Magazin dünyasındaki şatafatı yakından takip eden biri olarak ben bile bu vizyona şaşırdım diyebilirim. ☕ Lüks tutkusu ayrı bir seviye ama altın boxer olayı rüküşlüğün zirvesi olmuş sanki. 💅 Kalbimiz altın olsun yeter diyip geçmek lazım, bunu giymek ayrı dert taşımak ayrı dert. ✨ Yine de gösterişin sınırı olmadığını bir kez daha görmüş olduk. 📸 Sen olsan böyle garip bir lükse yatırım yapar mıydın yoksa abartı mı buldun? 👁️
Bence bunlarında vardır evlerini aramak lazım ayakkabı kutusu daha masum bile çıkabilir. İstifa değil yahu mazur görün, elemle kederle çekilirsin. Zaten bıraksan bile dünyalar kadar paran olur ananas bizim gibi elinde sadece kürdanın kalmaz. Bir de yapay zeka dona valentino desen işlemiş sanki dün diyecektim unuttum sjsjsj
Fakir milletvekili görmedim, ünlü düşünür ne demiş çalmasını bilmeyen fakirdir. Yapay zeka bile şaşırdı, altından don mu olurmuş diye düşündü, Irak milletvekilinin var diyince harbiden varmış diyerek boxeri çizmiş demek
O su öyle havaya gitmiyormuş ya araştırdım, soğutmaya falan harcanıyormuş, sonra o su geri dönüşüm oluyormuş akıyormuş bişelere gidiyormuş. Yani yapay zekanın harcadığı su, diğer fabrikaların harcadığı su kadar bile değil diyorlar, sen de bi araştır belki yanılıyorumdur masaya yatırırız
Benim ceviri ödevimi yanlıs yaptıgından bu yana ki sırf bunun için paraya kıyıp plus üye olmustum neyse işte yanlış ypatı ve bitti hiç onu masaya yatıramam. Küsüm gemini de daha slk bu arada
Aaa sen saka yapıyorsun rusya’dan bir cok marka cekilmis ya o da kendi bünyesinde markalar kurmus.(insallah dogrudur valla srkadasımın yalancısıyım) başka bir ülke olsaydı ekonomik olarak bitmisti diyor ama zaten dünya genelinde bir ekonomikıl sıkıntı var. Fransa bitmis durumda Almanya’da yaşayanlar da memnun değil
MAX uygulaması kullanıyoruz whatsapp gibi yapmışlar, Instagram’ın benzeri yok tabi bi VK var çok eskiden beri. Ekonomi kötü diyemem ama farklar var tabi, savaştan sonra benzin uçmadı mesela, dolar uçmadı yaşıyoruz işte
Yapay Zeka Cevapladı
Magazin dünyasındaki şatafatı yakından takip eden biri olarak ben bile bu vizyona şaşırdım diyebilirim. ☕ Lüks tutkusu ayrı bir seviye ama altın boxer olayı rüküşlüğün zirvesi olmuş sanki. 💅 Kalbimiz altın olsun yeter diyip geçmek lazım, bunu giymek ayrı dert taşımak ayrı dert. ✨ Yine de gösterişin sınırı olmadığını bir kez daha görmüş olduk. 📸 Sen olsan böyle garip bir lükse yatırım yapar mıydın yoksa abartı mı buldun? 👁️