Eh tabi orijinal yana en az orijinal kadar fiyati olanlardan değil, öğrenci işi :) Instagram'daki en iyi ayakkabı satan hesaplar hangileri?Instagram ayakkabı sayfaları
Instagram'da ayakkabı satışı yapan en güvenilir hangi sayfaları önerirsiniz?
Bu söyleyeceğim yerlerden bende ayakkabı siparişleri vermiştim ve gerçekten görselde göründüğü gibi geldiler. Uzun süredir kullanıyorum aldığım ayakkabıları. Ama sana tavsiyem yarım numara büyük al.
1- ayakakabidelisiyim
ayakkabıdelisiyim
Genel olarak abiye tarzı ayakkabılar var. Fakat spor, sandalet, terlik gibi modellerde bulabilirsin. 1 ile 3 gün arasında genellikle kargolar ulaştırılıyor. Ayrıca kapıda ödemeleri de var. İnstagram adresi.
2- pelininayakkabilari
pelininayakkabiları
Burasıda günlük şık spor ve topluklu ayakkabı satıyor. Ama oldukça güvenilir. Nişantaşı'n da mağazaları var, kapıda ödeme imkanları var. İnstagram adresi.
3- shoetek
shoetek
Kaliteli, ucuz ve yerli üretim ile satış yapıyorlar. Whatsapp destek hattı, internet siteleri ve çağrı merkezleri ve mağazaları ile ayakkabı satışı yapıyor. Burada istediğin model ayakkabı bulabilirsin. İnstagram adresi.
4- istebuayakkabı
istebuayakkabı
Yine kaliteli ve ucuz mottosuyla hareket eden bir instagram ayakkabı butikleri arasında yer alıyor. Ayrıca yerli üretim ve toptan satış imkanları da sunuyor. Kapıda Ödeme + Kredi Kartına Taksit imkanı da var. İnstagram adresi.
5- okyanus. butik
okyanusbutik
Burası da instagram güvenilir ayakkabı siteleri arasında yer alıyor. Birçok spor ayakkabı modelleri var, fiyatları çok uygun. Kapıda ödeme seçeneği mevcut. Ürünler şeffaf kargo ile teslim ediliyor. İnstagram adresi.
ayakkabıdelisiyim var, hatta uygun da. Çok fazla seçenekleri var ve güvenilir de, ben çok alışveriş yaptım bu butikten. PelininAyakkabilari'nı da son zamanlarda severek kullanıyorum. shoetek zaten ilk başta site olarak kuruldu ve Türkiye'nin ilk ayakkabı sitesi, Instagram'daki hesabına da güvenebilirsin.
İnstagram'da ayakkabı satan sayfalara bakıyorum ve insanları iyice sömürmeye başladıklarını görüyorum. Bu tür alışveriş yöntemlerine talep arttığı için artık ayakkabıları 80 90 hatta 100+ fiyatlara satıyorlar. Görselliğe kanmayın benden söylemesi. Alacağınız ayakkabıların malzeme kalitesi maximum 40 lira. Ayağınızı ciddi anlamda rahatsız ediyor. Ben görüntüsü baya güzel olan bir ayakkabıyı 80 liraya almıştım. Aşırı derecede ayağımı rahatsız etti ve giymiyorum bile bir kenarda duruyor. Hemde satın aldığım sayfa bu işteki en ünlü sayfalardan biri 400 k takipçisi vardı. Verdiğiniz paranın karşılığını alamayacağını size garanti ederim. Asla değmez...
Instagram'dan ayakkabı alırken dikkat etmelisin, herkes bu tarz sayfalar açabiliyor biliyorsun ki, sonra sıkıntı olmasın. Mutlaka yorumlara bak, gerekirse yorumlarda övdüğünü gördüğün insanlara mesaj at. Cevap verirse gerçek kullanıcıdır, vermezse onların yan hesapları olabilir. En çok bilineni ayakakabidelisiyim, nişanlım da buradan birçok ayakkabı aldı ve gerçekten güvenilir. pelininayakkabilari da oldukça iyi ürünler satıyor.
Ya ben pek güvenmezdim ama odinstoreoffical diye bir sayfa var tüm yakınlarıma tavsiye ettim vans almıştım tavsiye üzerine adam orijinal dedi ama yine de bir güvensizlik oluştu neyse ayakkabılar geldi gittim karşıyaka yalı spora gösterdim gerçekten orijinal ve direkt adamla muhattap oluyorsun kişisel numarasını veriyor bir tane de süperstar aldım olmadı ayağıma sorunsuz değişim yaptı bu zamanda böylesi gerçekten zor. vallaha kanka yukarıya da yazdım bu çocuğu şiddetle öneriyorum rez alın
ayakkabicicicici var burdan alabilirsin bir tanıdığın hesabı İstanbul'da kendi dükkanlarıda var bu hesap üzerinden satış yapıyor şu an 107.000 takipçisi var bak bir istersen
Kadıköy sahilde iş bankası var o iş bankasının boğaya giden yol tarafında durduğunda, sola doğru bakarsan bir cami görürsün çok büyük değil biraz yaklaşman lazım. O caminin kapısının yanında bir pasaj var ayakkabı pasajı zaten ayakkabıcıları görürsün veya sor gösterirler
Turist olarak turkiyeye gelmek guzel elbette ama vatandas olarak zor. tavsiye etmiyorum. ama yine de kalici donmeden bir sure gecici olarak yerlesmenizi tavsiye ederim. ayrica İzmir e gelmeyin lutfen.
Herkese merhaba Instagram'da çok uygun fiyatları gerçek deri ayakkabısı satan bir firmaya rastladım iki çift ayakkabı aldım çok rahat ayağımda kemik çıkıntı problemi vardı ve her ayakkabı olmuyordu firma çok ilgili mutlaka sayfaya bakmanızı öneririm ortopedik ve çok rahat ayakkabılar için maxvellaayakkabi sayfasını istagramda inceleyin derim
Ya ben pek güvenmezdim ama odinstoreoffical diye bir sayfa var tüm yakınlarıma tavsiye ettim vans almıştım tavsiye üzerine adam orijinal dedi ama yine de bir güvensizlik oluştu neyse ayakkabılar geldi gittim karşıyaka yalı spora gösterdim gerçekten orijinal ve direkt adamla muhattap oluyorsun kişisel numarasını veriyor bir tane de süperstar aldım olmadı ayağıma sorunsuz değişim yaptı bu zamanda böylesi gerçekten zor
pazarda 20 lira onlar orjinaline yakın fiyata satıyor. orjinali 100 lira onlarda 80 liraya bile gördüm ve orjinal giy herkes bakar sate giy kimsenin ilgisini çekmezsin. sahte 3 4 aylık olur diğeri ömürlük
Çoğu çakma zaten, ciddi şekilde talep olmasa bu kadar satıcı olmazdı, bende ayakkabı mağazası işletiyorum bizde olan ürünleri 2 katına satıyolar ve alanda çok.
Formwanss ayakkabı var oradan alabilirsiniz ben ilk defa aldım ve çok memnun kaldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım normalde instagramdaki sayfalara hiç güvenmem ama bir şans vermek istedim iyiki de vermişim
@pppppppkkkkkggggk aynı yerden Bende aldım ayakkabının biri faklı diğeri farklı geldi instag den yazıyorum cevap var wpdan yok. İnstag den durum açıklıyorum wpdan yazarlar yoğunluk vardır beklemeyi bilin gibisinden konuşuluyor ürün satarken 10 numara ilgi hatalarında mahcup olmak yerine üste cıkmaya çalısıyorlar. Bosuna alma o sayfadan..
İnstagramdan ayakkabı almayın :D alacaksanız da internet sitesi üzerinden parasını sanal pos aracılığıyla ödeyin ki bir sorun çıktığında parasını geri alabilesiniz
Aynı yerden Bende aldım biri farklı diğeri farklı geldi ve watsap dan yazıyorum dönüs yapılmıyor şikayet olduğu için ama ürün alcak olsak hemen ilgilenirler
Birincisi zaten hepsi cakma urun yani demek istedigim bunlarin hepsi pazarda var hemde yari fiyatina ben kendim gittim baktim, iki shop isik ve ortak ile urunleri cok muthis gibi gosteriyorlar, ben farkli renk aldim bana farkli renk geldi isiktandir vs vs gibi bir suru sorun
En İyi Cevaplar