Bu içerik bir iş birliğine aittir.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selam,
Tam da söylediğin özelliklere sahip bir diş macunu kullanıyorum, sana da önermek isterim :) Kullanmaya başladığım günden beri hem diş hassasiyetine karşı çok rahatım hem de bembeyaz görünen dişlere sahibim. Signal White Now Sensitive diş macunu aradığım bütün özelliklere sahip 😍

Dişlerimin bembeyaz görünmesini önemseyen biri olarak Signal White Now Sensitive bu yolda en büyük destekçim oldu diyebilirim :) White-Correct ve Activrelief teknolojisi içeren formülü sayesinde anında 3 kat beyazlık sunan, diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlayan bu diş macunuyla tanıştığımdan beri mükemmel görünen dişlere sahibim.
*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.

Sıcak ve soğuk içeceklere karşı hassasiyet gösteren dişlere sahip olmak çok can sıkıcı oluyordu. Signal White Now Sensitive kullanmaya başladığımdan beri diş hassasiyetimden kurtuldum. Yenilikçi formülüyle hem daha beyaz dişlere sahip olmanızı hem de diş hassasiyetinden kurtulmanızı sağlıyor.

Günde en az 2 kez dişlerini fırçalayan biri olarak aradığım özelliklere sahip diş macununu bulmak benim için biraz zor olsa da Signal White Now Sensitive ile tanıştığım için mutluyum 😍

Hem diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlayacak hem de 3 kat daha beyaz dişlere sahip olmanı kolaylaştıracak bir diş macunu arıyorsan, senin için en doğru seçim Signal White Now Sensitive olacaktır!
signal white now der geçerim. gerçekten hem mükemmel beyazlık sağlıyor hem de diş eti hassasiyeti olmuyor bayılıyorum :)
Cevap
47Cevap
Macunlardan degilde fircalardan memnun kaldigim oluyor
Colgate mavisi icinde beyaz elmaz diyolar onardan var veya 1 limonu sık iki damla falan zaytinyağ 1 cay kaşığı karbonat bir fincanın icinde karistir zaten diş macunu gibi oluyor iste dis fircani bandir dislerini fircala hem temizer iyice hem zamanla dislerin beyazlasir saba aksam dislerini fircala :) kolay gelsin..
sensodyne ve şunu söyleyeyim beyazlatıcı diş macunları kullanmayın içerisinde ki parçacıklar sayesinde siz dişinizi fırçalarken diş minesini çizdiği için diş size beyazlamış gibi geliyor diş minesine zarar veriyorsunuz tavsiyem hassas dişler için olanları kullanın ve beyazlatıcı gibi şeyler kullanmayın ağız bakım suları da dahil hergün kullanmayın
Peki neden Sensodyne?
sensodyne içinde diğer diş macunlarına göre daha az ve küçük parçacık bulunuyor
Sensodyne kullanıyorum uzun zamandır beri ve çok memnunum hem hassasiyete karşı koruyor hem de beyazlık sağlıyor kullandım ve memnunum kaldım halada kullanmaya devam ediyorum.
Açıkçası yıllarca sensodyne alıp dururdum. Sonrasında bir ara en ucuzunu reyonda bulup alıp çıkmıştım ve memnun kalmıştım. ( Sensodyne 3 kat veriyordum hesap edin artık:) ) Şu an hangisi kampanyadaysa onu alıp çıkıyorum.
Yani önemli olan düzenli ve iyi fırçalamak.
Gerisi reklam.
Dişlerini eksiksik ve tam fırçaladıktan sonra her türlü diş macununu kullanabilirsin.. veya diş fırçasını... iyi diş macunu diye bir şey yok... hepsi reklam pazarlama zırvalıkları..
ben bi türlü beyazlatıcı özelliğe sahip diş macunu bulamıyorum sigara ve çay içiyorum bu arada bildiğiniz düzgün etkili bi diş macunu varsa lütfen önerin
ben senelerdir ipana 3d white kullanıyorum memnunumda bence en başarılısı bu ya çünkü fırçalıyorsun ve tüm gün tartar oluşmuyo dişte
ama şu an bir de signal white now men kullanıyorum
Bir çok beyazlatan diş macunu kullandım. Ama favorim son kullandığım. Beşinci kutuyu bitiriyorum memnunum. Tabi sigara gibi kötü alışkanlığım yok o yüzden kolayca beyazlık etkisi gösterdi.
https://ty. gl/eb0q9nybbl
https://ty
Sensodyne nourish
sensodin var o güzel okunuşu böyleydide yazılışı unuttum onun benim bildiğim versiyonları sigara içenler için ve normal kullanıcılar için eczaneye sor
Gratis e yolun düşerse SPLAT var yeşil naneli olanı gayet güzel :D
beyazlatma konusu kişiye göre değişir ama işte yarıyor :)
maalesef bulamadım bende bir tane dişleri beyazlatan bir tane diş macunu
Ben Signal kullanırım bana hepsi aynı geliyor nedense
Dişlerini eksiksik ve tam fırçaladıktan sonra her türlü diş macununu kullanabilirsin..
Paradontaxxxx pembe renkli susatmayan çok beğendiğim bir diş macunu
Ben de beyazlatan ama hassasiyet yapmayan bi macun arayışındayım
Sensoydn paradontax ikisinide kullanıyorum memnunum
ipana perfection mi ne kullaniyorum bence iyi suanlik
Bu aralar diş macunu hakkında çok soru geliyor neden
Doğal olanlari kullanıyorum, dişlerime zarar vermediğini düşünüyorum
Bu dis macunu sorularıda moda oldu galiba fazla görüş almak için yapmayacağınız şaklabanlık yok
farmasinin dis macunlari yuzde yuz dogal ve assirii iyi senelerdir kullaniyorum
Signal gayet iyi tavsiye ederim
Climoney kullanıyorum ben ve evet memnunum
Sensodyn kullanıyorum gayette. memnunum
Colgate ama natural olanindan
Sensodyne güzel, kullanıyorum
Signalden memnunum. gayet başarılı
Sensodyne kullanıyorumz
Çok başarılı memnunum.
Sensoyne ama pahalı diyorum ama değer. :D
Colgate pro relief sensitive kullanıyorum
İpana tercihim ama sensodyne de iyi
Colgate i öneririm bana sorarsan o iyi
Signal white now çok etkili
Banat derim ve susarımm candır
Colleget çok güzel beyazlatıyor da
arkadaşlar florür süz ve acısız hagisyse onu alın
Crest 3D White Brilliance
tavsiye etmem kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sendofyn, ipana gibi mscunlar
Sensoydn iyidir bence tavsiye ederim
Colgate seviyorum eskiden signal kullanirdim
Signa iyi tavsiye ederim.
Colgate hiçbir dış macunundan memnun değilim
Limon kabuğu ve Signal
Signal white now kesinlikle
Ipana white deluxe harika
Var tarim kooparatif satiyor
karbonat liman karışımı
Fark etmez yeter ki güzel ferahlık versin
Signal white now iyi oluyor
signal tavsiye ederim
Amway den almıştım glister diye memnunum.
Fırçalamıyorum zararlı.
Signal White now. Süper
Değiştiriyorum çok zaman
Farklılık iyidir
Sensodyne ya da signal ikisinden biri
Signal kullanıyorum ama daha iyileri de var
Signal white now memnunum ben
misvak kullan sağlıklı doğal
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar