siyah çok ama çok yakışıyor. ama füme renk buldum malesef kriterler doğrultusunda. almak üzereyim görüşleriniz nedir füme Cruze yakışır mı?
Cevabın nedir?
+1 yılsakın ole bir hataya duşme cok sıkıntı yaşarsın turkiyedeki chevrolet piyasası hızla dusuyor ve servisleri yavas yavas azalıyor allah gostermesın kaza falan yaptıgında cok sıkıntı yaaşarsın yedek parçası sımdıden sıkıntılı olmaya basadı
01 Yorumla- +1 yıl
anladım teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılChevrolet türkiyeden çekildi ama 30 35 bin TL alınacak en iyi araba rengi güzel al bence
15 Yorumla- +1 yıl
bütçeme uygun olması ve özelliklerinden dolayı bende bu arabayı uygun buldum açıkcası. piyasadan çekildiğinden haberim var yalnız opelle birleştiler. tamamen yok olmadı. renkte kararsızım gönlüm siyahta ama füme de güzel gibi
- +1 yıl
Siyah rengi daha Güzel bence arabaya asalet katıyor ama ben olsam alırdım parasıda uygunsa zaten onun piyasasında bir tek fluence filan var bence cruze ondan 2 kat daha iyi hayırlısı olsun kuzum
- +1 yıl
teşekkür ederımmm ^-^
- +1 yıl
Teşekkür ederim kuzum ;)
- +1 yıl
ne demek:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'den çekildi Chevy, Avrupa'dan da bu yıl sonu çekiliyo. Parça bulmakta zorlanırsın, piyasası da öldü. Başka markalara göz at bence.
12 Yorumla- +1 yıl
parça bulmada sıkıntı çıkmaz. yetkılı bayıler ellerınde belırlı yıllar parça bulundurma zorunluluğu taşıyorlar. piyasası konusunda da sıkıntım yok birkaç yıl biner babama miras bırakırım. hep babalar mıras bırakacak degıl ya di mi? :)
Cevap sahibi+1 yılDüşüncen güzelmiş. :D Ama şu an bile parça sorunu yaşıyor chevy sahipleri... Babana daha güzel, 5 yıl sonra bile sıkıntı yaşamayacağı bir araba bırakmanı tavsiye ederim. Muadili olan güzel arabalar da var.
+1 yılchevrolet almanı önermem herkes satıyor chevroletlerini türkiyede parça bulmak gittikçe zorlaştı çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
opelle birleştiler. yedek parça vb konularda sıkıntı yasayacagımı sanmıyorum. yorum ıcın tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
+1 yılChevrolet türkiyede tutmadı.
kendine tek sorman gereken soru bu özellikteki bir araç neden ucuz olmalı.
ucuz etin yahnisi yenmez11 Yorumla- +1 yıl
bunu bende düşündüm. Nasip ya
Güzel araba :) Dediğin gibi Motoru Değişti. Rahat araba ama biraz hantal. Ama Bayana uygun :) Fümede güzel renktir. Kazasız Belasız Kullan İstanbul'da Yaşıyorsan Belki Daha iyi renk-model Bulmanda yardımcı olmaya çalışırım.
111 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :) bu tarz araçlar hoşuma gıdıyor. hatchback sevdalısı bir hanım değilim malesef :)) İstanbul'da yaşamadıgım ıcın elımdekı secenek az :) füme iyidirde cruze'a gider mi? :))))
- +1 yıl
aynen öyle düşünüyorum bende tesekkur ederım :))
- +1 yıl
bana Caddy demeyınız. zaten bu Caddy sevdası yuzunden az kalsın babam Cruze'dan vazgecıyordu. su yazdıgını görmesın töbe aldırmaz :D
- +1 yıl
yok yok dur sus :D
- +1 yıl
::D:D
- +1 yıl
yok yok D:
çok yakıyor onlar ya 1,6 motor var hem bayana yakışmaz bence başka model baksana
19 Yorumla- +1 yıl
valla ben kendime yakıstırıyorum :) hatchbackte begendıgım modeller ise cok pahalı :))))
- +1 yıl
ya alacagım adamla detaylı konustum sehırıcı 30 krş sehırlerarası yol 20 kurus yakıyor dıyor. lpgli araç
- +1 yıl
araç 40 binde gayet temiz aile arabası hor kullanılmamıs.
- +1 yıl
hımm teşekkürler :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Iki renk vardır benim için ya siyah ya beyaz benim arabadamda beyaz al sende siyah yan yana park ederiz :)))))
13 Yorumla- +1 yıl
:D:D bir galatasaraylıya yakısmayan bı kombin ama olsun :D
- +1 yıl
valla bende cok begenıyorum insallah kazasız belasız. :)
+1 yılBir kadına bu araç gitmez diye düşünüyorum daha çok nissan juke ya da müni copeer daha güzel.
16 Yorumla- +1 yıl
ben kendımden suphe etmeye basladım ben mı cok tuhafım. cruze görunus bakımından jukedan daha üstte benım gözümde :D
- +1 yıl
Olabilir ama sedan tarzı modeller kadınlara gitmez ayrıca chevrolet türkiye pazarından çıktı 2 senedir araç getirmiyor. Parçalarıda oldukça pahaı bu yüzden. Yakıt konusundada çok masraflı. Sana tavsiyem daha minik araçlar bakman. He ille sedan alıcaksan honda civic al👍
- +1 yıl
honda cıvıce butcem yetersız
- +1 yıl
Nekadar bütçen var?
- +1 yıl
33-34
- +1 yıl
Sahibinden com a girip aramaya şu ilan numarasını yaz o araca bak👍 cruze falan hikaye.. İlan no: 201234036
+1 yılAlma hem çok yakıyor hemde servis ve parça konusunda sıkıntılı bir araba.
16 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler
- +1 yıl
Anlaşıldı sen kazık yedikten sonra akıllanan tiplerdensin :)) hayırlısı olsun, rica ederim.
- +1 yıl
benım ıcın pek kazık sayılmaz buldugum arac temiz aradıgım gibi. sonucta araba ile evlenmiyoruz. begenmezsem babama miras bırakır geçerim bikaç yıl sonra :)
- +1 yıl
O halde gönlünce olsun :)) umarım istediğin gibi bir şey bulursun.
- +1 yıl
inşallah :) buldumda cok sukur renkte kararsızdım acıkcası
- +1 yıl
Bence beyaz ;)
+1 yılparcasını bulamama ihtimalin yüksek kaza olursa allah kaza bela vermesin ama
117 Yorumla- +1 yıl
parça konusunda sıkıntı yok piyasadan çekıldığı dogru ama bayılerın bu model yedek parçaları belırlı yıl ellerınde bulundurma zorunluluğu var. amin inş kaza bela ollmadan :)
- +1 yıl
Ozaman alabilirsin kuzenimde var sattı mavisi cok güzel konsoluna kadar ama fazla yakıyo :)
- +1 yıl
kaç modeldi kuzenındeki?
- +1 yıl
2012 sport plus yanlış hatırlamıyosam
- +1 yıl
hımm anladım hayırlısı bakalım :) 20-22 kuruş şehirlerarası yoldaki harcaması şu an baktıgım aracın
- +1 yıl
Sürekli gezwn biriysen yiyor o arac benimki sömürüyo ama o belli etmiyo pek ilerde bende değişirim belki
- +1 yıl
anladım arac lpgli az yakıyor dıyor sahıbı. eger alırsam biraz kullanıp görüşlerimi yazıcam yine :)
- +1 yıl
lpgliyse sıkıntı yok ozaman 40 tl at canakkale İstanbul yparsın :)
- +1 yıl
:) lpglı 40 bınde temız bır arac
- +1 yıl
Allah kaza bela vermesin canım sen yinede bir udta bul göster arabayı :)
- +1 yıl
cuma gun arabayı kendım görücem. almaya niyeti iyice kurarsam tabıkıde bır ustaya göstereceğim. amin teşekkür ederım bu arada :)
- +1 yıl
Rica ederim fiyatı nekadar
- +1 yıl
33 ama 32ye baglarım ben
- +1 yıl
Düz 30 indir bende alırken 185 diyodu 180 düz yaptırdım :)
- +1 yıl
bilemiyorum pazarlık sünnettir. zorlayacağım bakalım :)
- +1 yıl
Herşey gönlünce olsun fotorafları bekliyorum aracın :)
- +1 yıl
teşekkür ederim bakalım inşaallh fotolarınıda atarım :)
Siyah istiyorsan ben sana satayım. Alacağın Aracın Özellikleri ve fiyatı ne kadar?
01 Yorumla- +1 yıl
2011 model lpgli olması lazım ve babamın ıstegı uzerıne otomatik vites. tercıhen az kullanılmıs temız :D
Chevrolet Türkiye ve Avrupa pazarından çıktı, almanı tavsiye etmem.
07 Yorumla- +1 yıl
elde kalıcak bir araba değil bence. sonucta opelle birleştiler. hiçbişey yapamazsam babama bırakırım biraz kullanıp :))) renk füme kararsızlıgı yasıyorum sadece
- +1 yıl
gümüş gri mi füme mi?
- +1 yıl
diğer herşeyi tamam sadece renkte takıldım o yuzden sordum
- +1 yıl
teşekkürler :)
chevrolet alma pişman olursun pazardan çıktı yedek parçada sorun yaşarsın para verme chevrolete çok fazla seçenek var araba pazarında
03 Yorumla- +1 yıl
pazardan çekıldıgınden haberım var fakat yedek parça konusunda sorun yaşayacagımı zannetmıyorum. tamamen bitmedi bayilerin belirli bir süre ellerindeki parçayı bulundurma zorunluluğu var
- +1 yıl
sağol bu konuda bilgim var :)
+1 yılChevrolet Türkiye pazarından çekildi diye biliyorum. Servis ve parça sıkıntısı olur zaten şu anda bile parçası pahalı bir marka. Asla tercih etmem.
01 Yorumla- +1 yıl
anladım teşekkürler
Ben otel de mavi rengi çok seviyorum cruz siyah güzel ama çok yakıyor
08 Yorumla- +1 yıl
otel?
siyah mükemmel tam cruze rengi ama elimizde secenek olarak füme var yakışıyormu kişisel yorumuzu merak ettıgım ıcın sordum :) - +1 yıl
https://hizliresim.com/bl7LBb bence çok güzel
- +1 yıl
arac sedan
- +1 yıl
ay çıldırcam bıtane sıyah bulmustum onuda deneme amaclı bırıne bıkac gunluğune vermısler. denerken arabanın canını çıkarır adam ya :(
- +1 yıl
göruntu cezbediyor. ve o segmenttekı kardeslerine göre fiyatı :D
Beyaz asilliği temsil edıyor ben ce beyaz
14 Yorumla- +1 yıl
ama füme buldum yakışırmı?
- +1 yıl
ay tişikkirlir :)
+1 yıldurrrr sakın yapmaaaaaa
18 Yorumla- +1 yıl
sebep
- +1 yıl
chevrolet Türkiyeden çekildi elinde patlar araban
- +1 yıl
en olmadı babama miras bırakırım :))))))
- +1 yıl
böyle mirasa can kurban bende mirasçılardan biri olayım madem
- +1 yıl
:D:D yok mirasçı kabulümüz yoktur :D
- +1 yıl
işte şmdi yıkıldım... zalımmmm
- +1 yıl
ben bir zalım gızıyım :D
- +1 yıl
ben bir göçmen kızı gördüm.. yok bu başkaydı
+1 yılSiyah güzel duruyor bence
11 Yorumla- +1 yıl
bencede :)))))
Siyahı seviyorum ben
19 Yorumla- +1 yıl
benimde gönlüm siyahta ama kriterler ve aile baskısı dıyebılırım sebep olarak fümeye
- +1 yıl
anladım tesekkur ederim :) araba cila attıgında parlayacak bence o yuzden koyu renk arıyordum :)
- +1 yıl
yani görünüş ve fiyat bakımından evet
- +1 yıl
sedan. hatchback modelini hiç mi hiç beğenmedim o ne öle? :S
- +1 yıl
ı-ıh ben beğenemedim
beyaz gider sana.
11 Yorumla- +1 yıl
beyazlarda güzel ama füme için arac sahıbı ıle konustum cuma aracı görücemde goruslerı alayım dedım:( yasadıgım yer ıtıbari ile seceneklerim kısıtlı
+1 yılbana da al)) mavi cok iyi sari da iyi
08 Yorumla- +1 yıl
mavileri çok iyide aradığım mavi değil siyah-beyaz renklerdi. füme nasıl durur dıye kararsızım. cuma gun görucem aracı bakalım
- +1 yıl
sari ve mavi bir de kirmiziyi severim siyah araba cok kotu )) beyaz daha kotu rengareng iyi saka saka ayni renk olsun ama siyah ve beyaz haric
- +1 yıl
gökkuşağı yapmaya niyetim yok :D teşekkürler
- +1 yıl
sari iyidir)))
- +1 yıl
sarıya taktın sen D:
- +1 yıl
Benim sevdigim kizin isminin bir anlami da sari kiz demekmis ondan sari sari diyorum)))
- +1 yıl
bende diyordum ki bu neyin kafası? :D
- +1 yıl
Aynen ya beni deli ediyor bu kiz )))
Şimdiden geçmiş olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
sağol
Füme - Beyaz hangisi varsa al, siyaha bakamazsın..
06 Yorumla- +1 yıl
füme var satıcı ile konustum cuma gun arabayı göreceğim
- +1 yıl
anladım çok teşekkürler :) bide takıntılıyım ben araba temizliği konusunda. sürekli elimde ıslak mendille arabayı silmem gerekır :D
- +1 yıl
içinden degil dısından bahsedıyorum :D
beyaz almalısın o arabay beyaz yakısıyor
09 Yorumla- +1 yıl
füme hic mi olmaz :D
- +1 yıl
çünkü aradıgım gıbı bı fume bulabıldım burada da ondan :D
- +1 yıl
birde sıyah vardı ama adam sıyahı denemelik birine vermıs bıkac gunlugune. aslında gonlum sıyahtan yana fakat denemeye götüren adam arabayı mahveder denıycem derken çok hırpalar dıye dusunuyorum ya :(
- +1 yıl
anladım ozaman füme ideal :D
- +1 yıl
:))))
+1 yılCok yakar coook
13 Yorumla- +1 yıl
eskide kaldı çok yakanları :)
- +1 yıl
Alacağın araba kac para
- +1 yıl
33 te ben onu 32ye bağlarım
Kia falan baksana? Hada ix35
07 Yorumla- +1 yıl
çok araba baktım butcem sınırlı :)
- +1 yıl
:D kısa çöpü çeken kazanır misali :))))))
- +1 yıl
boludayım
- +1 yıl
o segmentte o fiyatta bir araç olması
+1 yılOna o para verilir mi ya
03 Yorumla- +1 yıl
saygı duyarım görüşünüze
- +1 yıl
Kazasiz belasiz kullanman dilegiyle. Renk kirmizi
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılfiyatını ucuz buldun heralde
03 Yorumla- +1 yıl
evet segmente göre fiyat ucuz geldi
- +1 yıl
amerikan arabası alıyosan kimseye bakma al gitsin
- +1 yıl
alıcam zaten kafaya koydumda fümede kararsızım işte
+1 yılbeyaz gidiyo onlara ama modif şart ufaktan
01 Yorumla- +1 yıl
ona ailem izin vermeyecek biliyorum malesef. taş çatlasın cam filmi yaptırmama izin çıkar
bence alma çok yaktığı söyleniyor
03 Yorumla- +1 yıl
ecotec motor kullanıyorlar. 2010 modelleri felan yakıyor diye duydum ama 2011 üzeri bakıyorum zaten. teşekkürler
- +1 yıl
tşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKasa ağır motor az geliyor
07 Yorumla- +1 yıl
kasası ağır evet. çekmeme sorunundan bahsediliyor eskilerde. 2011 ve üzerinde motor değişikliğine gidilmiş şuanda pek bir problem olmadığı soylenıyor. 124 bg motor. kafam karıstı ya
Cevap sahibi+1 yıl124 falan hikaye
Cevap sahibi+1 yılMurat 124 gibi
- +1 yıl
eh sende vur dedık öldürdün
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptim
- +1 yıl
hıı peki :)
Cevap sahibi+1 yılNeden kiziyon ya
+1 yılred red
02 Yorumla- +1 yıl
sevmiyorum :)
- +1 yıl