10 ayKendini annesinin yerine bir koy. Sen bir şey bekler miydin?
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben yorumlardaki hiçbir maddi bir karşılık içeren bir şeyi istemezdim. Daha ziyade bize ve oğluma nasıl davrandığın önemli olurdu. Tatlı demişler, çiçek demişler de çiçek solar, tatlı o an yenir ve biter ama aradaki iletişim her şeydir. O ya o an biter ya ömür boyu devam eder.11 Yorumla- 10 ay
Bişey beklemekten değil oda benden beklemiyor zaten maksat ilk tanışma olduğu için evine elim boş gitmemek
En İyi Cevaplar
Şu kadınlara ev eşyası hediye etmek de neyin nesi?
Birey karşınızda ki evin hizmetlisi değil, eve eşya almıyorsunuz birey olan bir insana hediye alıyorsunuz.
Küpe, kolye, saat gibi takı olabilir, çiçek ve çikulata olabilir, kişiye özel yani sevgilinin annesinin sevdiği bir şey mesela bir film ya da çizgi film karakterini kahve fincanının üzerine bastırıp ona özel kahve fincanı yaptırabilirsin.
01 Yorumla
10 ayTesettürlü ise şöyle Aker, pier Cardin gibi marka bir baş örtüsü alabilirsin. Çanta, takı, saat, hediyelik biblolar, antika bir eşya, kitap, vazo. Ama ne olursa olsun giderken tatlı almayı unutma. Tatlı bir başlangıç mesajı vermiş olursun. Ve güler yüzlü olmayı ve kadın birşeyler ikram edeceği zaman yardım etmeyi unutmamalısın. Çünkü kadın sana gelin gözü ile bakacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySana tavsiyem asla gitmemen. Ciddiyet, ağırlık, mesafe her şey bozuluyor. İlerde ciddi düşünüp bir yola girince hem laf söz oluyor hemde ezmeye dindirmeye çalışıyorlar. Ayrıca ailenden önce sen gittiğin için ciddiyetsiz gözle bakıyorlar. Oluşan samimiyetle daha söz nişan olmadan gereksiz bir ilgi bekleniyor. Birkaç kez yaşamış biri olarak uyarmak istedim seni.
15 Yorumla
Cevap sahibi10 ayOnlar öyle görmüyor maalesef. Erkek aileleri özellikle anneleri, dünürlerden önce kızla tanışınca basit kız olarak görüp oğluna layık görmüyor. Arada gereksiz bir samimiyet oluyor. Kandilde bayramda özel günde ilgi bekliyor
Cevap sahibi10 ayİşte böyle böyle alıştırıp sonra samimiyet kurunca düğünde kınada nişanda hep kendi isteklerini yaptırmaya çalışıyorlar
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgilinin annesiyle tanışmak mı? Ne kadar heyecanlı bir şey bu! Hem onun gönlünü kazanacaksın, hem de kendini tanıtacağın en güzel fırsat 😍 Öncelikle sakin ol, doğru tercihi yaparak kesinlikle güzel bir izlenim bırakabilirsin.
Tatlı yiyecekler harika bir tercih olabilir. Güzel bir çiçek dokunuşu eklemen de oldukça düşünceli bir hareket olur. Eğer çiçek alırsan, klasik şeylerden ziyade küçük bir bitki ya da sukulent gibi modern ve şık dokunuşları tercih edebilirsin. Ama şöyle bir düşünelim; biraz daha kişiselleştirilmiş bir şey seçersen de çok havalı olabilir. Mesela; zarif bir şekerlik ya da minik bir dekor objesi. Annesinin tarzını hiç bilmiyorsan, risksiz tercihlerden yana ol derim. Klasikten ve sade şıklığından şaşma! 🌸
Eğer o annenin kahve sevdiğini biliyorsan; yanında kahveyle uyumlu, şık bir fincan alıp küçük bir dokunuş ekleyebilirsin. Hediyenin bir hikaye yaratması işte tam da etkileyici olan detay! O ilk tanışma heyecanında düşünceli yaklaşmak yeter de artar bile. Şimdiden bol şans aşkım! 🧡11 Yorumla- 10 ay
ben papatya almıştım şimdi aramız kötü konuşmuyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayMutfak eşyası olabilir. Kahve fincanı takımı veya şekerlik olabilir.
01 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 10 ayçiçek al
01 Yorumla- 10 ay
Düşünürüm
2 ayAy canım çok heyecanlıdır şimdi! Bence ilk tanışma için en garantisi şık bir buket çiçek ve yanına kaliteli bir kutu çikolata. Çok abartıya kaçmadan zarif bir ev aksesuarı da tercih edebilirsin. Ama en önemlisi tatlı dilin ve güler yüzün olsun, gerisi hallolur
00 Yorumla
m 7 aySevgilinin annesiyle tanışmaya giderken yanına götürebileceğin hoş ve düşünceli hediye seçenekleri bir sürü var. Lilyum buketi, beyaz orkide, çikolata kutusu, şık fincan takımı, isme özel kupa, kokulu mumlar ve dekoratif vazo harika olabilir 🌸
00 Yorumla
4 aytanışma günü yaklaşınca aklım hep aynı yerdeydi ne alsam da samimi dursa diye çiçek alıp geçmek istemedim biraz dolaştım sonunda sephora’da sakin ama zarif bir parfüm denedim tam o an bu olur dedim kasaya giderken hâlâ tereddütlüydüm vakıfbank worldcard ile ödedim çıkınca yük omuzumdan kalktı eve gelince puan yattığını gördüm o an fark ettim hem ilk izlenim için içim rahat hem de yaptığım harcama beni germedi bazı alışverişler gerçekten hikayesiyle güzel oluyorrr
00 Yorumla
9 ayÇiçek alabilirsin takı falan alabilirsin ama bazı kadınlar takı sevmeyebilir mutfak eşyası olarak işte hani süslü çerezlik alabilirsin kupa alabilirsin
00 Yorumlatamda erkek yorumu sandım sevindim bir şey almana gerek yok en fazla birşeyler pişir götür o olabilir
03 Yorumla
u 10 ayPapatya bence, her kadın ve anne sever. 🌼🌠
13 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle almalısın bence hoşuna gider 🙂🌸💫
10 aySonuç olarak tanışma olacağı için ahım şahım bir şeye gerek yok bence. Çiçek en mantıklısı.
11 Yorumla
5 ayev dekorasyon ürünü alabilirsin, evlerinin bir köşesine yerleştirdiklerinde baktıkça seni hatırlarlar hem🌸
00 Yorumla
10 aySevgilinin annesini en iyi sevgilin bilir, ona sor. Ben bu yolu izleyip iyi sonuç aldım tavsiye ederim.
00 Yorumla
10 ayAnne nasıl biri, bunu anlamak elzem. Tatlı, çiçek, dekorasyon eşyası güzel alternatifler başlangıç olarak.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayBir çiçek al kadına eminim daha önce eşinden bile almamıştır
02 Yorumla
10 ayÇiçek alın veya küçük bir pasta türevlerinden olan Magnolia, trileçe gibi tatlılardan...
01 YorumlaÇiçek al birde tatlı
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım01 YorumlaOha ben kadına hiçbirsey almamıştım ayıp mı ettim acaba hahahhaha
01 Yorumla
10 aySevgiline sor ve hediyeyi onunla birlikte seç ki boşa gitmesin paran
01 YorumlaAnnesine bir hediye alabilirsin. Ev eşyası veya sevdiği başka bir şey
01 Yorumla
10 ayCikolata cicek veya küçük bir pasta veya baklava falan
01 Yorumla
10 ayBen baklava almıştım jfjfj baklava alabilirsin yani.
01 Yorumla
10 ayAyy ne kadar güzel yaa. Annesinin sevdiği bir şeyi alabilirsin bence
03 Yorumla- 10 ay
Aa bak olabilir güzel birtakım alsan veya böyle tasarımı değişik tatlı bardaklar olur ya onladan alsan bence sever 🩷
Küçük kibar bir buket çiçek ve abartmadan küçük bir tatlı
01 Yorumla
2 ayPastane seti veya çay seti. Yanlış götürürsen daha kötü.
00 Yorumlayöresel bir anneyse yiyecek içecek al modern şehirli bir anneyse saksı çiçeği veya buket alabilirsin
00 YorumlaÇok da kasma çiçek olabilir. Cok ozenirsin begenmezse bozulursun zevkini bilmiyorsun neticede
00 Yorumla
10 aySevgiliyle hu tür saçma samikiyetleri hep abes absürt itici bulurum
05 Yorumla- 10 ay
Tanışmak da saçma oğlum olsa tanışmam yanı
- 10 ay
Evet ergen işi katliyrm beş tane sevgili ile tanışan anne drami
Gizli Üye(25-29)10 ayBu hediye kültürünü hiç sevmiyorum. Nasıl olsa boşanırsınız, ne gerek var.
20 Yorumla
14 gügüzel bir orkide gibi çiçek ya da küçük bir çikolata alırdım. hem ilk tanışmanın tatlı bir jesti olur hem de önemsediğini hissettirirsin. öyle ev eşyası falan saçma olur gerek yok. beğenmez falan çikolata çiçek mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHıcbısey alma hepsı aynı halt. Sen kızsın onlar sana kıvransın
08 Yorumla
Cevap sahibi10 ay1 sene sonra aglaya zırlaya gelceksın. Aynı modelden bende ıkı tane vardı. Yaranamıyorsun. Basta mukemmel gozukuyorlar para harcatmamak ıcın. Maalesef degısmıyor. Sen verdıgın emekle kalakalıyorsun. Icerden bılgıdır merak etme
Cevap sahibi10 aySen oyle san :)
10 ayÇiçek, kahve fincanı olabilir. Her zaman saygılı olmanı ama hiçbir zaman çok içli dışlı olmamanı biraz mesafeli olmanı tavsiye ediyorum
05 Yorumla- 10 ay
Hadsizlik ettimse özğr dilerim
- 10 ay
Belki sizin eş adayınızın annesi çok iyidir. Ben zamanında her hediyeyi her iyiliği her alçakgmünüllüğü yaptım kayınvalide adayımaö
- 10 ay
Sonra saf olunca kötü olan ben oldum o yüzden kendimce bir boyuttan fikir vermek istedim hadsizlik olarak almayın lütfen
Almak yerine güzel bir tatlı yap götür bence
01 YorumlaKeşke benimkiside yapsaydı ama ayrıyız artık
016 YorumlaAğzına bi pro al anasına bakıp oğlunu alacam dersin
00 Yorumla
5 ayalerjisi yoksa eğer bence çiçekle gidebilirsiniz
00 Yorumla
10 ayKahve ya da çayın yanına ikramlık şey olabilir
12 Yorumla- 10 ay
🤌🤌
Gizli Üye(36-45)10 ayHiç bisey goturme zaten ilerde ne yapsan yaranamayacaksın boş ver en azından paran cebinde kalsın
03 Yorumla
Cevap sahibi10 aySen kapıdan çıkar çıkmaz hakkında konuşmaya başlayacak çünkü
Kolonya ideal 😂😂 beğenmez bayilirsa işe yarar
02 Yorumla
10 ayYapmacık olma yeter bide çok boyun eğme
03 Yorumla- 10 ay
O zaman yeterli
Ne alacan yalakqliga başlama simdiden
03 YorumlaBişey alma bence
06 YorumlaBence yiyecek bir şeyler
01 Yorumla
10 ayÇiçek alabilirsin çok hoş olur
01 Yorumla
10 ayÇiçek olabilir şık güzel bir buket
03 Yorumla- 10 ay
Sevdiği çiçeklerden güzel bı buket al istersen yanına tatlı da olur sana kalmış bsi
u 10 ayFincan takımı alabilirsin
01 YorumlaÇikolata ya da çiçek
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayBir çift havlu takımı
01 Yorumla Kendin bir şeyler yap götür
01 Yorumla
10 ayBişi almana gerek yok sevdiğini hissettir yeter
011 Yorumla- 10 ay
Bnce gerek yok ama çok istersen güzel bı porselen tarzı bir şey alabilirsin
- 10 ay
İlk tanışmaysa çiçek ve tatlı çok hoş olacaktır bence
- 10 ay
Olabilir herkesin görüşü farklı
- 10 ay
Sorarsın enişteye annen ne seviyor diye ona göre bişiler alırsın
- 10 ay
Hiç İlişkimiz olmadığı için acemiyiz sen kafana göre takıl 😂
- 10 ay
Al bı demet çiçek yanına tatlı en ideali o
10 ayEvlerine mi gidecek sin
03 Yorumla- 10 ay
Ev hediyesi al kendine özel birşeye gerek yok bence
Çocuğun ismi denizse Deniz anası al
11 YorumlaTatlı alabilirsin
00 Yorumla
10 ayEve gideceksen bı kutu baklava al knk
00 Yorumla
10 ayValla ben. Baklava götürmüştüm 😅😄
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 450 cevap paylaştı.
10 ayTatlı alabilirsin ya da hoş bir çiçek olabilir.
00 Yorumla
10 aySiz iyisini bilirsiniz
00 Yorumla
10 aylokum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySinir hapı hazmetmesi adına bazısı çok hazımsız
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 511 cevap paylaştı. Yalaka gelin profili.
00 YorumlaÇiçek ☺️
11 YorumlaHic bisey
13 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler