Alışveriş & Hediyeler Klasik gitar için Barcelona lc 3900 bk nasıl? pekipek Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gitar almak istiyorum fazla bütçem yok. Bir süredir bakınıyorum da Barcelona lc 3900 bk nasıl bir gitar? Barcelonanın bk, cbk gibi modelleri var bunların farkları neler? Ya da valencia cg160 olabilir hangisini önerirsiniz? Güncellemeler+1 yıl akşam güncellemesi yapayım Klasik gitar için Barcelona lc 3900 bk nasıl? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Siriuse Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Marka modelden anlamam lakin sesten anlarim. Verdigin markalardan ikisinin de baktim. Valencia-CG160 in sesi gayet guzel. 1 2 Yorumla pekipek +1 yıl teşekkür ederimm valencia cg160 çok öneriliyor zaten ama siyahını bulamadım o yüzden barcelonaya da bakıyordum. siyahı varsa onu alıcam umarım Yorumla Siriuse +1 yıl Rica ederim. :) Yorumla
GoLD35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. Ramses ya da ibanez benim tavsiyem 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar