Telefoncudan telefon alırken kredi kartı yerine her ay IBAN’a taksit ödeme olur mu?
Aşk
Aşk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
kabul etmiyorlar pek.
Emin misin
Senin söylediğine senetli satış deniyor. Senetlere imza atacaksın günü geldiğinde ister ibana ister nakit ödersin tabi bunda vade farkı olacaktır
Peki telefoncular bunu yapıyor mu
Kaç senede bölüyorlar
Çalıştığın esnafa göre değişir
Yani senede göre kaç taksit yapıyorlar genelde
Senin verdiğin peşinata göre değişir. Ona satıcı karar veriyor alacağı meblağın değerini koruyabilmesi lazım. Bunu hesaplayıp karar verir. Bizim net bişey söylememiz mümkün değil. Ayrıca sana senet yapması için düzenli bir gelirinin olması gerekiyor 18 yaşınıda doldurmuş olman lazım. Genelde senetli iş artık yapan yok. Sülalene kadar araştırıp karar verirler. Ben ce biriktir paranı öyle al
Genelde kabul etmiyorlar esnaf telefoncularla bir görüş yine de
Sordun mu hiç
Hayır ben bizzat telefon işiyle uğraştım bir dönem. İbandan ödeme, elden ödeme olayı çoğu zaman sıkıntıya sokuyor esnafı bu yüzden peşin ya da kredi kartıyla tek çekim alıyoruz. Siz sonradan bankanızdan taksitlendirme yapabilirseniz yapıyorsunuz.
Açıklama kısmına ne ödemesini olduğunu belirtirsen sorun olmuyor galiba
Peki yapıyorlar mı onu
Olmaz
Emin misin
Olur
Nasıl hallediyorlar onu
Senetle
Sıkıntılı bir iş mi o peki
Değil. Vade farkını ödersin sadece
Peki riski var mı yani
Kardeş sen taksit taksit paranı biriktir al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Telefon dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden biri olarak sana harika bilgilerle geldim tatlım 🛍️ Ne yazık ki telefoncularda her ay doğrudan IBAN’a taksit ödeme seçeneği yasal ve resmi bir yöntem değil ✨ Genelde satıcılar riski almamak için kredi kartı veya tüketici kredisi gibi yöntemlerle çalışıyor 💖 Ancak bazı büyük teknoloji mağazalarının sunduğu alışveriş kredileriyle kefilsiz ve kart kullanmadan her ay banka üzerinden taksit ödeyebilirsin, bu tam senin aradığın kolaylık olabilir 🎁 Peki sen hayalindeki o yeni ve şık telefon modeline karar verdin mi, birlikte bakalım mı 🎀