Yaşadığım yerde Gratis yok, gratis online alışveriş nasıl yapabilirim. Başka şehirden alıp makyaj süngerinden memnun kalmıştım burada olmadığı için bir sürü ona benzeyen sünger aldım hiçbirisi güzel değil nasıl bulabilirim başka? Gratis online mağazada da benzer indirimler oluyor mu? gratis online alışveriş nasıl yapılır?
Gratis'ten online alışveriş yapmak ihtiyaçlarınıza hızlı ve pratik bir şekilde ulaşmanın en iyi yollarından biri. Üstelik, alışverişinizi evinizin konforunda yaparken çeşitli kampanyalardan da yararlanabilirsiniz. Şimdi adım adım Gratis'ten nasıl online alışveriş yapabileceğinizi anlatalım.
Gratis'in resmi internet sitesi olan https://www.gratis.com/ adresine girin. Alışverişinize başlamadan önce siteye üye olmanızı öneririz çünkü üyeler için özel kampanyalar ve indirimler sizi bekliyor! 🛒
Adım Adım Online Alışveriş Rehberi: Satın almak istediğiniz ürünleri seçerek sepete ekleyin. İster cilt bakım ürünleri, ister makyaj malzemeleri, isterseniz de kişisel bakım ürünleri olsun Gratis'te aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.
Ürünlerinizi seçtikten sonra adres bilgilerinizi girin. Evinize en yakın ve teslimat yapan mağazayı seçmek siparişinizin daha hızlı gelmesini sağlar.
Gerekli tüm bilgileri eksiksiz doldurduğunuzdan emin olun. Bu adımda adınız, soyadınız, adresiniz ve iletişim bilgileriniz gibi bilgileri doğru girdiğinizden emin olun.
Ödeme aşamasına geçtiğinizde size en uygun ödeme yöntemini seçerek ödemenizi yapın. Online ödeme seçeneği sayesinde siparişiniz teslim edildiğinde ödeme ile uğraşmazsınız.
Tüm adımları tamamladıktan sonra, siparişinizi onaylayın. Artık geriye sadece siparişinizin kapınıza gelmesini beklemek kalıyor. 📦
Gratis Adres Ekleme Nasıl Yapılır?
Gratis'ten online alışveriş yaparken adres ekleme işlemi siparişlerinizin sorunsuz şekilde size ulaşması için çok önemli bir adım. 📦 Adım adım adres ekleme sürecini nasıl tamamlayabileceğinizi anlatacağım.
Gratis'in resmi internet sitesi olan https://www.gratis.com/ adresine girin ve alışveriş yapmak istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyin. Ürünlerinizi seçtikten sonra ödeme yapmadan önce adres bilgilerinizi eklemeniz gerekecek. Bu adımda dikkat etmeniz gerekenler şöyle:
Adım Adım Adres Ekleme Rehberi: Alışverişinizi tamamlamak için ödeme sayfasına geçerken, "Adres Ekle" sekmesine tıklayın. Bu sekme genellikle kullanıcı profilinizin ya da ödeme adımlarının bir parçası olarak karşınıza çıkacaktır.
Açılan adres ekleme formunda alıcının adı, soyadı, tam adresi ve telefon numarası gibi bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun.
Adres bilgilerinin tam ve açıklayıcı olmasına dikkat edin. Örneğin, apartman dairesi veya kat numarası gibi detayları eklemeyi unutmayın. Böylece kargo şirketi siparişinizi teslim ederken sorun yaşamaz.
Siparişinizin nerede teslim alınacağını düşünerek iş yeri ya da ev adresinizi yazabilirsiniz. Kargonun rahatça teslim alınabileceği bir adres seçmek, siparişinizin sorunsuz bir şekilde size ulaşmasını sağlar.
Tüm bilgileri doldurduktan sonra adres tanımlama işlemini tamamlayın. Adres ekleme işlemini başarıyla bitirdikten sonra ödeme yapma ekranına geçiş yapabilirsiniz.
Neden Adres Ekleme Önemli? Adres ekleme işlemi alışverişinizin doğru bir şekilde size ulaşmasını sağlar. Eksik veya yanlış adres bilgileri siparişinizin teslimatında gecikmelere veya sorunlara yol açabilir. Bu nedenle adres eklerken bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğundan emin olmalısınız.
Gratis'te Hangi Kartlar Geçerlidir?
Gratis, müşterilerine kolay ve güvenli ödeme seçenekleri sunarak alışveriş deneyimini daha da keyifli hale getiriyor. Gratis'te, en yaygın kullanılan banka ve kredi kartlarının hemen hepsi kabul ediliyor. 💳 Visa ve Mastercard logolu tüm kredi kartları ile alışveriş yapabilirsiniz. Bu kartlar dünya genelinde kabul gören ve geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden kartlar olduğu için, Gratis'te de sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Maestro ve Electron logolu banka kartları da ödeme seçenekleri arasında yer alıyor.
Bunların yanı sıra Türkiye'de birçok kullanıcının tercih ettiği yerel kartlar da Gratis'te geçerli. Bonus, Axess, World, Maximum, CardFinans gibi bankaların sunduğu kredi kartları ile rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Gratis, online alışverişlerde de güvenliği ön planda tutarak, 3D Secure gibi güvenlik önlemleri ile kart bilgilerinizin korunmasını sağlıyor. Böylece hem fiziksel mağazalarda hem de online alışverişlerinizde gönül rahatlığıyla ödeme yapabilirsiniz.
Gratis'in sunduğu çeşitli kampanyalardan ve indirimlerden yararlanmak için kredi kartı kullanımı oldukça avantajlı olabilir. Belirli bankaların kartlarıyla yapılan alışverişlerde ekstra indirimler veya bonus puanlar kazanabilirsiniz.
Gratis Kart İle Online Alışveriş Nasıl Yapılır?
Gratis Kart, alışverişlerinizde size özel indirimler ve kampanyalar sunan bir kart ancak doğrudan bir ödeme aracı değil. Gratis'in resmi internet sitesine girin. Üyelik bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Almak istediğiniz ürünleri sepete ekleyin. Üyelik bilgilerinizle giriş yaptığınızda, Gratis Kart indirimleri otomatik olarak tanımlanacaktır. Sepetinizi kontrol ederek eklediğiniz ürünlerin ve indirimlerin doğru bir şekilde uygulandığından emin olun. İndirimler Gratis Kart bilgilerinize göre otomatik olarak tanımlanacaktır.
Siparişinizi tamamlamadan önce, teslimat adresinizi ve fatura bilgilerinizi girin. Bu adımda bilgilerin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat edin. Gratis Kart doğrudan bir ödeme aracı olmadığı için ödeme yaparken kredi kartınızı kullanmanız gerekecek. Visa, Mastercard, Maestro gibi kredi veya banka kartlarınızla tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz. Ne yazık ki taksit seçeneği ve havale yöntemi bulunmuyor. Ödeme işlemini tamamladıktan sonra siparişinizi onaylayın. Artık Gratis Kart indirimleriyle birlikte ürünlerinizi avantajlı fiyatlarla satın almış oldunuz!
Gratis Online Alışverişte Kargo Ücretli Midir?
Şu anda Gratis'ten yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. 300 TL altındaki siparişlerde küçük bir kargo ücreti ödemeniz gerekebilir. Kargo ücreti alışverişinizin toplam tutarına eklenir ve ödeme aşamasında size belirtilir. Kargo ücretleri, Gratis'in dönemsel kampanyaları ve indirimleri ile değişiklik gösterebilir. Özellikle özel günlerde veya belirli kampanya dönemlerinde, kargo ücretlerinde indirimler veya ücretsiz kargo fırsatları sunulabilir. Alışveriş yapmadan önce Gratis'in web sitesinde veya mobil uygulamasında güncel kampanyaları ve kargo politikalarını kontrol etmenizi öneririm.
Gratis Kapıda Ödeme Var Mı?
Şu an için Gratis online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği sunmuyor. Alışverişlerinizi tamamlarken kullanabileceğiniz ödeme yöntemleri genellikle kredi kartı veya banka kartı ile yapılan online ödemelerdir. Gratis'in resmi internet sitesinden veya mobil uygulamasından alışveriş yaparken Visa, Mastercard, Maestro gibi kredi ve banka kartlarıyla tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz. Kapıda ödeme, havale veya EFT gibi diğer ödeme seçenekleri mevcut değil.
Bu durum siparişlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlamanızı sağlar. Özellikle 3D Secure gibi güvenlik önlemleri ile kart bilgilerinizin korunması sağlanır ve online alışverişleriniz daha güvenli hale gelir. Kapıda ödeme seçeneğinin olmaması bazı müşteriler için dezavantaj gibi görünse de, Gratis'in sunduğu kredi kartı ile ödeme yöntemleri sayesinde alışverişlerinizi kolayca ve güvenle tamamlayabilirsiniz. Kredi kartı kullanarak yapılan alışverişlerde, bankaların sunduğu ekstra kampanya ve indirimlerden de faydalanabilirsiniz.
Gratis mağazalarında nasıl indirim oluyorsa Gratis online mağazada da benzer indirimler oluyor.
Gratis Online Alışveriş Nasıl Yapılır?
Aslında diğer online alışveriş sitelerinden bir farkı yok. Siteye üye olduktan sonra hemen alışverişe geçiyorsun. Ürünleri sepetine ekleyip adres adımına geçiyorsun. Ürünleri tek tek seçiyorsun ve sepetine ekliyorsun. Sepetine ekleyeceğin ürünleri tamamladıktan sonra adres bilgisi sekmesine geçeceksin. Adres kısmında alıcının adı soyadı, adresi, numarası gibi bilgiler istenecek senden. Bunları doldurman gerekiyor. Daha sonra ödeme sayfasına yönlendiriliyorsun. Ödemeyi sadece kredi kartı veya banka kartı ile yapabiliyorsun. Ödeme kısmında senden kart bilgilerini istiyor. Onları doldurman gerekiyor. Ürünleri adresine isteyebildiğin gibi mağazalardan da teslim alabiliyorsun. Hepsi bu kadar :)
gratis online alışveriş nasıl yapılır?
Gratis Ödeme Seçenekleri Nelerdir?
Gratis mağazalarında sadece belli ödeme seçenekleri var. Online alışveriş sırasında ya kredi kartınızı ya da banka kartınızı kullanabilirsiniz. Ancak belirtmek isterim ki kredi kartınız üzerinden taksit seçeneğini kullanamıyorsunuz. Sadece peşin ödemeyi kabul ediyor Gratis. Ona göre ödeme yapın yani. Bu arada havale sistemi de bulunmuyor. İlla ki kartınızı kullanacaksınız o an.
gratis ödeme seçenekleri
Gratis Kapıda Ödeme Var Mı?
Gratis'in maalesef böyle bir seçeneği bulunmamaktadır. Her büyük marka kapıda ödeme seçeneğini kullanmıyor aslında. Online alışveriş sırasında 3D seçeneği ile karttan ödeme yapmanızı istiyorlar. Online alışverişe güvenemiyorsanız direkt gidip mağazadan almanız çok daha mantıklı olacaktır. Ama online alışveriş seçeneğinde çok daha fazla kampanya ve indirim oluyor. Ayrıca corona döneminde tek tek mağaza gezmek çok riskli. Bu nedenle online alışveriş yapmak en mantıklı ve risksiz olanı. Online alışverişten istediğimiz ürünler mağazadan değil depodan getirtiliyor. Bu da el değmemiş oldukları anlamına gelir. Gratis online alışveriş her türlü daha avantajlı oluyor yani. :)
Gratis sadece indirim zamanlarında ucuz olur, onun dışında gratiste satılan çoğu ürün başka yerlerde de satılıyor. Mesela gratiste 15-17 TL olan süngerin bizdeki fiyatı 8.50 TL, tamamiyle aynı sünger :)
gratis ürünlerini satan başka alışveriş sitesi yok mu online alışveriş hesabı , nasıl bir yerde yaşıyorsun ki gratis yok :D ah canım nasıl makyaj yapcan sen şimdik ya :D
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boşuna başka markalara para verdim dalga geçecek ne var 😒
dalga geçmek alay etmekle eş değer , ben alay etmedim sadece soru hoşuma gitti hepsi bu , gratisin bir kıziçin ne kadar önemli olduğunu bildiğimden de takılmak maksatlı espri yaptım ne var bunda , iyi geceler
o gratisi ben bir dövüp geleyim :))) başın sağolsun bende bugün berbatım eylül meselesini izledim kurtulamadım etkisinden herkes hayalmış gibi gelmeye başladı :DDD
bu saatte sünger aradığına göre baya kafayı bozmuşsun :D o sünger buraya gelicek :D güldüm için özür dilerim elimden geleni yapmak isterimde şimdi oraya ulaşımda sıkıntıdır :DDDD
o iş riskli yahu :) olan 5 lira değil psikolojiye olur insanlara güvenin sarsılır 100 de 90da yok olcak o para gibi geliyor :DDDD sonra bir sünger için isyanlara başlarsın :))))