Alışveriş & Hediyeler Gratis online alışverişinde fatura nasıl gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben mağazaya ürün siparişi verdim orada bekliyor aldığımda bana mesaj olarak fatura gelirmi ya da ben teslim aldıktan sonra nasıl mesaj geliyor Güncellemeler+1 yıl Sms olarak mı mesaj geliyor teslim alındığına dair Gratis online alışverişinde fatura nasıl gelir? Cevapla Alışveriş Soruları Sipariş Soruları Gratis Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Online alışverişlerin faturası kişinin e-posta adresine gelir.Online alışveriş sırasında ürünü sipariş ederken belirttiğin e-posta edresine faturayı gönderirler. 0 0 Yorumla
fckbd42 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ürün ile birlikte gelir ve e mail üzerinden iletim yapılır 0 0 Yorumla
esmayaakarrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl E postaya e fatura şeklinde geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Online alışverişlerin faturası kişinin e-posta adresine gelir.
Online alışveriş sırasında ürünü sipariş ederken belirttiğin e-posta edresine faturayı gönderirler.
Ürün ile birlikte gelir ve e mail üzerinden iletim yapılır
E postaya e fatura şeklinde geliyor
Mail adresine gelebilir
E-Fatura-E-Arşiv olarak mail üzerinden iletilir
Maiile 🙄
Evet fatura cikar