İnternet üzerinden çok fazla alışveriş yapan biri olarak kargo süreçlerine fazlasıyla hakimim. Kargo takip yaparken bu ifadeler ile de çok karşılaştım, hadi ne olduklarından bahsedeyim.
Kargo Devir Ne Demek?
Teslimat devir ne demek?
Eğer kargo teslim edileceği gün teslim edilmeyip bir diğer güne aksarsa, bu kargo devir anlamına gelmektedir. Kargonuz diğer gün teslim edileceği için ve diğer güne aksadığı için "Kargo Devir" olarak kaydedilir ve o şekilde görürsünüz. Eğer bu ibareyi görürseniz, korkmanıza gerek yok. Bir diğer gün kargonuz gelir. :)
Özellikle bu durum MNG kargoda sıkça oluyor. MNG'de kargo bekleyenler de direk MNG kargo devir ne demek diye merak ediyor. Umarım anlatabilmişimdir. :)
Sipariş Devredidi Ne Demek?
Yukarıda bahsettiğim gibi kargonuz diğer sevkiyat gününe devredilmiş anlamına geliyor. Herhangi bir problemden dolayı teslim edileceği gün ulaşamamış ve bir diğer dağıtım gününde gelecek anlamında sipariş devredildi ibaresi gözüküyor. Bir diğer dağıtım gününde kargo gelir.
internette o kadar aradım saçma sapan yazılar çıkıyo şu siteden öğrendim ben de
kaynak
yazıda diyo ki
Kargo devir, bir kargoyu başka bir kişi veya şirkete devretme işlemine verilen addır. Bu işlem, genellikle bir kargoyu taşıyan kişi veya şirketin kargo taşıma sözleşmesini sona erdirmeyi ve kargoyu başka bir kişi veya şirkete devretmeyi içerir.
En İyi Cevaplar