Nisanlim alkol kullaniyor ve gece hayati var ne yapmalıyım. (+1 puan yardimci olanlara)

ben nisanliyim nisanlanirken alkol kullandigini ve gece hayati oldugu bilmiyordum daha sonra ogrenmistim bir ara aklima takildi bu konu sonra gecti ama yine aklim kurcalanmaya basladi.onunla konustum gece hayatım var ama artik cikmiyorum eskisi kadar ama bazen arada sirada gidebilirim dedi.alkole de cok kullanmiyorum sarhis olacak kadar icmedim hic ama ortamina göre alirim dedi.ben bu konuyu bir kac defa actim konustuk iyilikle soyledim ama her seferinde kiriliyoruz birbirimize ve sorunlari halledemedik benim hoslanmadigimi biliyor yeri geldiginde fedakarlik yaparim diyor ama nedense bu konuda inatvilik ediyor bende aksam oldugunda kocam evimde yanimda olsin iatiyorum tamam her geve çıkmam diyor ama garantileyemez yine de olsun.onunla konusuyorum fayda etmiyor aileme de soyleyemiyorum onlar konuya el atarsa isler karisir diye ben de bir cozum bulamiyorum ama hep aklim kurcalaniyor ne yapmaliyim.
Güncellemeler
+1 yıl
ben burdan okudugum yorumlardan yola cikarak ta karar verdim ki bor kez daha acik acik konusucam kinuyu kapatmadan kusmeden ama bir sey merak ediyorum sizce bu konuyu cozme ihtimalomiz ne kadar o benden cok memnun benimle ilgili hic bir sikayeti istemedigim birnseyi yok iatedigi gibi bir es aradigini dusunuyor mutlu olucagimizi dusunuyor anlicaniz en mutlu ve kaygisiz taraf kendisi bende bunu ornek gosterip açık acik konusucam bu kosullarda beni dinleyip soz verme bizim uzlasma ihtimalimin ne ka
Nisanlim alkol kullaniyor ve gece hayati var ne yapmalıyım. (+1 puan yardimci olanlara)