Çeyiz için beyaz eşyaları Arçelik almayı düşünüyoruz ama emin değiliz. Arçelik beyaz eşya yorumlarınız nasıl, almalı mıyız?Arçelik beyaz eşyaArçelik kullanıcı yorumlarınızı alabilir miyim? Arçelik beyaz eşyalar nasıldır?
Arçelik beyaz eşya yorumlarınız nasıl? Memnun musunuz?
Koç Holding'e bağlı olan Arçelik, uzun senelerdir başarılı bir şekilde beyaz eşya üretimi yapıyor ve sadece Türkiye'de değil bütün dünyada satış yapmakta yani dünya standartlarına uygun beyaz eşyalar üretiyor. 2020 yılı itibarıyla 7 ülkede (Türkiye, Romanya, Rusya, Çin, Güney Afrika, Tayland ve Pakistan) 18 üretim tesisi, 11 markasıyla (Arçelik, Beko, Grundig, Blomberg, Elektrabregenz, Arctic, Leisure, Flavel, Defy, Altus ve Dawlance) birlikte 145'ten fazla ülkede ürünlerini kullanıcılara sunuyor.
Arçelik beyaz eşya
İnternet üzerinden Arçelik kullanıcı yorumlarına baktığımda da genel olarak olumlu yorumlar var. Tabii arada sorun yaşayan kişiler olmuş. Bu sıkıntılar üretim kaynaklı da olabilir, kullanım ya da nakliye esnasında yaşanan aksaklıklar nedeniyle de oluşabilir. Ama bu sorunlar her markada olabilen şeyler. Burada yetkili servis ağı ve ilgisi önem taşıyor. Arçelik, yetkili servis ağı bakımından belki de ülkede en iyisi konumunda. Hemen hemen her ilde en az 1 tane teknik servisi bulunuyor. Dilersen ürün ürün Arçelik beyaz eşyaları değerlendireyim. Senin de kafanda netleşsin.
Arçelik buzdolabı
Arçelik buzdolapları Türk insanının evine giren ilk buzdolaplarıdır belki de. Bizim vardı tek kapı, buzluğu içinde. Gerçekten o zaman da çok memnunduk. Şimdilerde ise Arçelik bir dünya markası ve şahane buzdolapları var. Görseldeki ürün özel bir ürün olmakla beraber 25 yıl garantisi var. Bunun dışında klasik beyaz, gri, siyah, hatta rengarenk buzdolapları var. Türk insanının yüksek hacim beklentisini de karşılıyor.
Arçelik çamaşır / bulaşık makinesi
Arçelik'in renkliliği görselde de görüldüğü üzere ben dahil tüm kullanıcıları çekiyor. Klasik beyazdan sonra böylesine renklilik çok hoş. Arçelik çamaşır ve bulaşık makineleri, buzdolabında olduğu gibi geniş hacimleriyle Türk insanını cezbediyor. Mutfak grubunda ise ocak, davlumbaz ve fırın üçlüsü de gayet memnun edici. Özellikle fırınları çok beğeniliyor. Annem de Arçelik fırın kullanıyor, çok memnun. 10 yıldan fazla olmuştur kullandığı fırın.
Gerek internet yorumları, gerekse kendi kişisel deneyimlerini sana aktardım. Umarım faydalı olmuştur. Küçük ev aletleri de düşünüyorsan buradaki içerikte en iyi küçük ev aletleri markaları sıralanmış. Göz atmanda fayda var.
Arçelik Beko iyidir. Türk Malı olmasına rağmen yıllardır yurt dışında satılıyor. Daha kalitelileri var tabi ama aynı işi yapan ürüne daha fazla vermeye gerek yok. Vestel falan dandik, ondan uzak dur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yıllardır bızım evde arcelık var hem servıs agı da cok onemlı unutma hemen gelıyorlar bırde arıza oldumu ben cok memnunum
bence almamalısınız arçelik eskisi gibi sağlam model üretmiyor artık. yeni aldığımız arçelik marka çmakinamız eski bozuk makina gibi yıkaması berbattı çamaşır makinamızı değiştirdik :/
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende hep öyle duyduğum için emin olamadım. Eski arçelik değil artık diyorlar.
Bizimkiler ful arçelik kullanıyor yıllardır. Çok memnunlar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bizim evimizdede arçelik var yıllardır hiçbirsey olmadı ama şu zamanda eskisi gibi olmadığı söyleniyor ondan emin olamıyorum. Yoksa ben arçelik ten yanayim
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizim fırınımız Arçelik ve aldığımız günden beri memnun değiliz. Daha 5 yıl olmuştur ve hiç iyi pişirmiyor. Eski fırınımızda çok güzel kabaran kek ve poğaçalar bu fırında hiç iyi kabarmıyor. O yüzden tavsiye etmiyorum
Biz evlenirken süpürge, set üstü ocak, bulaşık makinesi galiba çamaşırıda, zanledersem bizim eve Arçelik sponsor olmuş ama tüm hepsinden şuana kadar memnunuz. Çok şükür.
En İyi Cevaplar