3 aylık evliyim. 3,5 yıldır birlikteyiz fakat her sene farklı sebeplerden dolayı doğum günlerini ayrı geçirmek zorunda kaldık. ilkinde ben mecburi sehir dışındaydım. diğer 2side askerliğine denk gelmişti. anlayacağınız ilk defa doğum gününü birlikte geçireceğiz kısmetse. şuanda 1 ay kaldı doğum gününe eşimin. şuanda sadece eşim çalışıyo ben ev hanımıyım. cok pahalı hedıyeler alamam kı zaten manevı anlamda degerı olsun ıstıyorum. dışarı cıksak hesabı bana ödetmez. evde mı bıseyler hazırlasam acaba şık bir masa süslemeler güzel yemekler vs... yardımcı olun lütfen aklınıza gelen ya da sizin yaptığınız sürprizler varsa önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürlerr...
Cevabın nedir?
+1 yılÇok güzel düşünmüşsün tebrik ediyorum gerçekten. Bence bir bayanın kocasına yapabileceği en güzel şeylerden biri. Onun için çabaladığını göstermen emin ol pahalı hediyelerden daha çok mutlu eder. Öncelikle bir konuşma yaparsın bu kez de fazla güzel bir sürpriz yapamiycam Üzgünüm vs diyerek beklentisini düşür. Tabi o gittikten sonra hemen işe koyulup sevdiği yemekleri yapmaya başla. Kolay ısıtabilecegin kokusu fazla yayilmayan şeyler yap ki sonrasında sıkıntı olmasın. Sadece onun için uğraştığını görsün. Onun sevdiği şekilde giyin. Saçını yap. Güzel kokular sür. Evinizde temiz olsun. Yemek yedikten sonra bulasikla filan uğraşma ve hemen odaya çekil gelinliği giy. Ilk gün ki gibi. Emin ol çok heycanlanacaktir. Ve o gece ipler senin elinde olsun. Ve sadece onu mutlu etmek istediğini söyle. Benim önerim bu kadar :)
32 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler ☺ zamanla kafamda daha cok sekıllenıyo planlar cok mutlu olcak emınım ♥
- +1 yıl
Rica ederim sevindim senin adına :)
+1 yılbence şık bir masa hazırla eğer biliyorsan pastayı kendin yap değeri daha fazla olur. pastanın yanına minik atıştırmaliklar yap mumlarla masayı süsle ve akşam işten geldiğinde kapıyı sen açma kendisi girsin odaya geçene kadar olan kısıma minik notlar bırak kapıya olabilir yere olabilir tam masaya gelene kadar notları okuyarak gelsn orada bekle hem mutlu olacaktır hemde notlar falan sempatik olacaktır. güzel başlamış olursunuz akşama :) hediye konusuna gelincede nasıl bir iş yapıyor bilmiyorum ama masa başı bir işse masasının üstüne güzel bir çerçeve olabilir kol düğmesi olabilir kravat olabilir. ayakabi olabilir. kullanabileceği şeyler olabilir yani
06 Yorumla
Soran+1 yılayıptır söylemesi mükemmel pastalar yaparım eşimde bayılır ☺ güzel romantık bir masa hazırlıyım. mumlar kadehler falan. kutlama öncesi güzeel bir yemek yesek. sonrada pasta keseriz. eşim eve gelmeden hazırlanıp süslenirim mutfaga saklanıp ısıkları sonduruum. bizim salonun lambası kumandalı. eve girip salonun önünden geçerken ben gizlice mutfaktan ışıkları açarım şaşırız. mumlar güzel kokular kalp balonlar suslemeler flan. ne dersin. butun detaylar boyle olsa. hedıyesınıde masanın uzerıne koyarım.
- +1 yıl
süpersin :) bence senin fikirlerin daha güzel canım hiç sormana gerek yokmuş :) eşinde severse böyle şeyleri eğlenceli bir akşam olur sizin için
Soran+1 yılayy çok teşekkürler yaa :) fikirlerim var tabikii ama süpheliydim işte. aslında daha süper fikirlerimde var ama gerek maddi yetersizliğim gerek eşimin izin alamaması sorun cıkarabılır. ben ev hanımıyım cunku kendı parasıyla surprız yapmakta yakısmaz :D :D bide hafta sonu calısıyo ızın alamazsa planlar suya duser en ıyısı evde geleneksel dogum gunu surprızlerı :D
- +1 yıl
eşin gelmeden önce herşeyin son haliyle fotoğraf çek akşam kutlamada falan çek onu albüm haline getir hem ilk olacakmış hatıra kalsın :)
- +1 yıl
bence çok daha yeni evlisin birde böyle ilk yapacağın şeylerin kendi emeğinle kendi evinde olmasıı çok daha özel olur dışarıda yaptığın kutlamayı ileriki yıllara sakla evini renklendir herşeyden önce bence :)
Soran+1 yılçok sağol canım yardımın için :) evlimisin sende
+1 yılBir erkek olarak söylemeliyim ki etrafımda çoğu erkek zaten maddi bir hediye tutkunu değildir tam olarak ne hediye alacağını bilemem ama bunu düşünmen bile onu mutlu edecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen sevdiği yemekeri en sevdiği tatlıyı yap gitsin senden ne yapmanı bekliyo. yapabileceğin en iyi şey bu.
12 Yorumla
Soran+1 yılbişey beklediğinden değilde ilk özel günümüz olacak evlendiğimizden beri. yoğun çalıştığı için başbaşa özel zaman geçiremiyoruz. o yüzden sormuştum daha güzel hale getirebilirmiyim diye
Cevap sahibi+1 yılbence söylediğim şekilde kendi evinizde güzel bir doğum gunu geçirebilirsiniz. eşin mutlu son bekleyebilir ona göre
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Balkonu süslen. Çiçekleri falan. Masayi hazırla. Onun en sevdiği yemekleri yap. Masayı camla kaplan camın altına bol bol güzel not yerleş. Şiir olsun dilekler olsun. Yemek yesin okusun. Aklıma gelen bu kadar.
01 Yorumla- +1 yıl
Nerelisin sen?
+1 yılçok çok özel olsun o zaman güzel bir akşam yemeğine çıkın sadece ikinizin olacağı mum ışıkları içinde birbirinizi seyredin neyse devamını da sen düşün artık :D
00 Yorumlaİş dönüp dolaşıp sekse gelecektir özel şeyler yap onun istediği ama senin kabul etmrdiğin şeyler bence çok sevinir.
10 YorumlaTabiki çok güzel fikirlerim var harika Sürprizler yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGuzel bir gece yasat ona en guzel hediye olur. En sevdiklerinden guzel yemeklerle bir sofra hazirla mum isiginda hos bir muzikte.
00 Yorumlatakıl kafana göre.. içinden ne geliyorsa.. banyoda felan ver.. bol köpüklü..
10 YorumlaKuru fasulye pilav yap birde yanında soğan kır ona ben olsam isterdim bu şekilde
10 YorumlaEvde şık masa tütsüler balonlar mumlar işiklar
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılGüzel bir masa kurabilirsin eşine özel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapıdan girerken oral yap
20 Yorumla
+1 yıl@yas_mn06
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Eşime doğum günü sürprizi yapmak istiyorum fikir verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat