Askerden geldikten 1 hafta sonra tanışacağız inşallah. Annesi ve ablası belki babası da olabilirmiş. Ben giderken ev için güzel bir çiçek almayı düşünüyorum. Canlı değil. Belki de canlı olabilir. Öneriniz varsa alabilirim. Hediye almama gerek var mı?
Cevabın nedir?
Saksı cicegi alabilirsin. Ben ilk tanismamizda oyle yapmistm. Cicek hala duruyor 😊
Ama sevgilinden fikir almalisin neleri sever nelerden hoslanir vs.
Bir arkdasimda annnesi kahveyi cok seviyor diye fincan takimi almosti 2li. Kadin ayila bayila kullanmisti 😀
Bence tamamen neleri sevdigiyle alakali.
Sonucta ilk izlenim cok onemli dikkat etmelisin 😊00 Yorumla
+1 yılBence al ama pahali olmasin yani amacinin deger vermek oldugunu hissettir ve hediyeden onemlisi konusurken yapay durma ama civikta olma sempatik agirbasli gibi gozuk makyajindada alligim seftali rengi olsun ve az olsun (sevimlilik acisindan) far yerinede sadece biraz maskara ve incecik eyeliner kullan bence hediye olarakta zarif bir cicek alabilirsin
10 Yorumla
+1 yılİlk başta hediye alma verebilceğin en iyi hediye ona saygılı olmak... cok bilmiş gibi görünme.. ama kafası çalışan biri oldugunu da göster.. Keskin konulara gelirse muhabet orta yollu cevap ver.. kendını sevdir... Aklı basında kız dedirttir..
Soraki buluşmada alırsın bir hediye... onun su an en cok istediği şey senden hoslanabılmek00 Yorumla
+1 yılhediye almanız iyi bişey olur. + puan alırsınız. başka bir şehre gidecekseniz oranın meşhur bişeyini götürebilirsiniz hediye olarak. mesela kayseriden gidiyo olsanız pastıma mantı nevşehirden gidiyo olsanız çanak taş bebek götürmek gibi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
39Cevap
+1 yılGül veya baska tür ciceklerden alicaksan arastir ciceklerin mnalarini...
Misal sari gul cenaze evinde bulunur buna anneler aileler cok dikkat eder vede erkek arkadasina sor evde ne eksik var ya da evin rengini sor ev resmi varsa atsin dekorasyonluk birasey alirsin
Evin kosesine koyar vede gitiginde kuru pasta veya pasta gibi birsey alman yeterli olur :)
Hayirlisi olur insallah00 YorumlaEger normal ust bas gibi hediye alirsan herzaman isterler çikolata ve kolonya alabilirsin bayrama gider gibi
00 Yorumlatatlı al bence. ben canlı varlıkların hediye edilmesine karşıyım hevesi kaçınca öldürüyorlar. yapma çiçek de abes kaçar
00 YorumlaBen elmalı tarçınlı kek yapıp götürmüştüm eski sevgilimin annesine ugrasmasaymışım keşke 😂
20 YorumlaYani Aslında Hediye Almana Gerek Var Bence Cicek Götürceksende Canlı Götürme Cansız Götür Hatıran Kalır Çicek Harici Mesela Annesine Bir Jest Yapıp Bir Masa Örtüsü Gibi Ev için Güzel Bir Hediye Olur
00 Yorumla
+1 yılBence çiçek değil de tatlı goturebilirsin bide sadece annesine hediye alırsan ablasına ayıp olabilir
00 Yorumlaçiçek değilde, bir kutu tatlı, veya çikolata daha uygun olur sanki?
00 Yorumla
+1 yılCanli cicek almalisin ve yaninda pasta veya kuru kutabiye tarzi alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılVar tabi :) Canlı çiçekler al vazosuna koyar gelip gittikçe görür mutlu olursun :)
00 Yorumlaannesi kapalıysa güzel bir eşarp al kapalı kadınlar bu hediyeye bayılır.
00 Yorumla
+1 yılTatlım bende gittim bir buket canlı çiçek yaptırdım çok hoşuna gitmiş tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılÇiçek ve çikolata al hazır gitmişken istemeden gelme sakın 😂
30 Yorumla
+1 yılGüzel bir çiçek al eve girerken ellerinden öp yeter şefim..
00 Yorumla
+1 yılbiber gazı al sen, belki annesi falan yoktur evde
231 Yorumlaşöbiyet al ben çok severim hem datlu yer tadlu konuşursunuz..
00 Yorumla
+1 yılvalla canısı ben saksı çiçeği aldım 5 tl ye kurumus :) ama saksı çiçeği al belki senin kaynana kurutmaz cansız çiçek alma
00 YorumlaAcik sacik giyinme sade olsun imajini guclulestiri
Cicek mumkunse canli al
Makyaj kesinlikle yapma
Az ve oz konus
Ailesine sicak kanli oldugunu hissettir00 Yorumla
+1 yıl250gr kadar sıvı azot götür, işler sarpa sararsa üstlerine dökersin
10 Yorumlasadece çiçek al ya da tatlı sakın kalıcı bir şey alma canım tanışma bu
00 Yorumla
+1 yılbence bir içecek al git istemeye gidilmiyor sonuçta boş ver ciceği falan
00 Yorumla
+1 yılevet al ama kendin börek pasta falan da yap oğlunun aç olmayacağını hissetsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpetibör bisküvi ve meyvesuyu bide gazeteye sar tamam bu iş :D
00 YorumlaKırmzıı bir elbise ile git analar kırmızı elbiseyi sever elinde ise barbunya olsun
00 Yorumlaçiçek al canlı saksıda olsun yetiştirmelik yani kadınlar sever her zaman çiçekleri ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇikolata alma bence kız istemeye gider gibi baklava falanda bu sıcakta hoş olmaz çiçek te ne bileyim hoş olmaz bence biblo gibi hediyelik eşya al ev için kullanabilecegi
00 Yorumla
+1 yılyarım kilo tulumba al git bim'den. bimde var mıydı ya bilemedim :/
00 Yorumla
+1 yılyaş pasta gibi tatlı bişeyler alsan daha mantıklı olur bence çiçek alma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kutu preaervatif al, farklılığını hissettir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanına iç çamaşırı al heyacandan kaçırırsın belki altına :)
10 Yorumla
+1 yılAilesi evde yoksa sen yinede prezervatif al
30 Yorumla
+1 yılBence aklın varsa tanışma :D
02 Yorumla- +1 yıl
Bir sure sonra kiskaniyorlar seni ben yasadim yani. Oglunu paylasamiyo
+1 yılHediye almadan gitme.
00 YorumlaKuru pasta veya tatlı + çiçek. Çiçek canlı olsun.
00 Yorumla
+1 yılAnnesine bir çiçek olabilir evet :)
00 YorumlaÇikolata da götürebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence iri cicekli beyaz ya da mavi orkide al
00 YorumlaPişmaniye al 😃 bu yorumum EİG seçilmeli 😇
10 Yorumla
+1 yıl1 Orkide alabilirsin.
00 Yorumla2 ekmek al o kadar yemek yiceksin sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpatlıcan al ben patlıcan çok seviyom
00 Yorumlabnce çiçek yeterli olacaktır
00 Yorumla
+1 yılHoş kokulu bir çiçek al bence.
00 YorumlaAnniciğim size böörek açtım *-*
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünüyorsan, gitme!!! Asla, gitme!!!
00 YorumlaBaklava falan al tatlı yiyin tatlı konuşun.
00 Yorumla
+1 yıl3 kilo domates 5 kilo havuç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamam boyle islerden hic sevgilim olmadi 😕
20 Yorumlaev görmesine mi gidiyon sanki ne alıcan
00 Yorumla
+1 yılmeyve suyu al şeftalili
10 Yorumla
+1 yılTemiz içlik
00 YorumlaOnurunu al..
00 Yorumla
+1 yıleşarp al..
00 Yorumla
+1 yılBence tatlı en iyisi
00 Yorumla
+1 yılÇiçek yeterli bence.
00 Yorumla
+1 yılEdebini götür
00 YorumlaKaragül al :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatli al ve deki tatli yiyek tatli konusak de
00 Yorumla
+1 yılYok be alma😏
00 Yorumla
+1 yılDon al :))
00 Yorumla
+1 yılDomates fidesi al
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Erkek arkadaşımın annesiyle tanışacağım giderken ne almalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat