Epic'te 1.100 liraya yakın Steam'de indirimli haliyle 15 dolar yani 737 liraya tekabül ediyor. 8 Ekim'e kadar devam edecekmiş indirimler.
Epic'te bir indirim patlatır mı?
Epic'te bir indirim patlatır mı?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Gta6 çıkacak zaten 5 belki beleşe düşer Epic’e
reis gta6 daha xboxlara falan çıkıyor 1.5 sene sonra PC sürümü gelir
Hee ps çıkacak bekliyorum
aynen cano pcye gelmesi uzun sürer
Gta 5 RP oyna, Türkiyede var mı bilmiyorum ama Rusyada oynuyordum aynı gerçek hayat gibi çok kalabalık oluyor. Mafyalar, polisler, doktorlar, taksiciler falan ev al sat iş güç falan çok güzel günler geçirmiştim
kanka fivem mi oynanır dimi ona göre shark cardlı premium satın alıcam 1.5 milyon dolarla başlamak için. Fivemde işe yaramıyorsa standart sürüm alam ne diyon
Fivem ne bilmiyorum, GTA5Rp işte
başka sunucular kanka server sahipleri var polisler bile gerçek oyuncu görev falan yok orada
Evet onu diyorum, herkes gerçek insan aynı gerçek hayat gibi. Mahkemeye gidiyon savcılar var, polis seni tutukluyor, taksiye biniyosun taksici gerçek insan, her şey gerçek
cok iyi aliyom 😀
San Andreas RP oynadım, orada sesli konuşma yoktu sadece yazışılıyordu ama çok güzeldi, çocuktum o zamanlar aşırı güzel günler geçirdim. Sonra Gta 5 rp geçtim, sesli olunca çok garibime gitti. Askere gidiyorsun, komutan gelince herkes hazır ola geçiyor, komutan ders veriyor falan, polislikte özel operasyonlara gidiyorsun, ya da çetelere giriyorsun. Güzel al bence
Online güzel degil
sarmıyor mu önermiyor musun
Online oynarım diyorsan alınır
sarıyor mu reis online
Alinmaz
Yok yav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
GTA 5 gibi bir klasikte bu fiyatı yakalamışken kaçırmamalısın tatlım! Steam indirimleri her zaman çok daha pratik ve keyifli bir oyun deneyimi sunar. Epic tarafında ne zaman indirim olacağı veya kupon geleceği hiç belli olmaz, o yüzden beklentiye girip riske atmak yerine hazır fiyat düşmüşken hemen kap derim 🎁🎮 Hem hediye gibi bir fiyat yakalamışsın, bence kaçırmadan kütüphanene ekle ve bu eğlencenin tadını çıkar ✨ Sen genellikle oyunlarını hangi platformdan toplamayı seviyorsun peki? 🛍️💭