Kutlama yapmiycam hedaye na alsam ki yaff kedi sever cicek sever doga sever ama evcimen birisi oyle iste fikir verirseniz ruhunuza yasin okiycam tenks beybisular♥️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılParfüm klasik bir ürün olmakla beraber seçimin en iyi şekilde yapılması gereken ürünlerden biridir esanslar ve kokular konusunda gerçekten bilgi sahibi olman önemlidir ayrıca her parfümün benzer kalıcılığa sahip olmadığını bilmen gerekir seçim yaparken çok fazla kriteri bir arada bulundurman gerekeceği için aslında zor bir hediyedir kadınların tercih ettiği parfümler genel olarak çok daha ağır kokulardır çünkü kendilerini belli etmek ve hatırlatmak isterler elbette bu her kadın için geçerli bir durum değildir kardeşinin hangi parfümü kullandığını biliyosan ona göre bir hediye alabilirsin aynı parfümü hediye edebilir veya benzer esansa sahip olan parfümlerden birini hediye edebilirsin.

Kardeşine beğendiği ve sevceği tarzda bir kol saati hediye etmeyi düşünebilirsin bu onu fazlasıyla mutlu etcektir özellikle daha önce beğenmiş olduğu ama bir türlü alamadığı bir saat varsa bu fırsatı değerlendirebilirsin aternatif olarak isimli kol saati alabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvcimen yazmışsınız ama parfüm alabilirsiniz, sevdiği parfümleri biliyorsanız birinden alın. Hani çift taraflı kolyeler oluyor iki tarafa fotoğraf konuluyor, o kolyelerden alabilirsiniz kız kardeşinizle kendinizin fotoğrafını koydurtursunuz. Makyaj yapmayı seviyorsa ve makyaj malzemesi yoksa onlardan alabilirsiniz. Sevdiği renkten yanına yakışabilecek bir çanta bile alabilirsiniz, bence beğenecektir. Sevdiği renkte bir kıyafet alabilirsiniz, fişini atmayın beğenmezse kendi değiştirir. Ayakkabıya ihtiyacı varsa bir ayakkabı alabilirsiniz, ortopedik olmasına dikkat edin.
11 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ederiiiim ♥️
Selamlar,
Öncelikle kardeşine güzel ve uzun bir ömür diliyorum. Umarım her zaman mutlu ve sağlıklı olur. Sana güzel iki tane web sitesi önereceğim. Bunları bir incele derim. Eminim ki kafana göre güzel bir kaç alternatif bulacaksındır. Ben genel olarak bu siteleri tercih ediyorum. Hediyemen. com ve Çiçeksepeti. com/hediyeler segmesine tıklarsan güzel ürünler bulabilirsin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
Makyaj aynası
Kolye, bileklik
Masa üzeri süsü
Kedili süsler
Fotoğraflardan albüm,
Resimli kupa,12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurlerr♥️
Dogum gunusu hedayesi balik al gerci ruhumuza okuycan gibi ama neyse gari
12 Yorumla- +1 yıl
Aaa valla cok iyiii fikir tenkyu janiimm😁
Ayol beni al hizmetçi olarak size itaat edeyim sbsb
13 Yorumla- +1 yıl
Hehehe ayy cok sevinir cook😁
+1 yılBana doğum günümde, çiçek sepetindeki fanuslu gül ve yanında sonsuzluk işaretli bir kolye geldi. Çok mutlu olmuştum. Fikir olsun, yazmış olayım. ❤️
00 YorumlaÖncelikle nice nice mutlu yıllara dileklerimle birlikte. güzel bir fotoğraf albümü çok hoş olabilir veya vidyo halinde
00 YorumlaÖzel bi kolye
21 Yorumla- +1 yıl
Olabilur valla tenkyu
Kara saçlım gün benizlim bu türkü mor daglarin emanetidir zindanlarda bul beni
00 YorumlaBeni al
14 Yorumla- +1 yıl
Olurr😁
- +1 yıl
Degildur neden oyle dusundun
+1 yılOyuncak ayı :) himmmm
15 Yorumla- +1 yıl
Doğacim cevabin icin teskur ederim baska bisi gelirse aklina belirt yine😁
- +1 yıl
Evcimen ise çok kullanışlı bir sallanır sandalye çok iyi olur Pottie cimmm :))
- +1 yıl
Sallanir sandelye olmus 2bin lira dogacim
- +1 yıl
Canim o zaman güzel bir orta sehpa ya da kahve makinesi:)
- +1 yıl
?
+1 yılKolye al
20 Yorumla
+1 yılFotoğraflarınızı çıkar albüm yap ver
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşı kaç
00 Yorumla
+1 yılKalem al ;)
00 YorumlaKitap alabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldido al çok sever