Ama böyle makyaj olmayacak. Bir kız ben kapalıyım diyorsa memesi belli olmayacak, kalçası belli olmayacak, bacak şekli belli olmayacak. Kısacası vücut hatları kesinlikle belli olmayacak. En basiti ben böyle dediğim şekil belli olan görünce aklımdan şunlar geçiyor ' offf ne mal var ya altta, buna ne çakılır, bu ne öpülür, bu ne yalanır Vs.' Kimse kusura bakmasın açık konuşmak gerek. Bunların da farkında olması gerek kapalıyım diyorsa bir kız. Hemen atlayabilir bazı zübükler ' vay efendim sen sapıksın, sen abartmışsın Vs.' gibi. Ama sakın aldanmayın o trollere.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gayet üsturuplu, modern ve spor bir giyim tarzı bence.
Ben tezat bir görüntü göremedim; oldukça güzel bir kombin. Deneme kabininde olduğunuzu bilerek ayakkabı bağcıgi vs gibileri de dikkate almıyorum :)
Kapalı olmanın mizacına ters olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki görsel olarak da güzel durmuyor. O trençkotun altına o spor ayakkabıyı açık bir kadın da giyse yakıştırmam. Kapalı olunca seçenekler dar olduğu için genelde bir uyumsuzluk oluyor giyimde. Tabii pekala kapalı olup giyim zevki tavan yapmış kadınlar da var. Her ne kadar nadir de denk gelsem gördüğümde vay anasını kadın kapalı ama bir çok kişiden çok daha iyi giyiniyor diyorum. Ama şu resimde gördüğüm bu değil.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım benim kıyafet kabini burası uyuma niye takılıyosun kabinden çıkarken o trençkotta çıkıyo bak etiketi var üstünde
Kimsenin ne giydiği kimseyi alakadar etmez bence, ister gözün dahil her yerini kapat gez, ister her yerini açta gez. O yüzden neden başkalarının görüşleri bu kadar önemli anlayamıyorum
Sana tavsiye aliexpires i indir telefonuna orda cok güzel kaplar var japonyadan getiriyolar 20 gün icinde geliyo ve güvenilir boyun uzun masallah sana yakısıcak cok güzel modeller var
Herkes güzel giyine bilir açıklar giyinir kapqlılar giyinemez diye bişey yokki... Sadece kapalılar biraz daha uzun giyinmeliler gunuumuzde bluzlerini pqntolon icine sokanlara susluman diyorum demek istedim ordq
Ben açık kızı sevmem kapalı olmalı ama tarz yanlış senin yani kot pantolonun üstünde o tunik tarzı şey olmamış başka kumaş olmalı ya kot ya da tuniğin kumaşı farklı olmalı
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadaşım burası kıyafet kabini üstünde etiketi var farketmedin mi? deneyeceğim şeylere uygun kıyafetler taşıyamam herhalde
SOKAKLARIMIZ BUNLARLA DOLMUŞ ŞİMDİKİ ANNE VE BABALARDA KIZI BAŞINA BİR MENDİL TAKINCA KIZIM KAPANDI DİYE SEVİNİYOR ANLAYAMIYORUM ANLAM VEREMİYORUM HANGİ AKLA HİZMET BÖYLE ÖRTÜNÜYORSUNUZ YA HAKKIYLA ÖRTÜNÜN İSLAMI TAM YAŞAYIN ya da NE OLUR DİNİMİ YANLIŞ YAŞAYIP YANLIŞ TANITMAYIN
Estağfurullah oyle bişey demek istemedim daha guzel gozukmesi acısından söyledim tabi dikkat edersen iyi olur o ayakkabı yerine topuklu tarzı gibi bişey giysen daha hoş olur pantolon da o üste uymamış baska kıyafetlerde kullanabilrsin kotu değil ama o kıyafete guzel bir pantolon gider😊😊 çokmu konuştum nee
Ben onerilerimi söyledim yani beni dinlersen çok sık olursun fizigin kıyafet için çok uygun boyunda ne var ki gayet iyi kendini kotuleme istersn topuklu giy demedim ama onun gibi bişey uydurabilirsen valla gozlerim kamaşır seni görünce ciddiyim 😊😞
Zaten yeteri kadar şık giyindiğimi düşünüyorum ve kendimi kötülemedim yani boyum uzun olduğu için topuklu pek giymiyorum üstümdekini almadım beğenmedim :-D
Fena değildi ama ben beğendim 😊 fiyat acısından mı almadın pahalı olabilir. sık olduğundan suphem yok zaten duruşundan belli ettiriyorsun zaten ama keske bir gununu benim için ayırsaydında seninle guzel bir kıyafetler secerdik bak o zaman nasıl bir sık oluyorsun ben çok anlamam ama kıyafet birisine yakısıyorsa söylerim direk yani ben begenirsem baska birisinin begenmeme luks u yok anlayacağın bayanlar konusunda gıyımlerden cok iyi anlarım şık olup olmadığını 😊😊 hay Allah gene çenem düştü basını sısırdım sorry 😊
En İyi Cevaplar