Bence buyuk oyuncak ayi alsan daha tatli olur yasina hitaben 100 120₺ civari satiyorlar 1metre boyunda olanlarini dahaucuzuda daha pahalisida vardir tabi benim dedigim ideal orta kalite kolye alma bence kaybolur ama koca ayiyi kaybedemez gece sarilip uyur daha romantik 😎 kizlar manevi seyleri daha cok sever kolyenin ne olacagi muamma birde 18 yasindaysa onun tam karakter oturma zamani begenmeme ihtimali olabilir sonucta guzellik goreceli bir kavram burdaki arkadaslar guzel dedi diye begenecek birsey yok ama oyuncak ayiyi herkiz begenir 👍🏻
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi ayıda düşündüm ama beğenmez diye tedirgin oldum, yakın bir arkadaşından ağzından laf aldırttım aksesuar beğeniyomuş bu kolyede altın 390TL diyorlar
Kardesim yanlis anlama 18 yasindasin 400₺ lik hediye alinirmi bu ulkede askeri ucret ne kadar biliyomusun sen 100₺ den fazla bir hediye alma ilerde ciddi dusunursen evlilik teklifini pirlantayla yap o ayri ama şu an olmaz bence ama yok babam zengin diyosan al birde kolye cok kucuk duruyor ben begenmedim sahsen ama senin kararin birde bazi bayanlar altin alerjisi olabiliyor alerji olup takamassa oda kotu
Babam zengin değil olsada baba parası yemem abi, web tasarımla uğraşıyorum o şekilde kazanıp kendim geçiniyorum ama bir yandan sende haklısın ayımı alsam bilemedim
Kardesim yanlis anladin baba parasi yiyosun demedim o kadar abartiya kacma bence dedim 400₺ yazik gunah adamlar o parayla 1 aylik kira oduyor ayi al cicek al ayakkabi al istersen hem ayakkabi al hem cicek al saat al vesaire vesaire 😊👍🏻
daha anlamlı ve kibar bir kolye olabilirdi. mesela hani şu kapli kolyeler var içi açılıyo resim konuluyor öyle birşey olabilirdi. ya da sonsuzluk işaretli bir kolye
Hımm mesela sevgilim bana tüm kar taneleri eşsiz olduğu için "kartanem" derdi (aramızda geçen eski bir diyalog) ben kar tanesi dövmesi yaptırmıştım o da kar tanesi kolyesi aldı bana her baktığımda o diyalogu hatırlayıp gülümserim
sanmıyorum kibar oldugunu. ama kız arkadşların yorumunu daha fazla dikkate al tabiki. bence sadece farklı bir kolye ama kibar değil. www.google.com.tr/search
En İyi Cevaplar