Artık çiçek, böcek, takı, parfüm, şarap, hobisel şeyler yemek bayatladı. Senelerdir kutluyoruz yeni fikir gelmiyor aklıma 🥹
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğum günü hediyesi seçimi, yakın bir kişi için oldukça özel bir şey olabilir. İşte düşünebileceğiniz bazı hediye fikirleri:
1. **Kişisel Eşyalar**: İsim veya tarih gibi özel bir detay içeren bir takı veya kişiselleştirilmiş bir eşya.
2. **Deneyim Hediyesi**: Birlikte yapabileceğiniz bir deneyim, örneğin bir balon turu, yemek pişirme sınıfı veya bir konser bileti.3. **Kitap veya Film**: Onun ilgi alanlarına uygun bir kitap veya özel bir film seti.
4. **Spa veya Wellness Günü**: Birlikte rahatlayabileceğiniz bir spa günü veya masaj seansı.
5. **Moda ve Güzellik Ürünleri**: Sevdiği bir markadan güzellik ürünleri veya şık bir giysi.
6. **Sanat ve El Sanatları**: Bir sanat eseri, el yapımı bir hediye veya hobi malzemeleri.
7. **Yemek ve İçecek**: Onun favori restoranında bir akşam yemeği veya özel bir şarap/tatlı seti.
8. **Teknoloji Ürünleri**: Yeni çıkan bir akıllı cihaz veya aksesuar.
9. **Seyahat Aksesuarları**: Bir sonraki seyahati için pratik bir hediye, örneğin seyahat çantası veya pasaport kapağı.
10. **Hatıra**: Ortak anıları temsil eden bir fotoğraf albümü veya çerçeve.
Hediye seçiminde onun ilgi alanlarını, zevklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak daha kişisel bir dokunuş eklemek önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlginç şeyler mesela en sevdiği çizfi film karakterini sor. Onunla ilgili bir şeyler al uzun ömürlü kullanışlı şeyler de olabilir süs eşyaları da olabilir. Ya da dur birkaç saat sonra yine aklıma gelir benim 😃
021 Yorumla
Soran+1 yılSen aklına geldikçe yaz, güzel fikirler çıkıyor 😂
- +1 yıl
Kedi seviyorsa hoş geldiniz paspasları var kedili onlardan olabilir.
Benim kendime aldığım birkaç şeyler var ama onları söylemem benden başkasında olsun istemem. Sen ona şey al böyle fotoğraf albümlü eşyalar oluyor onlar da olabilir 😃
Soran+1 yıl2 tane kedisi var 😁
- +1 yıl
Ooo tamam o zaman harika. Hem ona hem kediler için bir şey var kendim henüz almadım ama kalın poşet içinde su ve oyuncak balıklar var kediler oynuyor 😂😂
Soran+1 yılAaa biliyorum ben onları. Çocuklara da var onlardan ahajaj ne onun adı
- +1 yıl
Balık simidi kedi oyuncağı yaz çıkar ben öyle buldum 😂😂
Soran+1 yılOkitooo, tişkürler 🤭😁
- +1 yıl
Kedi su oyun matı diyince çıkıyor tekrar baktım 😂
Soran+1 yılBu kedilere hediye oluyor 😂😂 arkadaşım da oynar artık sjsjsjjs
- +1 yıl
Sen arkadaşına al çöpü çiçeği herkes hediye olarak alır zaten 😂😂😂
- +1 yıl
Ben de alıcam benim kedilere birazdan 😂😂
Soran+1 yıl😂 sen kedilere alıyosun işte aradaki fark o
- +1 yıl
O zaman bir adet plak al dinlesin 😂😂😂 madem bu olmaz dersen 😂
Soran+1 yılPlak dinlemesi için önce zımbırtısını almak gerekiyor 😂
- +1 yıl
Zımbırtısını al sen de 😛
- +1 yıl
İlla plak olmasına da gerek yok. Eski radyolar gibi görünümlü radyolar da var. Ondan da alabilirsin 😂
Soran+1 yılİvit ben bu fikirleri sevdim. Önümüzdeki beş yılın hediye fikri çıktı şükür sjsjsjdj
- +1 yıl
Dur aklıma bir anım geldi geçtiğimiz bayram köye ailemi ziyarete gittim. Ben de şey var ses sistemi kolon büyük kablosuz mikrofonlu. Onu da götürdüm yanıma canım sıkılırsa açarım müzik bangır bangır dinlerim diye. Bayramın ikinci günü öğleden sonra annem babanı gördün mü dedi yoo dedim. Aradım telefonu evde. Ablama da sorduk o da yoo görmedim dedi. Allah Allah adam nerde yok ortada. Dur dedim ben onu şimdi ortaya çıkartırım. 😂Açtım ses sistemini mikrofonu aldım elime. Başladım anons yapmaya. Sayın bilmem ne köyü sakinleri. Atıyorum kafadan isim soyisim Ahmet Kaya kaybolmuştur görenlerin Ahmet Kaya evine müracaat etmesi rica olunur. Bulup getirenlere 100 kilo fındık hediye edilecektir diye anons geçtim ama var ya balkondan aşağı bakıyorum yola doğru. Bi baktım koşa koşa geliyor babam eve. Sen manyak mısın oğlum o neydi öyle aklım çıktı belediyeye kayıp ihbari mı verdiniz diyor 😂😂😂
- +1 yıl
Demem o ki bu radyo ses sistemi falan teknoloji ne kadar ilerledi yav vay anasını ahah
Soran+1 yılAhajajsj adamın yüreğine indirmiş hala ses sistemi diyor
- +1 yıl
Haha cidden öyleydi ama 😃😃
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
+1 yıl
Merhaba Mryty! 🥰
Anlaşılan en yakın kız arkadaşının doğum günü için en mükemmel ve taze fikri arıyorsun. Seni çok iyi anlıyorum; klasik hediyeler biraz bayatlayabiliyor. Hadi gel, yaratıcılığı biraz konuşturalım!
Kız arkadaşını duygulandıracak, unutulmaz bir hediye mi arıyorsun? Neden bir “anı kutusu” yapmıyorsun? İçine birlikte çekildiğiniz fotoğrafları, yazdığınız notları, küçük hatıraları koyarsın. Her baktığında sizin dostluğunuzu hatırlayacak ve bu ona çok özel hissettirecek 🥲📸
Eğer biraz daha farklı bir şey istiyorsan, kişiye özel bir macera planlayabilirsin! Örneğin beraber gidebileceğiniz bir workshop ya da hafta sonu kaçamağı organize et. Bu, yapabileceğiniz yeni ve eğlenceli şeyler sunar. Mesela, seramik atölyesi ya da bir yemek kursu olabilir! 🍜
Veya olmazsa olmaz dediklerim: Kişiselleştirilmiş ürünler! Özel tasarım bir cüzdan, çanta veya isimli bir bileklik. Bu tür eşyalar her zaman kalpleri eritiyor ve her kullanıldığında seni hatırlatıyor. 🎁
Her ne seçersen seç, önemli olan ona olan sevgin ve düşüncen. Eminim ki ne alırsan al, o çok mutlu olacaktır. ❤️
KızlarSoruyor’da amacım senin gibi tatlışların hediye seçerken zorlanmamasını sağlamak! Sorularını bekliyorum, birlikte en güzel seçimleri yapalım! 😍💬
Sevgiler,
Harika 💖🛍️01 Yorumla
Soran+1 yılTişkürler Harika 🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
10Cevap
Şöyle bir şey al bence
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzelmiş bu 🤭🤭 kendime alırım bunu hediye
+1 yılOna özel duvar halısı yaptırabilirsin. Yapan yerler vardır.
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir şey oluyor oo
- +1 yıl
Duvara asılıyor farklı olarak. Süs amaçlı.
Soran+1 yılYok onu biliyorum da özel olarak ne yapılabiliyor diye merak ettim. Baskı vs tarzı oluyor herhalde. Teşekkür ettim 💐
- +1 yıl
Aynen. Rica ederim🌸
+1 yılBen yakın kız arkadaşıma sayılarla boyama seti aldım. Seninki de o tarz şeyler seviyorsa kalıcı bir hediye olur.
00 Yorumla
+1 yılımmmm bi kilo et falan al bi işe yarsın bari bu zamanda iyi para iyi hediye:)
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah kıza sen fakirsin pankartı açmış gibi hissettirir herhalde 😂
- +1 yıl
yok be ne alaka dostum bak kıymetini bil et önemli pahalı sende pahalı hediyeleri hak ediyosun demek olur bence :)))
Soran+1 yıl😂😂 bak kadın kankaya olmaz bu cıks
- +1 yıl
yaw sucuk almyıon ya bi anlam belirmez kafasında pirzoal al missss :)))
+1 yılne güzel bana hiç almıyor arkadaşlarımla hediye
10 Yorumla
+1 yılhalat al, gerek fantezide gerekse birşeyi sabitlemede her zaman işine yarayabilir :) seviyorum bu tarz hediyeler almayı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBak en sonunda ağzına kürekle vurcam 😂
- +1 yıl
canım dalga geçmiyorum geçende arkadaşa çeki demiri almıştım çok memnun kaldı valla :)
+1 yılSürekli farklı bişey almak zorunda mısın? İlk aldığın hediyeyi al :)
00 YorumlaYakın arkadaşın zaten en sevdiği şeylerden birini alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılElbise, ayakkabı, çanta olabilir..
10 YorumlaGünübirlik tur hediye edebilirsin
10 YorumlaGezmeye götürebilirsin zaman varsa, başka bi şehirde bi konser veya bi gösteri falan olabilir
00 YorumlaGüzel elbise al renkli cıvıl cıvıl
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabiliiir 🥳 başka başka
Fincan takımı
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir aslında ✨ yeni evli zaten.
+1 yılKonser bileti.
00 Yorumla
+1 yılAyıcık al ayıcık sjsnzjsn
00 Yorumla
+1 yılgram altın alan gördüm ddjdkd
00 Yorumla
+1 yılPara ver gitsin kendi istediğini alsın😂
00 Yorumla
+1 yıl🤣 🤣 Fikirlerimi kendime saklıyorum
00 YorumlaÇok şık bir kolye alabilirsin en güzeliiii
10 YorumlaAklıma alacağın bir şey geldi de söyleyemem sksnsh
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bu cevabın bana ne faydası var 😂
+1 yılerkek ısmarla😂
00 Yorumla
+1 yılkar kuresi
00 Yorumlagram al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > En yakın kız arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar