Taahhütsüz faturasız hatta geçerken 700 TL’lik paket ve aşım ücretleri nasıl hesaplanır?

Başta 350 TL'lik bir paketim varken ve ortada herhangi bir taahhüt bulunmazken bu 350 TL'lik paketi iptal ettim (faturalıdan çıkmak istediğim için) ama yerine 700 TL'lik paket süreci devreye girdi. Faturasıza geçiş yapmak istediğimde müşteri temsilcisi bana 700 TL'lik aylık paketin tamamını ödemeyeceğimi, sadece kullandığım gün ve GB kadar orantılı ücretlendirileceğimi söyledi. ( Cayma bedeli yok) Ancak şu an hâlâ eski paketimdeyim, internetim bittiği için faturama iki adet 130 TL'lik aşım ücreti yansıdı ( istediğim cevabı vermiyorlar asla bu yüzden anlamıyorum) taahhütsüz durumdan faturasıza geçerken tahmini ne kadar öderim, tutar çok yüksek olur mu? Müşteri temsilcisinin bahsettiği 'kullandığın gün ve GB kadar' ödersin ifadesi fatura gününden sonra mı ve güncel 700 TL'lik ara dönemi ve bu aşım ücretlerini tam olarak nasıl etkiler? Çok fazla bir ücret olur mu (o 700 TL 3 gün önce aktifleşmiş ama kullanmadım çok fazla
Taahhütsüz faturasız hatta geçerken 700 TL’lik paket ve aşım ücretleri nasıl hesaplanır?