yazdı arkadaşlar ben de
sizce ne yapayım. hala savcılığa gitmemi öneriyo musunuz
korkma gülüm..savcılığa git durumu anlat..ailemin bilmesini de istemiyorum de..aslında en kolayı telini değiştirmek ama..korkma havlayan köpek ısırmaz..sen korkarsan üzerine gelir..kimseler değil en mantıklısı savcı çözer bu olayı..çok uyanık olsa mesaj atmaz..senin çok korkacağını biliyor...
benimde bir sorum olcak ben bir çocukla beraber oldu yaşım 24 bu kişin yaşı 17 birlikte olduğu sırada içereyi arkadaşını yooldı al sende ol der gibi ben çok kötü oldum ağladım şimdi bu kişiyi savcılığa şikayet etsem sonuç ne olur çok korkuyrm ayrıca ailem duyarsa die
hanımefendi 19 yaşında savcılık vsvs karıştırırsan ailenin kesinlikle haberi olur cünkü o yakalanırsa tehtit sucundan mahkemesi olur mahkeme olursa seninde mahkemede olman lazım.. yani uzun iş.. ama korkuyorsan savcılıga başvur ailen ögrenir yanlız..
git savciliga sikayetci ol ben bu kişiden sikayetciyim diye dilekçe yaz mesajlarinda varsa elinde tehdit içerikli ona aitya da konustugunuz seylerde olur gsm op. alirlar gerekirse..sen git hemen adliyeye
yahu söylemek sorun değil ailem bana bişey yapmaz ama abilerim çok belalı. misal dersane hocamla tartıştım olmayan kalmadı. beni çok seviyolar. kötü bişey tabiki de yapmadım aklı başında biriyim ben. söylemeyi düşünüyorum zaten ama şu an bir arkadaşımla konuşuyorum. ben hallederim diyo ailene söyleme diyo. bakıcaz artık. teşekkür ederim yorumların için
Cevap
8Cevap
abla çocuğu sne kudurtmuşsun nedne adama İt is a dog diyorsun?
Sen tavrını değiştirme korkmuştur.
Savcılık kesin çözüm olabilir ailene gitmeden halledebilirler
dedm zaten. ailemle de konuşacam sen bana bişey yaparsan abilerim de senin kız kardeşine yapar dedim ama ailesini ne olduğu belli değil zaten. belki de o yolun yolcusu.. annesiyle babası ayrı sonçta eve para nerden giriyo. reşitim evet polise savcılığa gitmeyi düşünüyorum zaten. saolun kardeşim yanımda oldunuz
Yalnız senaryo hep aynı Barzani barzani mesajlar.. Kötü yola düşme diyen adamı şişeye oturtup. Her hangi bir yola salacaksın.
Neyse, bir büyüğün varsa bir gövde gösterisi yapsın.Olmadı en son mesajlarını silme polisi devreye sokacaksın.
ya birilerine dövdüreceksinya da yasal yollara basvuracaksın sana rahat ulasabiliyorsa adresine felan dövdür bence
yenı bitane svegili bul dövsün onu aklı başına gelir ozaman
bence hemen git polise savcılıga basvur sonrası ıcın geç olmasın.
hattını değiştir face hesabını kapat baktın olmuyor polise git... allah korusun neler duyuyoruz
polisi gizli numarayla ara bilgilendir adamlar önemli derse gidersin
Savcılığa dilekce yaz icabına baksınlar
neyle tehdit ediyo seni tam olarak anlamadım :S
ailesiyle konuşmayı düşünüyorum zaten ama onlar nasıl insanlar bilmiyorum. annesi sinir hastasydı galiba. psikolojik sorunları vardı. annesiyle babası boşandı bildiğim kadarıyla kadın çalışmıyo. eve paranın nerden geldiği belli değil.ya başıma iş açarlarsa diye korkuyorum amabu iş hallaolmak zorunda
Polise göster mesajları.
Ne yaparki sana?
Sende o potansiyel var demeye çalışmış bence..Birkaç defa daha mesaj atıp sonra peşini bırakır.
Sende3 o potansiyel olmadığını o da biliyor.Amacı canını yakmak..
Ne olurki ona?
Sana bir şey olduktan sonra ona ne olduğunun ne önemi var..İntikam sana olacak bir zararı geri getirmez.
Kafana takmana gerek yok, ben söylediklerinden şunu çıkardım, ayrılığı yedirememiş kendine, senden intikam almaya çalışıyor ama nasıl alacağını da bilmiyor, elinden bir şey gelmediği için laflarla senin moralini bozmaya çalışıyor.Bundan sonra da pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum, biraz daha laf atar sonra sıkılır. O mesaj atar, sen hayatına devam edersin..İt ürür kervan yürür yani :)
neden terkettin ki mesela?
ne yaparki sana?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar