçinde beraber geçirdiğiniz zamanların fotoğraflarını koy. Benim hoşuma giderdi.
kazak al sol göğsünün üstüne baş harflerinizden arma yapıp dik hem tumblr kazak olur, ay çok ponikk <3 :)
İkinizinde taşıyabileceği bir kolye veya bileklik tarzı birşeyler alabilirsiniz. En güzeli budur
Ben hediye almam. Kız arkadaşımla doğum günlerimiz peş peşe. Direk o günü haylazlık yaparak geçiriyoruz. O bize yetiyor. :)
Beraber çekindiğiniz fotoğraflarınızı dekor vererek bir araya getirebilirisin. Mesela fotoğrafların yanlarını delip açık kahverengi tonlarında küçük kartonlara yapıştırabilirsin
Arkadaşına ne hediye alman gerektiğini senin daha iyi bilmen lazim
Neyi sever nelerden hoşlanır
Bizim soylecegimiz seyler klasik seyler olur
Muzik kutusu al üzerine fotoğraf yapisanlardan bence çok kalıcı bir hediye
bir bardak alabilirsin üstune ikinizin resmini yaptır
İkinizin fotgrafini cercevelttir hem cok buyuk boy ypmzsan ucuzada glio
Hobisi ya da uğraştığı falan bir şeyler var mı?
bondage, caning ve dilation oyuncakları.
Bilmem, Koca al bence :D
Ayyy resimlerinizi bir yastık yaptır çok güzel :)
gratisi al :D
Skshsjs 😂
Ne gerek var ^^ İlla hediye mi alman gerekiyor? ^^
Beraber resimlerinizden puzzle veya kolaj tablo
Best Friend T-shirtlerinden Alabilirsin :)
işkemce kokoreç dana sığır mandası
sweat shirt al
at penisi al
Kestane
Dildo al
cuzdan al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar