Bendo mantı yiyen oldu mu? En iyi hazır mantı markası hangisi?

Bendo mantı yiyen oldu mu? En iyi hazır mantı markası hangisi?
Ben mantıyı aşırı seven biri olarak el yapımı asla beceremiyorum. Tek yaşadığım için de genellikle zaten el yapımı taraftarı değilim. Bu yüzden senelerdir hazır mantı alıp pişiren biriyim. Mantı markaları hakkında biraz tavsiyelerim olabilir :D
Söz konusu mantı olduğu zaman hepimiz pratiğe kaçmak istiyoruz. Bu yüzden dondurulmuş ve hazır mantılar en büyük kolaylık diyebilirim. Yukarıda yazdığım gibi tek yaşayan biri olarak sık sık tercih ediyorum. Şimdi tecrübelerime dayanarak size en güzel mantı markalarını söyleyeceğim.
İlk olarak benim gözümde en iyi hazır mantı markası SuperFresh ile başlayabiliriz. Benim en çok tercih ettiğim hazır mantı markası. Fiyat olarak bütçenize uygunsa kesinlikle tavsiye edebilirsiniz. Çok lezzetli ve içeriği de gayet iyi.
Şu an SuperFresh mantı marketlerde 400 gramı 30 TL'den satılıyor.
Pınar markasını seven ve güvenen biri olarak ikinci önerim ise Pınar'ın üçgen mantısı. %100 dana eti kullanılıyor ve üçgen şeklinde. Aynı kafelerde yediğiniz tarzda diyebilirim. Lezzeti gayet güzel. Benim gözümde bir numaradan sonra en iyi martı markası diyebiliriz.
Şu an Pınar üçgen mantı marketlerde 400 gramı 35 TL'den satılıyor.
Bohça şekli Kayseri'ye özgü bir kapama şekli.. Mantıda özünde Kayseri'ye ait. Mantı-Ye markası bunu güzel yapıyor diyebilirim. Kıyması lezzetli, tercih edilebilecek bir marka.
Şu an Mantı-Ye bohça mantı marketlerde 800 gramı 88 TL'den satılıyor.
Genellikle Hakmar ve Tatbak gibi mağazalarda bulabileceğiniz mantı. Şu an diğer marketlerde satılıyor mu bilmiyorum ama bulduğunuzda tercih edebileceğiniz bir diğer hazır mantı markası da bu. Tadını ben beğeniyorum, denemeye değer.
Şahin zaten alışık olduğumuz bir marka.. Özellikle sucuk reklamlarından bol bol görüyoruz. Özellikle Kayseri yöresine ait mantı satışları da var. Mantıları bohça şeklinde ve dana eti kullanılıyor. Şahin mantı 250 gramı 40 TL'den satılıyor. Lezzeti gayet güzel.
Genellikle alışverişlerini CarrefourSA mağazasında yapanlar varsa bu mantı markasını bilir. En çok bu markette gördüm diyebilirim. Tat olarak güzel ama bana göre üsttekilerden bir tık altta. Fiyatını eğer diğerlerine göre daha uygun buluyorsanız tercih edilebilir.
Şu an Pek Gurme bohça mantı marketlerde 400 gramı 32,50 TL'den satılıyor.
Senin dediğin markanın mantısı mantı değil ki, içinde kıyma yok. Bildiğin erişte hamuru diyebiliriz. :D
Superfresh veya Nimet mantı tercih edebilirsin.
Mutfağım diye bir marka mantısı var. Genellikle BİM marketlerinde oluyor.
SuperFresh mantı en güzeli.
Cevap
10Cevap
hazır mantı hiç yemedim çünkü annemden tüm yengelerim halalarım teyzelerime kadar hepsi yapar eheheh ama bir defa şahinin mantısını yemiştim ev yapımı gibi olmuyor 🙄
Ben yurt disinda yasiyorum camiinin hayrina burdaki esnaf isci arkadaslarin esleri anneleri el mantisi yapiyor camiinin kücük bir marketi var orada satiliyor. Ordan aliyorum cok canim isterse.
Nasıl yorulduysan soruya "Hazır manita ne manitanın markası mı olur diye bir baktım" hazır mantı tüketmiyoruz kuzum
Ya bimden de yedim gittim 15tl verdim ondan da yedim yok olmuyor kendi yaptigin gibi olmuyor
hazır yemeyin. isteyin adres verin göndereyim. ben size elde sıkılmış
Ekmecik mantı yı tavsiye ederim. BİM marketlerde var , çok iyi. 👅
hazir manti yapan kadina kadin demem ;p
Kayserili insan hazır mantı yemezz :d
hazir mi? yokk hicbiri
Anaannemin ev yapımı mantısı 😊
en iyisi kayseri mantısı ya
Bim iyidir😂
Nimet manti
manti sevmiyoeum
farketmez
Bimdeki kayseri