Alışveriş & Hediyeler Aranizda adidas superstar giyen varmi? Nasil buluyorsunuz onlari? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni spor ayakkabi alcam ve bunlar simdi cok moda yanliz ayakta biraz buyuk gidi duruyor. Sizde guzelmi? Fiyati 90 euro Hollandadaturkiyede bunlarin fiyatini benim icin ogrenecek biri var mı acAbaa? Aranizda adidas superstar giyen varmi? Nasil buluyorsunuz onlari? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Xefion Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Guzeldir ancak malzemesi kaliteli degildir 1 sene maksimum dayanir acikcasi 3 kez superstar deneyimim oldu sonrasinda nike a yoneldim nike daha kaliteli dikis ve malzeme konusunda. 0 2 Yorumla Lalou +1 yıl Dikiş konusunda nike bence kalitesiz bir marka roshe almıstım 2 ay sonra önü yırtıldı ayakkabanın Yorumla Xefion +1 yıl @Lalou nike ta kendi icinde kalite kalite çin de uretilen ile tayvan da uretilenlerin farkli kalite olmasi gibi Yorumla
JessPinkman Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 546 cevap paylaştı. Geçen hafta aldım. Daha öncede giymiştim memnundum yine memnunum. Başka ayakkabı giyemediğim için bilen bilir beni hep adidas giyerim :D 0 0 Yorumla
oksuzyay Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sevmem ben öyle herkesin giyindiği "moda" olmuş ayakabıları. Arkadaslarımda aldı.. 0 0 Yorumla
Belizee Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bayılıyorum, 4 tane eskittim. fiyatları 290 TL civarında sanırım. 0 0 Yorumla
Yuceisabizikorusun Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl güzel ama dediğine katılıyorum ve ek olarak bence 38 den sonrası aşırı büyük gösteriyor. 0 0 Yorumla
kalendersda Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl 310 ₺ standart fiyat etiket i sarı olandan bahsetiyırum indirim vs olurmu bilmem 0 1 Yorumla kalendersda +1 yıl Senin resim attığın yani birde 230₺ lik var Yorumla
MeriiMerii Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Gyzelk benc 0 1 Yorumla MeriiMerii +1 yıl Güzel bence. Yorumla
En İyi Cevaplar