Beyaz eşya şans işi diye boşuna dememişler, yani herhangi bir aksilik olmazsa ikisini de senelerce kullanabilirsin. Hangisini seçeceğin konuda kriterlere bakmalısın, İki firmayı da bildiğim kadarıyla anlatayım.
Vestel
Parçaları Manisa’da üretiliyor yani yerli üretim, bence bu önemli bir tercih sebebi. Yıllardır sektörün içinde ve hakkında çok fazla olumsuz şey duymadım kendi adıma konuşacak olursam. Burada üretildiği için Bosch’a göre daha uygun fiyatı var, aynı şekilde parçaları da ucuz herhangi bir bozulma durumunda uygun fiyata yaptırabilirsin. Kalite bakımından Bosch kadar kaliteli mi orası tartışılır.
vestel beyaz eşya
Bosch
Alman merkezli bir beyaz eşya firması ve bu konuda dünyanın en iyi firmaları arasındalar. Kalite bakımından üstlerinde çok az sayıda firma vardır, o firmalar da zaten en uçuk fiyatlı firmalar. Vestel’e göre fiyatları daha pahalı ve bozulma durumunda garantisi yoksa tamir fiyatları bir tık uçuk gelebilir ama kolay bozulan makineler değiller bunu da atlamamak lazım.
bosch beyaz eşya
"Bosch mu Vestel mi?" cevabını markaları bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım, umarım yararlı olmuştur. İkisini de oku tarafını seç :)
Dün çeyiz muhabbeti açıldı masada, en uygununun (ve o fiyata göre kalitelisinin) profilo olduğuna karar verildi :) bosch ile aynıymış, sadece adına para verirmissin bosch alırsan.
Evlenirsem ilerde bosh alman uretim camasır veya samsung camasr alcam ad wash sistemli düşünüyorum.. he sunu da söyliyim bosh mu arcelik mi dersen arçelik servis hizmetinde ve genel anlamda bosh a kafa tutabilir
En İyi Cevaplar