Koç burcunun ilk 10 gününde doğanların yöneticileri Mars, ikinci 10 günde doğanların Güneş, üçüncü 10 günde doğanların ise Venüs.
Boğa burcunun ilk 10 gününde doğanların yöneticisi Merkür, ikinci 10 günde doğanların Ay, üçüncü 10 günde doğanların ise Satürn.
İkizler burcunun ilk 10günlük döneminde doğanların yöneticileri Jüpiter, ikinci 10 günlük devrede doğanların Mars, üçüncü 10 günde ise Güneş.
Yengeç burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Venüs, ikinci 10 günlük dönemde doğanların Merkür, üçüncü 10 günlükte Ay.
Aslan burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticileri Satürn, ikinci 10 günlük döneminde doğanların Jüpiter, üçüncü 10 günlük ise Mars.
Başak burcunun ilk 10 gününde doğanların Güneş, ikinci on günlük döneminde doğanların Venüs, üçüncü 10 günlük dönemde doğanların ise Merkür.
Terazi burçlarının ilk 10 gününde doğanların, Ay ikinci 10 günde doğanların Satürn. Üçüncü 10 günde doğanların Jüpiter.
Akrep burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Mars, ikinci 10 günlük dönemde doğanların Güneş , üçüncü 10 günlükte Venüs.
Yay burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Merkür, ikinci 10günlük dönemde doğanların Ay, üçüncü 10 günlükte Satürn.
Oğlak burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Jüpiter, ikinci 10 günlük dönemde doğanların MARS, üçüncü 10 günlükte Güneş.
Kova burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Venüs, ikinci 10 günlük dönemde doğanların Merkür, üçüncü 10 günlükte Ay.
Balık burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Satürn, ikinci 10 günlük dönemde doğanların Jüpiter , üçüncü 10 günlükte Mars.
Boğa burcunun ilk 10 gününde doğanların yöneticisi Merkür, ikinci 10 günde doğanların Ay, üçüncü 10 günde doğanların ise Satürn.
İkizler burcunun ilk 10günlük döneminde doğanların yöneticileri Jüpiter, ikinci 10 günlük devrede doğanların Mars, üçüncü 10 günde ise Güneş.
Yengeç burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Venüs, ikinci 10 günlük dönemde doğanların Merkür, üçüncü 10 günlükte Ay.
Aslan burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticileri Satürn, ikinci 10 günlük döneminde doğanların Jüpiter, üçüncü 10 günlük ise Mars.
Başak burcunun ilk 10 gününde doğanların Güneş, ikinci on günlük döneminde doğanların Venüs, üçüncü 10 günlük dönemde doğanların ise Merkür.
Terazi burçlarının ilk 10 gününde doğanların, Ay ikinci 10 günde doğanların Satürn. Üçüncü 10 günde doğanların Jüpiter.
Akrep burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Mars, ikinci 10 günlük dönemde doğanların Güneş , üçüncü 10 günlükte Venüs.
Yay burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Merkür, ikinci 10günlük dönemde doğanların Ay, üçüncü 10 günlükte Satürn.
Oğlak burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Jüpiter, ikinci 10 günlük dönemde doğanların MARS, üçüncü 10 günlükte Güneş.
Kova burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Venüs, ikinci 10 günlük dönemde doğanların Merkür, üçüncü 10 günlükte Ay.
Balık burcunun ilk 10 günlük döneminde doğanların yöneticisi Satürn, ikinci 10 günlük dönemde doğanların Jüpiter , üçüncü 10 günlükte Mars.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Burcum balık 15 Mart 'ta doğdum mars yönetiyor üstüne üstlük ay burcum akrep ve yükselenim başak duygusal bir insanımdır ama ağlamam ciddiyimdir boş boş sinirlenmem hayatımın temel amacı hırs cinsellik kararlılık başarıdır balık burcunun köpek balığıyım herhalde
mastürbasyon yapan ayların, 4üncü 10 gününe giriş yaptıkları fikrini de düşünebilecek kadar, akıl ihsan eyle yaaarabbi! Covid işte, okulların kapanması hiç yaramadı bir kuşağa.
*3 1 çeken ay, diyoruz. Neye çeviriyor. Saçma sapan algoritma ile çalışan Web motoru yazan kişilerden de, koru bizi yaarabbi.
Eee yanii burcum yay yükselen Akrep ne oluyor şimcık🥺🥺
Meleğim benim
Benim jüpiter çıktı sayenizde öğrendim size çok teşekkür ederim
Hayır canım benimmmmm meleğim benimmmm
Teşekkür etmene gerek yok
Hay burclariniz batsin yakinda burçlarınizin sembollerine tabacaksiniz kos koca gezegenlerin sizlerin yasami ile alakasi ney
Beni Venüs yönetiyo o zaman. Peki senin bu verdiğin bilgilere göre Venüs'ün benim burcumu nasıl etkilediğini nasıl öğrenicem?
Burcun ne?
Kova burcuyum
Kovam benim
Senin burcun ne?
Başak burcu
burçlarla kafayi yediniz
Ee yani