Sizce hangisi yatak konusunda iyidir taktik var mı? Bellona mı İstikbal mı?
Bellona
İstikbal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi yatak konusunda iyidir taktik var mı? Bellona mı İstikbal mı?
Bellona ve İstikbal, Türkiye'de mobilya ve ev dekorasyonu alanında önde gelen markalardır. İkisi arasında karar vermek için her birinin özelliklerini, avantajlarını ve potansiyel dezavantajlarını inceleyelim.
İkisi arasında bellona ama en iyisi işbir ya da yataş yatakları.
sektörde 3 sene tecrübem olmuştu , orta düzey yönetici olarak.. bellonayı tavsiye etmiyorum.. ana depolarında farelerin cirit attığını bilirim.. ve kemirilmiş ürünleri, heba olmasın diye , üzerlerine kumaş kaplayıp yeniden teşhire çıkarıp sattıklarını.. kullanılan çoğu malzeme de , diğer markaya göre ikinci kalitedir.. bellona, ismi çekici olduğu için biraz da bu yüzden revaçta.. ama işin iç yüzü öyle değil..
Bunların ikisi de kalite değil benim gözümde.
Doğtaş diyorum.
Cevap
17Cevap
2si de Değil Canım. Yatsan'ı Tek geçerim. Seçeneklerini sunduğun markalar yıllar içerisinde hem personel hem de ürün kalitesi olarak çok düşük seviyelere geldiler.
Yatsan Hem ürünleri hem de müşteri ile sürekli ilgilenmesi açısından diğerlerinden çok çok daha ileri bir seviyede. Yatakları da son derece kaliteli çökme vesaire olmuyor asla.
merinostaa mobilyadaaa var
mobilyadaaa var
merinostaaa
yesil sermaye firmalardan alisveris yapmiyorum 2 side degil yani
ikisi de hatta yataş da aynı şirkete ait olduğunu bildirmek isterim :D ikisi de aynı yani
Alfemo da güzel hani =)
hiçbiri bence bulabilrsen Latif al
Rocco ya da şahin k :)
İstikbal bir adım önde
Bellona İstikbalin 2. kalitesi
Istikbal göklerdedir :D
Yataş en iyi ben mobilyaciyim
Ya istiklal ya ölüm.
Hiçbiri
İstikbal dedim
İstikbal
İstikbal dedim
İkiside degil😊
İstikbal
Bellona :)
Hayatı mondile :D
İstikbal
İstikbal
istikal
Ikiside degil
Istikbal
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?