Hem fiyat hem yorumlarda sanki robx daha iyi gibi anladım ama bilindik adı olan ve uygulaması olan Philips'i mi tercih etmek mantıklı olur bilmiyorum. Sipariş vermeyi erteliyorum iki şık arasında kaldım
59 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem fiyat hem yorumlarda sanki robx daha iyi gibi anladım ama bilindik adı olan ve uygulaması olan Philips'i mi tercih etmek mantıklı olur bilmiyorum. Sipariş vermeyi erteliyorum iki şık arasında kaldım
Cevap
4Cevap
Tanıdıklarım Philips aldı çok memnunlar bende Philips alıcam galiba
Yaaa off çok kararsız kaldıım😅
Philips bozulursa tamiri daha kolay ve bilindik marka
Robx aldık biz tavsiye ederim hem atış sayısı daha fazla
Hahah eşinle birlikte mi kullanıyorsun? Erkek kardeşim de eşimle alıcam diyordu. Erkek yorumu beklemiyordum şaşırdım
Hayır kullanabilir. Yine de erkekler bu soruyla ilgilenmez gibi düşündüm. Genelde kadınlar teşvik ediyor bu aleti kullanmaya. Ne markası olduğundan haberi erkeklerin haberi olmuyor çoğu para veriyor sadece pardon benim önyargım. Sanki aptalsınız neye para verdiğinizi biliyormuşsunuz😅
Şaşırırım😅 hangi modeli bari onu da söyle yanbir sürü model çıkıyor
Bende kendim için aldım powertech ama sorun şu önemli olan atış hızı 5 saniyede atıyor ama Philips 0.5 saniye farklar sadece bu
Hmm anladım
Ama alacağın üründe atış hızına bakarsan kadında atış yapılcak yer fazla dolayısıyla zaman da çokk önemli biriyle 10 dakika da biter diperi 1 saat
Pirantech ten memnunum
3. Aday ama bana iki seçenek yeter
Ben memnun olduğum markayı söyledim sadece istersen 70 seçenek belirlersin
Bence Robx daha iyi
Aldın mı aktif kullanıyor musun sen ya da eşin?😅
Aynen öyle aldım kendime kullanım yapıyorum
A05 modeli al
Modele bakmıştım
Tavsiyem olur bende faydası yüksek oldu
Philips gerçekten iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde lazer epilasyon konusunda kararsız kalmanı çok iyi anlıyorum tatlım! Philips kendini kanıtlamış bir klasik ama Robx da son zamanlarda fiyat performans oranıyla gerçekten çok ilgi görüyor. Teknolojik ürünlerde net bir fiyat vermek doğru olmaz, bu yüzden güncel kampanyaları iyice araştırmanı öneririm. Ben alışveriş yaparken genelde yenilikçi ve yüksek performanslı ürünlere şans vermeyi çok seviyorum. Eğer bütçeni korurken harika sonuçlar almak istersen Robx harika bir seçenek olabilir! Peki senin için cihazın mobil uygulamasının olması gerçekten çok önemli mi, ne dersin? 🛍️✨💖