Yatak odasına bu yatağı düşünüyorum. Pek kullananı görmedim hatta kendi çevremde hiç görmedim herkes tahta, bazalı yatak kullanıyor ama ben bunu istiyorum. Ustune tül takmıcam. Nasıl?
Bu yatağın aynısını IKEAdan ben aldım. Çok rahat kullanımı. Altına şeffaf kutulardan aldım ve gayet geniş saklama alanım var. Tek kötü tarafı yıllar geçtikçe çok gıcırdamaya başlıyor. Ara sıra bakım yapmak gerekiyor.
Şu an o kadar zor değil evet. Kullanan başka bir arkadaşım (yaklaşık 10 yıldır kullanıyor, ablasınındı şimdi kendi evine aldı yatağı) senede bir vidaları sıkarken yağladığını söyledi, başka da bir derdi yok. Hatta dediğim gibi altına şeffaf kutulardan alırsan baza vesaireden daha kolay oluyor temizliği de toz tutmuyor hiç :)
Onlar da olur. Yanlış hatırlamıyorsam yüksekliği 30 cm yatağın altının. Ona göre bak :D ama hasır falan toz tutabilir haberin olsun temizliği daha kolay şeyler seç bence
Bende buna benzer var tek kisilik 😃 seviyorum bu yataklari ama bir sure sonra cok ses yapior yani eger rahatsiz olursan yatak gicirtisindan kesinlikle tavsiye etmem. Yoksa gorunus olarak cok hos
Ben sade eşyalar seviyorum. Koca koca yatak basligi olan agur yataklar begenemedim. Onlarin sadeside bana hitap etmiyor. Nebiliyim bu tam benim ruhuma göre
eski modelleri tekrar kakalıyorlar millete işte bir gecekonduda olsa ıyy ne çirkin ama lüks bir evde olduğu zaman ayy ne kadar otantik görünüyor yorumu yapılır...
En İyi Cevaplar