nasıl araba kullanan var mı? memnun musunuz
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
o arabayı kullanan ve sahıbı olan burda olacagını sanmıyorum ama izlediğim kadarıyla guzel surusu ıyı
bende vardı çok yakıyodu sattım
can yakıyodu yani ne canlar yaktım o arabayla ne cevizler kırdım ne kestaneler çizdim ne şeftaliler ne sıcaklıklar ıslaklık dokunmalar ellemeler...
kullanışlı mı peki
la yürü
Ayağımı yerden kesiyor be güzelim...
Ne diyon gız sen ? Hacı Murat bilem yoh.
Cevap
12Cevap
Ben en son Lamborghini Veneno kullandım bence bin basar!
türkiyeye 28492743294 yıl sonra gelir o
bana porsche bile almıyorlar gözüm o kadar yükseklerde değildi T.T
kuzenimde var memnun, çok da güzel bir araba.
ama mercedes daha iyi.
kuzenin olumsuz bir şey söyledi mi peki arabasıyla ilgili şikayeti falan var mıydı
hayırdır alcan mı? zenginin derdide bu arkadaş, porche mi ferrari mi karar vermiyorlar :D
abim düşünüyor. ben kız olduğum için o kadar yükseklere çıkamıyorum. kahretmesin erkek olamadık :)
yok ben memur olacağım. evleneceğim adam da memur. o sınıfa girmiyorum inan çok sıkıntılı kasıntılı stresli
sandığın gibi olsa keşke
haha :))
Bi' 911 GT degil.
Guclu araba ama ben 911 GT'i daha cok seviyorum. Panamera'da benden mi kaynakli (boyumdan) dizayn hatasi mi var nedir bilmiyorum ama otururken koltuga ya yatiyorsun, ya oturus pozisyonun saga/sola kayiyor.
bana da içi hiç rahat gelmedi. bir de o kadar para verip rahat edememek koyar adama
bi arkadasımın 911 turbo s'ini kullandım ömrümden ömür gitti harika bir otomobil ama ben e46 m3 ya da e64 m6 hastasıyım
O tarzda araçları her kişi kullanamaz çünkü motoru büyük kontrol etmesi güç araçtır çok iyi kullanmayan zaten kullanamaz kullansa bile kazalar malum
benim yok :/ ama kullandım gerçekten kullanması aşırı zevkli bir araba uçuyor be offf !
ne garip pek kullanan yok niyeki
oysaki bence çok güzel araba:)
büyünce alırım belki bir tane yokluğun gözü kör ola :))
porsche'm olsa ne işim var ks de be.
aldın mı arabayı merak ettim:D
porsche mi mercedesin rahatlıgı kimsede yok
Alıcımısın reklamcı mısın ?
sence reklama ihtiyaçları mı var
Onların bişeye ihtiyacı yokta senin soruya ihtiyacın var gibi durmuş
audi rs6... olmazmı :D
anladık zenginsin
ben almıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar