Eşime doğum gününde hediye almak istiyorum ama saat tişört vs şeyler çık klişe oldu artık daha değişik önerisi olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBana göre maddi değeri yüksek hediyeler çok rahatsız edici. Karlı tarafada alsanız ya da size alınsa aynı durum. Kişinin cebinden benim için para harcaması zaten kötü bir durum. O yüzden kimsenin hediyenin ağırlığı altında kalmasını istemem. Bana göre işlevsel veya manevi bir anlamı olan hatta beraber kullanılabilecek bir hediye sizi ve karşı tarafı oldukça mutlu eder.
Ben hediye alacağım zaman bunlara dikkat ederim. Zaten karşı taraf eşiniz olduğu için onun ne gibi bir hediyeden hoşlanacağını bilirsiniz. Yaratıcı olayım diye kendinizi kasmayın.
Gerçekten ihtiyaç duyduğu bir şey alırsanızda baya makbule geçer.

Müzik dinlemeyi seven bir eşiniz varsa kulaklık oldukça mantıklı bir seçim olabilir.

Oyun oynamayı seven bir eşiniz varsa cep telefonuna bu şekilde gameboylu kılıf alabilirsiniz. Ara ara oynayıp nostalji yapar fena mı?
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kocana en iyi hediyeyi sen seçersin. Tanıyan sensin. Ancak eğer doğum günü 11 kasımdan sonraysa. 11 kasımı bekle derim satın almak için. İndirime giren ürünlerden hediyeni daha uyguna alırsın.

10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Kıyafet dışında aksesuar ya da gündelik hayatta kullanabileceği şeyler alabilirsin, mesela akıllı saat güzel bir alternatif.
00 Yorumla
+1 yılHobisine uygun bir şey
İmzalı takım forması
Kaban / kazak00 Yorumlaınan hıc farketmez senın alman hatırlaman önemlı bence kendı ellerınle pasta yapmalısın. sonra sevıgıklerınızı cagrıp suprız yapın. hedıye bırsey almak degıl. gönlunu hedıye etmektır..
00 Yorumla
+1 yılIlk sevgilisine alip begenirse kocasina da ayni seyi alanlar vardi trendyol yorumlarinda bence denenebilecek bi yöntem
00 Yorumla
+1 yılNe alınır bilmem ama şahsen eşim bana başkasının fikirleriyle bir hediye alsa hoşuma gitmez.
00 Yorumlaİlgi alanlarına göre bir şey alın.
00 Yorumlamasraf yapmamak en büyk hediye olabilir mi :D
00 YorumlaProfesyonel Lego oyuncaklardan al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkupa bardak alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılErkek bakım seti
00 YorumlaGüzel gecelik bence
00 Yorumla
+1 yılBurdan söyleyemem ama 😊
00 Yorumla
+1 yılHobisi neyse ona uygun bir şey al.
00 Yorumla
+1 yılbence vibratör al farklılık olur xd
00 YorumlaBornoz al
00 Yorumla
+1 yılsaat alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılNasıl biri kocan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi