Bir konuyu zamandan bağımsız olarak bir kurala bağlayalım istiyorum. Henüz kendim için böyle bir soruyu cevaplama zorunluluğum olmamasına rağmen son zamanlarda arkadaş çevremde en çok duyduğum konulardan biri de bu oldu.
Kişilerin maddi imkânlarına göre de değişmeyecek bir kriter belirleyelim istiyorum.
Yüzüğün bütçesi kadın ve erkeğin ortalama maaşlarının kaç katı olmalı?
Yani örneğin: Kadının maaşı 2000 TL, erkeğin ise 1000 TL olsun. Ortalama maaş 1500 TL oluyor. Bu durumda yüzük kaç "ortalama maaş" olmalı?
0,5 Maaş (Örneğe göre: 750 TL)
1 Maaş (Örneğe göre: 1 500 TL)
1,5 Maaş (Örneğe göre: 2 250 TL)
2 Maaş (Örneğe göre: 3 000 TL)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
10 bin falan olur tahminim sizin hesaba göre yapamiycam
Allah seni alana yardımcı olsun. :))
5 sene sonra belki 10 binlik yüzük bile olmaz. Burada biz erkeklere yardımcı olun lütfen. Yani mesela senin ve sevgilinin maaşının ortalaması 20 bin ise, 0,5 maaş yapar. :)
Taksit yapılıyor ki hayatta bir kere alınıyor 😄
Benim arkadaşlarıma 20 bine aldılar
onların maaşlarını biliyor musun?
Bu hesabı yap işte aşağı yukarı bir zahmet. İlerde teklif edersem ona göre kafamda çok stres yapmadan halledebileyim. 😁
Doktor hepsi
0,5 Maaşın altı olmuş onlar için.
Öyle
Tamam çok teşekkür ederim 🤗
Rica ederim 😄
arkadaşlar evlilik teklifinde karşı tarafı olabildiğince zarara sokmamaya çalıştım ama noldu biliyor musunuz? bana tektaşlar pahalı diyen erkek 3 haftalık sevgilisine pandoradan set aldı. künye, bileklik, yüzük, halhal, kolye ve küpe.
Bunun tam tersi de olabilirdi. Sana o seti alıp mutsuz olurdunuz belki. Hatta bedavaya seni aldatabilirdi. Sen doğru olanı yapmışsın bence. O bunun kıymetini bilemedi belki.
Ya da zaten uyumlu değildiniz.
Bu soruyu en başta sormamın amacı da biraz bu aslında. Maddi konular ilişkilerde zorlu konular. Zengin de olsan fakir de. Durumu kötü olanla evlenecek hatun 10 bin liralık yüzük hayali kurarken zengin olan Bentley gelin arabası ister. Bence evlilik harcamalarında bir standart getirilmeli..
beni onunla kıskandırmaya çalışıyordu zaten. sonrası bu
O zaman geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. 😌
geçer be :)