Kizlara bisey sorcam pudra diye aldim bn bunlari pudra ve allik ayri mi oluyor bn anlamadim

Tabiki farklı.
Pudra fondotenden sonra parlamayi onlemesi icin tüm yüze sürülür
Allik ise yanaklari kizartmak icin sadece yanak bölgesine sürülür.
Resimdekinden hangisi allik hangisi pudra
Ikisi de allık
Pudra nasil oluyor
Pudra fondoten renginde ve toz halinde olur. Yani bu alliklarin ten rengi olanı. Üstünde yazar zaten.
Ustunde yazmiyor iste
Yazıyor iste usttekinde blush on yazıyor allık demek o allttaki de zaten klasik allık.
Peki pembe pudra olur mu
Pudralarin da tonlari vardır ama pembe pudra olmaz
Pudra ten rengi oluyor anladim
Bunların ikisi de allık. Pudra ten rengi olur matlaştırır yüzünün yağlı görünmesini engeller. Allık da yanaklarını pembeleştirmek renk katmak içindir
Tsk edrm
aynı gibi duruyorlar
Bnmde o yuzden kafan karisti
Cevap
0Cevap
Allik pembe renklidir yanaklarini elma gibi kizartir 😊 pudra ise cildi matlastirmak yagli gorunumu gidermek icin kullanilir transparan (renksiz) ya da kendi cilt tonunla ayni renkte olanlardir
Çok doğru anlatmıssın 😊
üstteki pudra, alttaki allık. pudra fondöten sürdükten sonra sürülür yüzün parlamasın diye allıkta yanaklara renk versin diye sürülür.
Banada alttaki allik gibi geldi
zaten öyle tatlım
alttaki allık , yanacıklarına süreceksin :D
üsttekini de far'a benzettim ben , o da göz kapacıklarına :D
Ustteki pudra
Bunlarin ikiside allik mi
evet canım 2 side allık www.google.com.tr/search
Tamam saol
pudrayı komple yüzünün her tarafına , allığı elmacık kemiklerine sürmen gerekiyor...
Tamam resimdekinden hangisi pudra allik
Pudra yuzunun parlamasini önlemek için her yerine surulur allık ise yanaklarına suruluyor sadece kırmizi ya da istediğin rengi vermek için
Attigim resimde pudra ve allik hangisi
Bunlar allık. Tabii ki allık ve pudra ayrı oluyor^^
Ustteki pudra alttaki allik. üstteki far a da benzio
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar