Selam. :) Ben de bu Anneler Günü'nde hem erkek arkadaşımın annesine hem de kendi anneme hediye alacağım. Neredeyse 1 aydır düşündüm ve takı alamaya karar verdim. Hangi markayı tercih edeyim diye düşünürken riske girmemeye karar verdim. Bu yüzden bildiğimden şaşmayacağım. Hediye tercihim kalitesiyle ve tasarımlarıyla çok beğendiğim Pandora'dan olacak.
Anneler Günü için annelere alınabilecek hediye önerileri nelerdir?
Gül Yaprakları Yüzük
Gül Yaprakları Yüzük
Pandora Anneler Günü için harika bir koleksiyon üretmiş. Benim favorilerimden biri Gül Yaprakları Yüzük. Tam annelerimize layık. Anneler Günü'nde en çok alınan çiçeklerden biri güldür çünkü seni seviyorum demenin en güzel yoludur gül vermek. Gülü sembolize eden bu yüzük de annelerimiz için harika bir hediye olacak bence. Hediyenizin yanına bir demet gül eklemeyi unutmayın. :)
Kalp ve Anne Sallantılı Charm
Kalp ve Anne Sallantılı Charm
Kalplerimizin sahibi annelerimiz için anlamı olan, düşünülmüş hediyeler alınması gerektiğini düşünüyorum. Hediye hedidiğin kişiye özel olacak, alelade değil. Hediye olarak Kalp ve Anne Sallantılı Charm almak da "kalbimin sahibi sensin annecim" demek için güzel bir yol bence. Bu ürünle ilgili en sevdiğim detay minik pembe taşlar oldu.
Işıltılı Sonsuzluk Set
Işıltılı Sonsuzluk Set
Benim tercihim bu yıl set olacak. Siz de eğer set şeklinde hediye düşünüyorsanız Işıltılı Sonsuzluk Setini değerlendirin derim. Herkes gelip geçici ama anne sevgisi kalıcı. Bu yüzden Işıltılı Sonsuzluk Seti annemize olan sonsuz sevgimizi ifade etmek için harika bir hediye olabilir. Set, kolye ve küpeden oluşuyor. Ben annemin boynunda hayal etmeye başladım bile. <3
Annenizin zevkine göre Pandora bilekliği oluşturun
bileklik set
Son önerim bileklik olacak. Pandora'dan hediye almanın en büyük avantajı belirli setlere bağlı kalma zorunluluğunuzun bulunmaması. Anneniziniz zevkine ve ilgi alanlarına göre beğendiğiniz charmlar ile bileklikler yaratabilirsiniz. İster şık, ister spor bileklikler oluşturabilirsiniz. Yukarıdaki fotoğrafta, charmlar ile harika bir set oluşturulmuş. Siz de bunun gibi hazır bilekliklerden alabilir veya kendiniz oluşturabilirsiniz. Ben bu bileklikteki klips charmlara bayıldım. Özellikle kalp ve ucundaki tüy sembolleri çok şık.
Anneler Günü kapıda. Annenizi mutlu etmek için elinizi çabuk tutun. 😍
Tam da aradığım sorunun cevabı. Erkek arkadaşımın annesine şık bir hediye arıyordum. Hemen girdim Pandora'nın sitesine harika takılar. Birini seçeceğim. Teşekkürler. <3
@NostaljikArabalar Tabi ki sadece erkek arkadaş anneleri için değil kız arkadaş anneleri için de düşünüle bilir. Bravo. kız arkadaşının annesini unutmamışsın. Pandora onu baya mutlu edecektir. :)
ben anneler gunune mixer istemisti onu almistim sevgilimin annesine sende istedigi birsey al bence eger araniz iyise bizimkisi cok iyi ondan dolayi bilyiyorum genede sevdigi seyleri esarp alincada sevinio
Takı, kıyafet, çiçek, ev dekorasyon Eşyası.. Bir çok şey var. Hediyelik eşya sitelerine de bakabilirsin mesela 1daha söyle com diye bir site var kullandığım. Annelere hediye için ayrı kategori var hatta.
En İyi Cevaplar