http://i.hizliresim.com/YJR9Gl.gif
LG G5 alınır mı 2.100 tl ye?
http://i.hizliresim.com/YJR9Gl.gif
Yalnız alıp alıp sadece mesajlaşmak ve konuşmak için kullanıyoruz, aynı şeyi babamın kıytırık telefonu da yapıyor, bende gidip m*l gibi 2 senede bir bunlara para harcıyorum, bir an acıdım kendime
bende lg g4 var, saydıklarını onla da yapıyorum. güzel telefon ama boşversene seneye üst modelleri çıkacak bu sefer onlara göz kırpacağız
Büyün cıhazları kullandım. Buna dayanarak söylüyorum LG g5 2100 alınacak en iyi cihazlardan biri bence Samsun'ga falan bulaşma sakın
Kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Reklamında Jason Statham oynamış zaten, o adama milyonları döktüklerine göre telefona da bayağı harcamışlardır yapım aşamasında. Alınır alınır.
Nööö
Hayır yani. 1300tl iphone 5s dururken yapma dostum 😤
arasında 700tl fark var lg g5 de snapdragon 820 işlemci 4 çekirdek 2200ghz hızında 4 gb ddr5 ram ve parmak izi okuyucu + çift kamera iel 365 derece açıyla resimleri ve oto hizalayıcı poraramlarıda cabası birde marşmelow 6.0 var buda iyi baya fiyata göre. Iphonede ne var? özelliklerinde telefondur ağam yazıyor baktım özelliklerine :)
Sony xperıa tercih et ozaman baya sağlam mış
Tamam sen haklısın :D
Ha bende öyle düşündüm ama televizyonda sony experia 200 tl diyorlar felan çok dandirik marka görünümü var kasası pilastik çok dandik duruyor lg g5 in metal ama aşırı metal dokusu yok umuşak metal gibi yüzeyi zaten koruma ile çizilmez + kırılamz camla duvar gibi olur diye düşünüyorum bir htc fena değil ama hopörlöre 2500 vermekte fazla ya
Ya bir polis abim sony xperia kullanıyodu baya memnundu
Övüyo felandı. Dedım sanada soylım bı bak dıye
Yok cici gitmedin :)
Ha memnun olabilir ama telefonu çıkatınca cebinden millet dikinmemesi lazım havalı da olmasına gerek yok pilastik kasaların devri geçti ve sony kasa tasarımını geçtim işlemci de bile değişiklik yapmaya üşenen bir firma lg cesur savaşçı ama yazık koreli çekik abilerdne olduğundan gögsünü kabartamıyor.
Lgdede sarj sıkıntısı var dıyolardı
:) Şarj sıkıntısı olmayan bir telefon gösterirsen sevinirim :) Büyük ihtimal 500000 tl civarında olur bu sorduğum telefon bataryasız havayla çalışan bir telefon üretilmeli ki şarj sıkıntısı olmasın hepsinde var 500tllikten 5000 tl'liğe kadar.+Cam pulus eklentisi ile 4.000MAH pil gücüne sahip olabiliyor bu eklenti 300tl civarında ve tek özelliği şarj değil pro fotorafçıların ihtiyacı olan malzemeyide veriyor. Kusuruma bakma ser, kaba ya da patavatsız konutuysam ama bazen fazla kaçabiliyor.
Patavatsız neden oluyosun orayı anlamıyorum aradaki tek fark ben istediğim telefonu alıyorum sense arastırıyorsun rahat ol istediğin gibi konus haddini asmayacagını zaten bılırsın kasma
Alırken sende biraz araştır derim. Ben genelde alıcağım telefonun en ince özelliklerinden fotoraf lenslerinin markasına kadar bakarım. Bakmakta lazım mesela araştırman bu güzel eklentiyi öğrenemezdim 4000mah ne demek ya şu an piyasada 4000mah tel. yok hemde pil değiştirile biliyor. Iphone diyenler e kızmamın nedeni telefon boş batarya gömülü SD giriş yok tamamen firmanın kulu kölesisin ıphonede lg gibi özgürlükçü ve cesur marklar alınmalı bu markalar para kaznaıp gelişmeli bence. ABD'nin içine koyduğu uyduruk işlemcileri maliyeti dışında 2-3 katına satması biraz soygunculuk birazda insanların pahalı ise güzeldir tabularını yansıtıyor.
Ama ıphonede malının arkasından duruyo bak onu da es gecmeyelım
Arkasında derken :)? garanti felandan bahsediyorsan. Çok normal neden normal şimdi 6 plas üretti onun ona maliyeti 1000tl daha da azdır belki geri kalan 2 bin tl? bir miktarı kargo nakliye işte ülke girişlerinde vergisi felan derken 1500tl firmaya maliyeti şimdi geriye kalan satış fiyatı 1500 tl ise 1000tl si kar ve 500tlsi ise garantiden dolayı çıkıcak parça maliyeti. Kısaca rus avlama taktiği zaten öncedne garanti parasını alıyorlar senden fazlasıyla. Bak lg g5 ile sensörlerini işlemci fiyatlarını ekran kartı çipseti maliyetlerine bak. lg G5 ya da LG SERisi her türlü ıphone donanımını geçmiştir neden? 1-) kore malı 2-) Firma satıştan kaznaıyım diyor her alana çakmak yerine 300-500 küsür kar elde edeyim yeter niyetlerinde her telden 3-) Kaliteli yapıyor çünkü kullanıcılar onu seçerse diğer televizyon gibi ürünleri kapış kapış olup daha kolay gelişicek. Iphone tarafına bakarsak 1-) Herese çakıyım zaten cinsel ilişki mantığı çaktıkça alırlar.
2-) İlk başta isimini çıakrdı bunu nasıl yapardı? hımm en iyisi güzel kasa ve bu maiyetinin 3 katı satıyım pahalı mal yiyidir mantığıyla alsınlar. zaten lk görünüşe bakıyor çoğu insan 3-) ABD markası olduğundan dolayı kanında var 1 kr la yapıp 10 kr satmak 4-) Mallarında geliştirmeyi çok az yapıyor ama yılda 2 model çıkartıyor ve tel delilerinin almasını sağlıyor bu da ayrıca bir taktik.5-) Mallarında ki yavaş gelişme sayesinde 2-3 sene sonra ki modeller çoktan hazır oluyor mesela şöyle birine şeker ölçer birine tansiyon felan koysa ara modellere her isikini böyle devam ettirse kaç yıl sıkıntısız para kazanır. LG bu davranışın dışında bütçeyi yükseltmeden kullanıcılarını memnun etmek için işlemci ram ekrna cipsetine yüklenir öyle abuk subuk tavuk yola girişimlerine girmiyor. Apple kendini ayrı tanıttığı için a ne güzel diyor insanlar birde. Assında androitten belirli özellikleri dışında aynı.
Sen hangi tarikata calısıyosun :)
illuminati tarikatındanım ben :)
https://i.hizliresim.com/1d3dGA.gif
Şimdi doğrular bu kaç yıldır bakarım araştrırım bu apple'nin ne boku var heres poposunu sıvazlıyor? diye işlemcisi mi mükemmel? ekran cipseti mi? Kamera özellikleri mi? ram zaten bir çok modelinde yok ya da söylenmiyor söylenmiyen bişi ya dandiriktir ya da yoktur. Objektif olmayan ha çıktı diyen firmalardan uzak durmak lazım zaten. Tek şey modeli çok sade. Aynı PINAR süt gibi mesela artık pınar kutuları klasik bir görünüm sergiliyor gözlerde uzun yıldır pahalı kalite bilinen bir marka şimdi sütü bok yapsada ismi çıkmış 8 e inmez 7 ye herşey isimde başlar ki bazı firmalr isime değil kaliteye odaklanır burda HTC VE LG dışında kalan firmaları çöpe at hepsi fake yoldan para kazanmak
Şakasına sordum jdkdkd
Valla ya :)
Cevap
10Cevap
bence LG alma ısınma problemi var çok gördüm dikkat et
Alınır çokta güzel olur. ShiftDelete ekibinin youtube da detaylı tanıtım videosunu izlemeni tavsiye ederim.
Lg lerin kronik çok sorunları var. aşırı ısınma çabuk şarj bitme kamera pempelik sarılık falan düşünce hemen dağılıyor
Fazla modüler telefon bence, eğer batarya kısmıyla uğraşmayacaksan al istersen.
2200 e Xperia z5 varken mi
pahalı Şu an bıraz zaman sonra duser..
Bence güzel telefon ama gereksiz pahalı sanki
LG Türkiye garantilimi?
Alınabilir
İphone al dostum
Alınabilir
alınmaz
Alınmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar