4-5 gün annem evde yok. Yemek de kalmadı. Yemek yapmaya vaktim de yok. Evli de değilim :( Hazıra kaldık mecbur :)
BİM Maceram; BİM in önünden geçiyordum. (Normalde yolumu değiştiririm bir gören olacak diye 🙈🙊😛)
*Su almak için girdim. Evde yemek olmadığı aklıma geldi. Davvuk döner vardı. Onu aldım.
*İçecek olarak 3 adet Cola Zero aldım (Le Cola Değil. Yanlış olmasın :) )
*Rus Salatası aldım. Adam yeni paket açmış. Diziyordu. Nasıl dedim. İyi dedi. Ney dedim. Rus salatası dedi. Ruslar sevilmez mi yaaavv dedim. Sepete Ekleye tikladim..
*Ton Balığı konservesi aldım. Dardanel Satmiyorlarmis. Müdüre sordum. Yok dedi. Getirttirin canım A A dedim. İletelim dediler. Derya aldım. Aşkım benim.
*Çilekli, Muzlu ve Sadeli Süt aldım. Geceleri yatmadan 1-2 kadeh süt bünyeye iyi gelir.
Burası 15,45 TL tutuyor. 2-3 gün yeter bunlar bana.
Tam evlenilecek adamım değil mi? Tamam tamam mesaj atmayın hemen :)
Soruya gelelim, Senin BİM den favori ürünün nedir?
(Halka MÃL olmuş bir market oldu aldık, reklama girmez bu :).
Ben A101 ciyim , niyeyse a101 daha iyi geliyor. Ordada favorim popsim fıstıklar 1.65 ve 1 tl ye soslu fıstıktı. Ama markaya özel olan çiğ köftesini çok seviyordum , tualete gidince bir alev oluyor orası ayrı tabi :D Sonuç olrak bime kafam girsin yaşasın A101.
Aynen onun çiğ köfteside iyi. Ama dediğim gibi ben alışamadım onlara A101 birinci tercihim , sonra mevki gereği şok en sonda bim geliyor benim için. Bide bim çalışanları niyeyse itici geliyor.
Abur cuburlarının bazılarını seviyorum. En sevdiğim marketten aldığım markaları bulursam alıyorum. Onun dışında almam. Hele yumurtaları çok güzel çok olsa da alsam.
Valla ben çok acil kalmıştım almak için alış o alış. Market yumurtasıyla biminkini yanyana getir oha diyeceksin. Biminkilerin içi sapsarı tavuktan çıkmış gibi marketten aldıklarım düzgün pişirmiyor.
4 yıl öğrencilik yaptım ve şu an kendi başıma yaşıyorum. Tabi bakcam 5-10 kuruşa. :D Şaka bir yana, fiyat hafıza gibi bir şey var bende, fiyatlarını ezbere biliyorum çok aldığım şeylerin.
En İyi Cevaplar