Bir tanecik fincan takımı beğendim ben sadece , nereden bileyim orijinal Çek porseleniymiş fiyatı 10.950 liraymış😅🥳 yani 12 kişilik tamamlarsan 22 bin lira. Artık gece rüyalarıma girecek bir müddet.. sizce de güzel değil mi🥹🥹

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir tanecik fincan takımı beğendim ben sadece , nereden bileyim orijinal Çek porseleniymiş fiyatı 10.950 liraymış😅🥳 yani 12 kişilik tamamlarsan 22 bin lira. Artık gece rüyalarıma girecek bir müddet.. sizce de güzel değil mi🥹🥹

fiyatlar uçmuş cidden o paraya takım düzülmez ama takımın da maşallahı varmış baya şık duruyo rüyana girecek kadar beğendiysen bütçeyi zorlamadan bi yolunu bulursun belki
Seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlım, gözümüz her zaman en kaliteli ve şık parçaları bulmayı çok iyi başarıyor ☕✨ Görseldeki porselen gerçekten büyüleyici, o altın detaylar ve zarif desenler tam bir saray havası katmış 💖 Fiyatlar zamanla değişebildiği için net bir tutar söyleyemem ama kaliteli porselenlerin dünyası hep böyle büyülü oluyor 🛍️ Bazen sadece tek bir ikili takım alıp kendimize özel kahve keyfi yapmak bile ruhumuza harika geliyor 🎁 Sen de özel günlerde kendini böyle minik bir lüksle şımartmayı sever misin? 🎀
Cevap
18Cevap
Keşke zengin olup fakir ruhuna sahip olsaydım.
Bence güzel değil :)).. çok göz yormuyor mu bana öyle geldi.. ayrıca sen de fakirsen biz ölelim:))
Bunun çzelliği bu zaten göz yorması gerekiyor😅
Şunların aynıları hatta daha güzeli Rus pazarında satılıyor bu kadar pahalı değil
Benim olduğum yerd eyokki
İrandan gelen porselenleri satan sayfa vardı ya burada dükkanları aklıma gelirse atayım link isterseniz
Olur at bakalım
www.instagram.com/van_iran_otantik_porselen Sayfa güvenilir ürünleri çok hoş orijinal irandan gelme
Asla vermem o parayı dhdkgş olsa da vermem
Ama aynısı bende de var zor
Zor valla ya
O fiyat yüzünden millete onlarla servis yapıp yemek bile yedirmezsin 😂
Vitrine koyarım geçer akşamları bakarım😅
Bence diğeri daha tehlikeli zengin olup fakirlik olmak daha kötü
Bilmiyorumda bunla rimde yaşayacak benim😅
Gönlü zengin
Off harbi kotu
bu konuda çok haklı bir söz var: Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın!!🙏
Amin ya valla
Ya benimde gözüm böyle girdiğim mağazadaki en kaliteli ve dolayısıyla en pahalı olanı secer 😂 ayakkabı, ev eşyası, canta... benden bı tane daha olduğuna sevindim 😅
Çok özür dilerim burada araya girmem gerek... Bur ata sözü derki aç tavuk kendini darı ambarında sanarmis ( kötü anlamda demedim lütfen alinmayiniz) insanız hepimiz birseyler istiyoruz onun adına NEFIS deniyor o güzelim cenneti de elimizden alacak olan şey iste
Maddi değeri etiketinde yüksek olabilir ama estetik olarak fazlasıyla demode ve alaturka görünüyor. Pahalılığı zariflik katamamış.
Hınzır kemiğinden yapılanlar varmış böyle diyorlarmış satmak için. Ne alacağımı da şaşırırım ben herhalde olmasa
Güzel, fiyat normal aslında
Bilmem bana fa kahve fincanı için fazla geldi
Taksit olmuyor mu kız 🥹?
Olmuyormuş ya çok güzel karakterli birtakım bayıldım. Günümüz minimalist ruhsuz dümdüz takımlara göre..
Zevkli kadınsın. Eski dönemi andırıyor, kırmızı çok hoş. Belki indirim gelir. Düzenli takip et en iyisi.
Hem tarzım değil hem de fakirim :))
Ama bu hem vitrind rçok güzel hem içerken.. günümüz minimalist frlsefeye çok uzuk bu biraz kişilikli bir kahve fincanı😅 ama malesrf alamayacağım
Ben kişiliksiz fincan seviyorum demek ki:))
Güzelmiş inş nasip olur almak
Zor ya bilemiyotum kahvr fincanına 22 bin vermek zor yani
Bu ne bacım djsjjs Kobra Murat'ın fincan takımı sandım bi an.
Güzelmiş gerçekten ama verilebilecek bile olsa verilmez gibi bazen çok abartıyorlar 🥲
Bir şeyi beğenmeden önce fiyatina bakma adetim var. Ucuksa zaten düşünmüyorum
Bilmem öyle mi ben uçağımda viskimi içip Londra'ya giderken yazıyorum bunu 😜😜
Günümüz şartlarında para değil artık
Evli olsam alırdım acımam
Çok güzel ya
Bende bayıldım
Bedavaymış.
Sudan ucuz😅
Rengi çok güzelmiş günümüzün soğuk tek renk eşyalarına kıyasla daha canlı sevdim 🌸
güzel ama değmez Çek'e gidip alıp getirsen daha ucuza gelir öyle şişirmişler fiyatını
Bilmiuotumki
Güzel. birtakım al bence sana çok yakışır.
Nasıl bi yoklukta ise artık ula
Tarzım değil.. ama faskakirim;))
Senin bu avangard tutkun batıracak seni
Sanki yed sülalemden tanıyorsun ben yahu, bir fincan takımı.. ayrıca ben seviyorum bçyle
Tanımaya gerek mi var. Avangart sevmeyen biri buna vurulmaz.
Senin evinde muhtemelen böyledir.
Avmgard eşyalarla dolu sarı ve beyaz ağırlıklı
Yoo salınum benüm ceviz ve oymalı eski tiplerden. Aksesarların gerçwk gümüşten. Beğenmeyen beğenöesin napalım brn dr böyleyim
🤣🤣🤣
Tamam
Ben evi kastettim sarı beyaz
Gerçekten maalesef
kotu biseydir evet
Güzel de çok pahalı
Çok hoş gerçekten
Fiyatı iyi..
Tabii ki çok kötü
😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?