merhaba, erkek arkadaşıma çok özel bir tesbih hediye ettim çok mutlu oldu. anlamını biliyor musun dedi biliyorum dedim ama aslında bilmiyorum.
farketmeden ne demek istemişim yardımcı olur musunuz
farketmeden ne demek istemişim yardımcı olur musunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bundan sonra sadece seni seveceğim sadece senin olacağım anlamına geliyor. Ki bazıları bunu kıroluk olarak algılasa da bence bir erkeğe hediye edilcek en güzel şey
bunun anlamı lastik gibidir.. nereye çekersen olur.. mesela sabret yakında beraber olacağız gibi bir mana birde evlenene kadar çek çekeceğini gibi... :)
bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye :) bana hic alan olmadı. Bu kızlar çok ruhsuz :D
Seni cok ugrastiracagim al biraz sabır çek.
ya gerçekten mi hiç iyi olamamış bu.
Cevap
11Cevap
Sana ben cok cektircem sende sinirlendikce sabır çek sonra istemeye gelcen anam babam cektircek yine sabir cek :)
Git ona sor ben de bilmiyorum :D öğrenince yorum atarsın
Tesbih sabır çekmektir. Tesbih hediye etmenin anlamıysa hayatında hiç birşey seni yıkmasın sabır et demektir. İyi bir hediye seçimi
Google gibi yorum yaptin hocam
Valla erkeğe hediye etmek ne anlamı var bilmiyorum ama sevgilim bana hediye etti onu ne yapacağız
aaaa
Ne oldu
Evlenince beni gebertip hapse düştüğün zaman sallarsin anlamına geliyo naptin sen hanim abla 😇
@sarıbenek gerçekleri söyledim 😈😇😀
En anlami hediye bende aldim ve
Nefesim olan adam ben varken ellerim ben yokken bu tesbih olsun avuçlarının içinde.. yazdirdim hediye paketine
Eskilerden bir kız bir erkeğe tesbih hediye ediyorsa seni "er" im olarak kabul ediyorum demekmiş
Acıları tesbih yapıp çekmesinde.
sana 3 vakte kadar vercem anlamına geliyor
Vay * ne yaptın l*n sen manyak karı :D
nasıl nasıl ne demişim.
Yapmasaydın keşke
ne demek söylemiyecek misiniz?
Yok yok bir anlama gelmez hani sen maçosun falan demeye getirdiysen öyle anlamıştır belki kötü bir şey değil
Mafyalık seviyesi atlamış demek
bilmiyorum neymis :D banada soyleyin
Ben de bilmiyorum bak
sen benim erkeğimsin demek
pelin su inan bende bilmiyorum :)
Bir manası yok..
yok öyle bişey
tesbih seven bir arkadaşıma sordum bu kadar özel bir hediye aldıysan anlamını da araştır bul dedi
ama ben hala bulamadım :(
sabır çek :D
adamsın :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar