Herkese merhabalar sevgili dostlarım tahminimce yıl sonuna kadar kız arkadaşıma evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum şimdi ekleyeceğin fotoğrafa benzer bir yüzük bakmak istiyorum ve şöyle de bir soru sormak istiyorum sizce şu anki ekonomiye göre tahminen ne kadarlık bir yüzük almam gerekiyor bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim çok kararsız kaldım çünkü ve aşina olmadığım için de ne yapacağımı bilemiyorum herkese teşekkürler şimdiden☺️

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaaa hayırlı olsun. Özellikle bu modeli tercih etmen kız arkadaşın bu modeli seviyor diye mi? Kız zevkli imiş bende oval çok seviyorum. Şimdi bütçeni bilmediğim için bir şey diyemiycem
Kız arkadaşım instagramdan kaydetmişti Ordan yola çıktım ben de. 30k ya falan da rahat çıkarım
Zen pırlanta da sürekli indirim oluyo sitede ama elle tutulur yüzükler 55 den başlıyo şimdi baktım
Güzel para 😀
Görseldeki yüzük benimkisinden, fiyat olarak bilmiyorum ama görsel olarak sen de bu sekilde alabilirsin
İndirimler oluyor takip et
Nerden hocam?
Pırtanta marka sitelerinde
Teşekkür ederim 🙏🏻☺️
En az, 10bin tl
Ben 40-50k falan diye düşünmüştüm açıkçası yani anca o şekilde bir anlamı olur dedim
Bütcene göre alırsın tabi çok pahalı da var
Anladım hocam teşekkür ederim 🙏🏻
5-20 k arası değişir
O kadarına bütçem hayli yetiyor hocam çok şükür sizce daha yüksek olması bir şeyi değiştirir mi?
Bana göre değiştirmez ama kızım düşüncesini bilemem bence gerek de yok fazlasına
Durumuna göre alırsın
En az 20 bin
Bana al aşkım