Sevgilim sesimi beğenmiyor ne yapmalıyım?

sevgilimle 6 aydır tanışyoruz, ilişkimiz 2 aylık.".ilk konuşmamızda sesin çok heyecanlı geliyor demiişti..yani bu tecrübesizsin demek hoşuma gidiyor"demişti ara ara espri konusu olur hala..ben derim sesimi beğenmiyosun falan arada yani ..

ama bugün çivi çiviyi söker takılıyorum tarzı bir başladı..bana e"vet beğenmiyorum var mı ötesi dedi "şakayla karışık çok bozuldum" hatta telefonu kapatınca sibel canla konuşucam pası silinsin kulağımın dedi"..kahkaha atmaya başladı bende o sinirle suratına kapattım telefonu..sonra yığınla mesaj attı kızmış bana benden özür bekliyormuş, kapatmamı küfür olarak algılamış .. hattının şirketini bile bu sebeple basmış çok hassasmış falan özür dilemeli miydim ne yapsam çok bozuldum, o takılıyorum sadece dedi
Adam yanlış yapmış ama suratına kapatmam hatalı bir davranış olmuş
Kız haklı özür dilememeli
Kız özür dilemeli
Adam adam özür dilesin
Adam şaka yaptığını en baştan demişti adam haklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
özür dilemem gerekir mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
a şıkkını işaretliyen arkadaşlar özür dilemem gerekir mi yardım lütfen ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum şu anda
Güncellemeler
+1 yıl
akşama kadar benle konuşmaya can atanda o demin mesajda onu yazdı sen benim bülbülümsün falan yanlış anlıyorsun da yazdı.. niye bunlara takılıyorsun yüzüme kapatmasaydın bitirmeme izin verseydin anlayacaktın ,bunları dicektim diyor ben bişey demeden demin yazmıştı demeyi unutmuşum böyle kafam karışık ne yapsam teşekkürler
Sevgilim sesimi beğenmiyor ne yapmalıyım?