Arkadaş kitap falan demeyin şimdi kızın evi dolu kitap. Hani mesela nelerden hoşlanabilir? Ya da kitap okurken kitaba takacağı bir ışığın yanında ne alabilirim?
Bütçene göre değişir. Az bir bütçen varsa zarif bir porselen kupa alabilirsin. Kahvesini yudumlarken kitabını okur. Bütçeni arttırırsan kahve makinesi veya lambader de alabilirsin.
Evet o biraz pahalı olur sonuncular. Güzel fikir teşekkürler:))
Işıklı gözlük ya da fosforlu kitap ayracı alabilirsin. ya da rahle gibi kitap koyması için bir tutucak 😄
Bak fosforlu ayraç iyiymiş :)
Kendimde kitaplara aşık olan biri olarak şunlardan biri bana alınsa çok hoşuma giderdi 😍😍 banagore.co/...kurtlarina-sira-disi-hediyeler.html
Bunlar çok hoşşş 😍🙂
Aynen. Ben de bayıldım.. 😍😍
https://i.hizliresim.com/D3mg1Z.jpg böyle minik bir el yapımı kitaplık yapabilirsin. Bunun gibi bisi vok hos durur.
Ooo çok tatlı. Ne kadardır ki acaba?
İyiymiş teşekkürler :)
Cevap
12Cevap
Kitap demeyin demişsin ama en sevdiği yazarın bir kitabının ilk baskısını alabilirsin. İlk baskılar çok özeldir. :) Yanına bir okuma lambası vs. de ekleyebilirsin. :)
Aslında en sevdiği yazar diye bir şey yok. Her türlü yazarı okuyor arkadaş :) Teşekkürler
Işıklı okuma gözlükleri oluyor, onlardan alabilirsin. Ayraç alabilirsin, çizim yeteneği iyiyse defter falan alabilirsin vs. vs. Onun dışında verdiğin detaylara göre minimum kitap alabilirsin.
Teşekkürler tam da düşündüklerim :)
:))
Arkadasligi birak, kendine cahilligi seven birini bul :D Saka bir yana, onu en sevdigi yazarla bulusturabilirsin...
Oooo 😄
Ben Tess Gerritsen ile tanismistim. Cok hosuma gitmisti.
Çok iyi :) O gözler sana aitse kaldır kız nazar değecek
Nazarlik bir yerim yok ki... :)
Var var maşallah :)
Eski baskı si bitmiş bir kitap nadir değerli olan..
Uuuuu çok iyi :)
Pekâlâ :))
Bu kitap aralarina koydugum birsey var sayfayi unutma diye ben cok bilmiyorum Adi ne ama onu resimli veya ozel bir yazi ile ozel bir hediye olur
Ayraç :)
Bence de güzel fikir alacam ondan :
Tamam :)
En sevdiği kitabın ilk baskısından bul :D Şahsen bana böyle bir güzellik yapacak dostum olsaydı...
Doğum gününü söyle hadi alacam sana 😃
10 ekim'de bekliyorum. :D
Oo az kalmış tamam 😃
Ayıp oldu kardeş :)
Uuu ben onu kesinlikle unutmuşum. Maşallah sen unutmamış üstüne üstlük bulmuşsun tekrar beni helal olsun :))
Kitabini okurken kahvesini icebilecegi tatli bir kupa alabilirsiin 😊
Teşekkürler iyi fikir :)
Çok hoş kitap kılıfları var çantaya koyduğun zaman kitapların kıvrılmaması için güzel olur bence
Ben bir bakayım onlara
Babil. com'da çok tatlı kılıflar var oraya bir göz atabilirsin 😊
Tamam canım :)
Kitap okurken çay veya kahve içerler bence cok guzel bir kahve fincanı olabilir ona özel de yapabilirsin yazi ya da resiminizi 👌🏻
Laptop al bir tane madem bilgisayarı yok, bu devirde kitap mı kalmış de al şu bilgisayarı gerçek bilgiyi sana sayacaktır bu bilgi sayar de.
😄😄 Çok pahalı
Bir sürü degisik kitap ayracindan oluşan bir kutu hazirlayabilirsin eminim çok sevinir
Pekâlâ :)
En sevdiği kitabın kapağını ya da varsa filmin afişini bastırabilirsin mesela
Favori şarkıcısının bir albümü olabilir, kitap okumayı severim, bana albüm alınmasını da severim :D
Kitaplık olabilir belki fiyatı pahalı ama sen bilirsin
Çok güzel ayraçlar oluyor. Ayraç alabilirsin. Kitaplarının altını çizmeyi seviyorsa güzel renkli kalemler alabilirsin.
Kitap ayraçları alabilirsin ve arkadaşın ne tarz kitaplar okuyor ona göre de değişik şeyler bulabilirsin.
Böyle bir soru görmedim. Ne kadar kitap çeşiti var biliyor musun. Nasıl bir kişilik çıkartabiliriz bundan 🤔 👏
Kim hakkında kişilik? Aklına gelmeyecek kadar çok kitabı var ve artık raflarını kitaptan ziyade onları okurken kullanacağı eşyaları olsun istiyorum.
Kitaptan daha güzel bir hediye alınmaz 2-3 tane kitap al o ışıklar çok kullanışlı değil kolay bozuluyor
eski bir kitap bul begendigi bir kitabin ilk baskisi gibi
Güzel ve şık isim ayracı yaptırabilirsin ;)
İsim ayracı uu güzel :)
İnstagram da var
Gözlük :Dasdas
İns anlamissinizdir :D
Hala takip etmedin
Anladım :))
Ayraç
Sadece bu olmaz tabi😂
Haklısın ama güzel fikir :)
guzel bır ayraca hayır demem :)
Ooo olabilir :)
Kendin ayraç yap kız çok güzel oluyo.