Tesettür mayo adı altında bu iki ürün satılıyor, ilkini anladım da 2. si tesettür ile alakası yok , bu hangi sınıfa giriyor çok merak ediyorum, madem açık giyeceksin mayo bikini tankini giy, bu arası ne oluyor? en iyi tesettür mayo hangisi?

Tesettür mayo adı altında bu iki ürün satılıyor, ilkini anladım da 2. si tesettür ile alakası yok , bu hangi sınıfa giriyor çok merak ediyorum, madem açık giyeceksin mayo bikini tankini giy, bu arası ne oluyor? en iyi tesettür mayo hangisi?

İkinci gösterdiğiniz yarı kapalı mayo sınıfında oluyor, yani tam olarak tesettür mayo sınıfında değiller... Şuradan bakabilirsiniz örneklerine:
Bunları genellikle tesettürlü insanlar değil, normal başı açık ama vücudunu açık olarak göstermek istemeyen insanlar kullanıyorlar. Bunlar yarı kapalı mayo sınıfında ancak insanlar yarı tesettür mayo olarak arattıkları için sektör bu şekilde de adlandırılmış durumda. Ancak bunda hatalı olan bir şey olmadığına inanıyorum zira zaten açık insanlar bunları giyiyor. Sorun olan örnek bence aşağıda...
Tam tesettürlü mayolar ise genellikle boneli ve başörtülü olarak satılıyor, onların da örnekleri şöyle:
bunları gerçekten türban kullanan insanlar kullanıyor. Onlar yarı kapalıyı tercih etmiyorlar. Ancak bu mayolarda bazı tasarımlar var ki bütün vücut hatlarını belli ediyor. Daha denize girmeden... Denize girdikten sonra ise daha felaket. Bunlar ciddi bir tezat oluşturuyorlar.
2 side 1. Si herkese karşı 2. Bayanlara karşı örtünme
Aradığım rahat ve şık tesettür mayoyu www.mayovera.com da buldum. Tavsiye ederim arayan arkadaşlara kalitesi ve fiyatı oldukça iyi. Ayrıca ikinci fotoğraf yarı kapalı mayo
Kadın havuzu diye bir şey var ya, ikinci ora için sanırım.
Cevap
14Cevap
Şunu unutma bu 2. giydiğin zaman mı daha çok abeks kaçar gidipte bikini giydiğin zaman mı? Bazı şeyleri mantıklı bir şekilde düşünün tessettürü kötülemeye çalışmayın kimsenin ne giydiği seni beni onu şunu ilgilendirmez herkesin günahi kendine bilmem anlatabildim mi kardeşim?
ilk baştaki. tesettürlü kapalı. işte. 2. de açık değil. normal giyiniyor illa herkes açık saçık mı giyinmek zorunda? çok açık giyinenlere kimse karışmıyor çoğu kişi kapalıya ya da normal giyinene laf atıyo sizene bizene
birinci karışık havuzda denizde. diğeri kadınlara özel havuzda denizde
2. si kadınlar arasında giyilmek icin olabilir. Cünkü kadınların diger hemcinslerine de belli bir şekilde giyilmeleri icap ediyor diye biliyorum
Bazı kilolu yahut saçı açık olan bedenini göstermeyi sevmeyen hanımlar için bence.
Bu süslüman mayosu , başı kapalı dötü açık versiyon modelleri..
ikiside değil. ilki yakın olsada altında tayt var tesettür vücut hatlarının belli olmaması demek
tesettür olarak düşünürsek uygun değil tabi ,, ama insanlkarın giyim tarzına karısmayız ,,, ama ilk tesettür mayo cok hoşuma gitti benim
tesettursuzum ama ben ne bikini ne de mayo giyiyorum. en son ne zaman denize gitdigimi de hatirlamiyorum
bence hic biri, yakismaz yani
o da başı açık olup bikinilerden rahatsız olanlar içindir..
Bu tesettüesüz ama açık giyinmek istemeyen kesim için
İkincisi normal bikiniden daha seksi. Tamamen sacmalik
Yarı tesettür oluyor ikincisi..
Alttaki sarkiklar için
değişik bir bakış açısı
Denize girmesenden olur
2. Kezban türüne giriyor
bunlar normalkinden daha çok dikkat çekiyor
Benim Annem ikinci gibi giyiyor ama bol
ikiside değil..
Diğeri haşema
Sanane