Anlamli olarak aklıma hiç birşey gelmiyor ben istiyorum ki büyüdüğü zaman anı olarak kalabilsin.
Fuuurki sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılŞu an alacagin hediyenin ani olarak kalmasi brz zor , yane Şu an cocuk onu algilayabilecek yasta degil , bos bosa üzülmesin hediyesi isteigi gibi degil diye bnce git sevdigi uzun suredir istedigi oyuncaklari falan al ufak bir kutuyada seker falan , buna daha cok sevinir brz buyuunce anlamli surekli hatirlayacagi seyler alirsin
11 Yorumla
henüz 8 yaşında. mutlu etmek istiyorsan büyüdüğünde kullanabileceği değil, şu an kullanabileceği bir hediye seç.. büyüdüğünde de hatıra saklar. 8 yaşındaki bir kızda genelde barbie bebekler, pembe tablet, oyuncak makyaj ürünleri, süslü püslü giyimleri sever..
21 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
15
+1 yılAnı olarak ikinizin resminin bir ahşap üzerine işlenmiş halini hediye et bence. eminim ömrü boyunca bu fotoyu evinden, ofisinden, odasından ayırmayacaktır.
Bir de anı dışında da onu mutlu etmek için ufak bir hediye daha seçebilirsin sanki. Bu aralar kız çocuklarının gözdesi hediye de bu bence.
Hepsinin kolunda görüyorum bu Gizli Kol Saati denen aksesuarı :) Fiyatı da gayet uygun.00 Yorumla
+1 yılIkinizin bir fotoğrafını çıkar fotonun arkasina bir mektup yaz ve Çerçeveye koy ama mektup yazdığını söyleme genç kız olunca söyle o zaman okusun mektubu
11 Yorumla
+1 yıldankek 8 kek dermişim şaka şaka kum saatine ne dersin?
13 Yorumla- +1 yıl
aslında o da 8den aklıma geldi ama bence kum saati derin anlamlar ifade ediyor gibi geliyor bana. zamansız bir obje...
bence anı defteri al ve o anı deftere istediğini yaz yanına da renkli kalemler al ortaokulda kullanabilir :)
00 Yorumlavalla anı olarak saklanabilir gibi geldi bana ama yine de bir bak istersen
00 Yorumla
+1 yılAy cok hos keske bir abim olsaydi da bana hediye alsaydi boyle :) Ona bir sürpriz yap meselaa ya da alisveris hos olabilirdi
00 YorumlaAyıcık al ben hala abimin aldığı ayıcığa sarılır uyurum mesela onsuz aslaa
00 Yorumla
+1 yılSenin için anlamlı olan bir şeyi ver ona
10 Yorumla
+1 yılGünlük :)
14 Yorumla- +1 yıl
İnsan Teşekkür eder be :D
- +1 yıl
R. ederim :D
+1 yılkaliteli bir barbie oyuncağı alabilirsin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBisiklet? Salladim asdfg
00 Yorumla
+1 yılkolye
13 Yorumla- +1 yıl
ilerde anı olarak kalabilecek bişey
+1 yılBarbili kalemlij
01 Yorumlagünlük al
00 Yorumla
+1 yılKendın bişeyler yap
04 Yorumla- +1 yıl
Ay yanlıs lınk attım parfon
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > 8 yaşındaki kız kardeşime doğum günü hediyesi olarak ne alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat